At bi tabanı Viop30, alem zıldırZımba görsün.
Printable View
At bi tabanı Viop30, alem zıldırZımba görsün.
Doğalgaz fiyatı bilmem ne oranında kükürtlü fuel oile bağlıymış. Ruslar borsada onu alıyordur.
En büyük kazıklardan biri doğal gaz anlaşmaları oldu.
Burada bahsedilmiş formülden.
https://www.yenisafak.com/yazarlar/l...-geldi-2054412
....
İşte bunun için Batı Avrupa piyasalarında fiyatlar hızla düşerken, petrol fiyatına bağlı olarak Türkiye’nin tedarik maliyetleri düşmedi. Petrol fiyatları düşüş gösterdiğinde de doğal gaz fiyatlarında aşağı yönlü bir hareket olmadı. Bunun tek nedeni on yıllar önce Rusya ile petrol fiyatlarına dayalı bir formülle imzaladığımız doğal gaz sözleşmelerimiz. Öyle ki, imzaladığımız doğalgaz kontratlarındaki fiyat formüllerinde yer alan LSF (%1 kükürt içerikli Fuel Oil) ve HSF (%3.5 kükürt içerikli Fuel Oil) fiyatlarındaki beklenmedik seyrin, düşük seyreden brent petrol fiyatına karşın bu yılın ikinci yarısında doğalgaz fiyatlarını 230 USD/ kcsm’nin üzerine çıkarabileceği düşünülüyor.
...
Dayu siz meselenin aslını kaçırdınız mı yoksam kafa mı buluyorsunuz?
Reis girizgahta ne dedi? Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, düzen değişecek demedi mi? Dünya ekonomisinde, siyasetinde köklü, kalıcı değişiklikler olacak demedi mi? Yoksam ben ruya mı gördüm.
Evet öteleme erteleme hoş olmamış
Mart 15 - Nisan 15 üstünü çiziyorum dese
Nisan 15- Mayıs 15 de normalin 1/2 si kadar ve de ötelemeli dese daha doğru olurdu
3 aya bile gerek kalmazdı bence
VIX'i kes.. Seksenlere sek sek yapıyo.. En ucuz olanı hemi de.. Hacimli oysaki..
cabuk cabuk...yarinin sortunu yarina birakma...
akşam seansında yeni dip gelmek üzere.
Güm güm güm.
Dolar Endeksi 101,820 +2,016 +2,02%
102 üstü 2001 krizi senaryosu çalışır..
2008 krizi falan unutun artık..2001 e odaklanmak lazım..
Olecek olsanda alacam diyor. Kacisi yok diyor
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Panik yok 81900 taban dünya yıkılırken bile basmıyo
Petrolü bu fiyata getiren güç artık diğerlerini ne yapmaz.
Çok dikkatli olmak gerekiyor.
Vaka sayisi cok fazla cok..
Eee el-mecbur satacan jÖle badem reJ0 patlAK Varlıksız takviyeli f0n f0n..
Buyrun..
TÜRKOĞLU sen şimdiden aç topici..
:kahkah:
hadi cabuk cabuk aksam tabani istiyom...kan istiyom...
2008 krizine benzerse dahi 87-88.000 lerin kalıcı olarak kırılması beklenirken 2001 krizinden bahsetmedik bile..
biz iyi tutunduk demekle iyi tutunulmaz..:)
cutter iş basında yormayın adamı la
Aktif kaç arkadaşlar
Topiği ben aşsam.. Aşı bile bulunur belki
yeni başlığın açılması konusunda yakın tarihte yön olarak yeteneğini ispatlayanlar:
longlar için (120000 rallisi): pscyokinesis
shortlar için (corona şelalesi): repulse ve türkoğlu
longörlerin ve shörterlerin adaylarını desteklemeleri konusunda dikkatlerine...
102 100..... 102 125
pala dow a bakarak iyi tutuyor endeksi
Yıllık 400 milyon varil petrol ithalatımız olsa 10 dolar düşüş 4 milyar dolar eder. 30 dolar düşüş oldu 12 milyar dolar etki etmeli düşüş kalıcı olur ise.
Elektrik öncelikle hidro, rüzgar, güneş, yerli kömür, ithal kömür, en son doğalgazdan üretiliyor. Elektrik talebi muhtemelen düşer doğalgazlılara üretim yapacak marj kalmayabilir. Ilısu 3-4 aya üretime başlayabilir yarı yarıya dolmuş gibi.
Günlük uydu görüntüsü için güzel bir site. 2-3 günde bir güncelleniyor.
https://apps.sentinel-hub.com/sentin...howDates=false
Şimdi Makinaların ayarını kaçıracağım
102.125 den Sallıyorum Jetonu
Kapanışta görüşürüz ytd
2008 e benzerse 124500/60000/84000/42 olması lazım. Tek fark 2007 zirvesi bi öncekinin yüzde 20 üstüydü.. Böyle dramatik bi çöküştense keşke benim beklediğim venüzella tarzı bi kriz olsaydı... İnsanoğlu açlığa, işsizliğe dayanırda gözümüzün önünde annemiz babamız çaresizce ölürse çok kötü olur..
Cutter dedik adam yerine koyduk katır çıktı
Hala kesmedi katır
Yoksaaa yoksa
Yoksa yukarı ya mi kesecek
Görüyorum görüyorum
:Kahkah:
Sercan ABeye selamlar 😊
almanyada 1000 Euro kredi icin 12 ay toplam 915 Euro geri ödemeli kredi teklif etti bana banka. yani 1000 Euro alacak geri 915 Euro ödeme yapacam. borsalar neden çok çok ucuz anlayın diye yazdım. yani artik 1 birim 1 birim değil.
LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 24488
Dow ne oldu verı durdu
Bi 12 milyar da öyle ekle tüketim hanesinden, kaç etti ariston..
ZırdılZımba
Cenabet olmayan birisi, abdestini alsın açsın yeni topigi.:he:
Topik ölürse, yıkamamıza gerek kalmaz direk gömeriz, tertemiz.:oleyo: