genzini ve boğazlarını yakar ama müthiş fereahlık verir açar
Printable View
Ahan da yarına kalmamış...TV de tanzimden sebze alış kuyruğunu gösteriyor bile bugünden daha...YIL 2019 :he: Tarihe geçti bu olay...
Bende 1000 lik kullandım 4-5 gün geçmedi doktor 6 iğne verdi geçmedi sonra bi akşam sağlam demlendim sonrada vurdum duymazlik yaptım ancak iyilestim bu süreç yaklaşık 20 günü sürdü. diyeceğim o ki bu sene uzun sürüyor , geçmiş olsun
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soğuk algınlığına antibiyotik kullanılan tek ülke.. sonra bağırsak floranız bozulduğunda ömrünüz boyunca çekersiniz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karne ile kota ile sebze satışı...Türkiye'de bu da oldu...Yıl 2019...Millet Marsa gitmeye çalışıyorken...Tarihe geçtiler...Biz ve bizden sonraki jenerasyon bugünleri hep anacak/anlatacak...
50 yıl önce yag kuyrugu benzin kuyrugu vardı diyen sıgırlar bugün ot kuyruguna girmiş beter olun
Ha gayret, bugun Sn. Human01 arkadasimizi, kazık gibim ayaga dikeltecegiz!:bravo:
Bende de dun actigim 1.5 litrelik iraki var, olmazsa tedaviye onlan devam ederiz!:oleyo:
https://i.hizliresim.com/lqQXBE.png
5,81 teknik hedefi 3 Ocak gecesi biz horul horul uyurken sığ bir piyasada anlık olarak gerçekleşmiş. :)
Akabinde geldiğimiz nokta 5,25 Tarih 10 Şubat.
2016 ve 2017 dibi yeşil ortalama. An itibariyle 4,84 fiyatı var. Yeşil ortalamaya dayanarak dip 5 lira civarıdır diyebilirim. Daha aşağısı mümkün gözükmemektedir.
İlaveten alçalan takoz var. Çizgiler orada. Merak eden ne anlama geldiğini ve ne zaman hangi fiyatı hedefleyeceğini bir şekilde bulur. :)
Herkese bol kazançlar. :ok:
"Dün güvenlik terörü neyse ekonomik terör neyse bugün bir gıda terörüyle karşı karşıya kaldık." (Damat Albayrak)
Yarattıkları her belayı, kendi iktidarlarına kurulmuş bir kumpas yani "terör" olarak niteleyip kurtulduklarını sanıyorlar.
Mağdurluk yaratıp buradan besleniyorlar.
Bu taktik de inanılmaz verimli bir şekilde işliyor.
Bu kadar gerizekalıların bol olduğu bir ülke yoktur dünyada.
Kendilerine oy vermeyen, biat etmeyenler herkes terörist, herkes hain...Yazık bu ülkeye...Resmen böldüler yine ülkeyi...
Sayın Çavuşoğlu 2019 için 50 milyon turist 50 milyar dolar gelir hedefi koymuş. Verilere bakınca 50 milyon turist olur da 50 milyar biraz ütopik olmuş.
Turist sayısının devasa artarken harcamasının azalması iyi irdelenmeli. Tükettikleri gıda, ithal ürünler, elektrik, akaryakıt vs getirdiklerinden fazlasını götürebilir.
https://resmim.net/f/ZeDzxj.jpeg
2014 yılından beri Avrupa nın açlarını krallar gibi ağırlıyoruz ülkemizde
Bunun adına da turizm diyoruz...
Avrupa nın zenginleri zaten Nice/Monaco//Barcelona/İbiza ya filan gidiyor...
Bize iyice alt gelir grubundakiler geliyor....
Büfeden 2 bira alıp Bodrum/Marmaris barlar sokağı önünde banklarda sabahı eden turist gördüm...
saygılar/başarılar
Acun bile uyanmış bu sene...Baktı ki TV lerdeki haberlerde, dizilerde, sinemalardaki filmlerde bile mermi, asker, bekâ, düşman, milliyetçilik, ayyıldız iyi gidiyor bu aralar...Ünlüler-gönüllülerden Türkiye-Yunanistana dönmüş bu sezon...
Taze zencefili salatalık gibi yiyeceksin tabi dayanabilirsen 1 bardak su içine iki üç damla baticon koyup günde 3 kez gargara yapacaksın birde kemik suyundan çorba içeceksin ve uyuyacaksın bol bol
Azicik zencefil, taze nane, limon yada lime. Bunlari kaynat
Icmeden oncede bardaga bir tutam bal ekle karistir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha gayret çözülecek bu is, yanliz tedavi ediyoruz derkene, üstüne adami sıçagan yapmayın da!:oleyo:
Evler de çok pahalı...Tanzim ev satış yerleri de isteriz...
Nerede aklini kiraya vermis adam varsa, 7 tekmili birden burada...