Ek 24551
19 mart itibariyle hastalığa yakalanan sayısı 80.928 bu hastaların % 87 si iyileşmiş , % 9 hala hastalıkla mücadele ediyor % 4 ölmüş......
Printable View
Ek 24551
19 mart itibariyle hastalığa yakalanan sayısı 80.928 bu hastaların % 87 si iyileşmiş , % 9 hala hastalıkla mücadele ediyor % 4 ölmüş......
savas cikmis...askere giden yok...
faprika yaptin...giden calisan yok...
negrek var calismaya...fed para veriyo...
seyis söyledi, biz parasız kalacağız, aç açıkta kalacağız gibi şeyler düşünmeyiz dedi. O şekilde zaten para kazanamazlar. Ki o büyük kodamanların son şubesiyiz diyor.
Fakat bu kriz çok farklı bir kriz, dünya çapında, etkileri ne olacak belli değil. Suriye vs unutuldu, o derece yüksek. O yüzden ilk defa sakinleştirici ilaç vs alıyor olabilirler.
Dünyada hiper enflayon gelebilir herkesin birbirine borcu silinir belki.
DOW future bağlamış makineleri adamlar , future düşüyor bize satış geliyor, future yükseliyor hemen alış geliyor, çöp kağıtlar tavanda, ak yatırım garanti yardırıyor dur bakalım sonu ne olacak.
temkinli olmak zamanı. vadelide flat . spotta kağıt bazında devam.
eskiden cumalar yeşil oluyordu...bi ara seriye bağlamıştı PALA...ah ne günlerdi :he:
kısa vadeli görünüm olumlu,94000 üstüne atabilirse orta vade de iyileşir,88000 altı kapanışlardakısa vade de bozulur?????
dow 23.000 biz 93.000 civarında geri dönüş olmazsa virüs işi bitmiş demektir. bence.
Son dakika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dünya geneli bir açıklama geldi bende grafiğe uygun olarak 533.000 toplam rakamın % 4 dünü hesap makinasıyla hesapladım 21.320 rakamını buldum aşağıda yazılan ölen kişilerin rakamı 24.095 kişi rakam tamamen tutuyor arkadaşlar grafik doğru araştırma doğru tesadüf haber benim grafiği paylaştığım anda geldi ...... sonuç yakalanan 100 kişiden 4 ü ölüyor maalesef.
Dünya genelinde Kovid-19 bulaşan kişi sayısı 533 bini geçti
Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve birçok ülkeye yayılan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) dünya genelinde bulaştığı kişi sayısı 533 bini aştı.
Kovid-19 görülen ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesi, dünya genelinde yeni tip koronavirüs vaka sayısını 533 bin 15 olarak bildirdi.
Sitedeki verilere göre, Kovid-19 nedeniyle toplam 24 bin 95 kişi öldü ve 124 bin 387 kişi iyileşti.
bunlar böyle bizde metro duraklarına asılan dezenfekte makinelerini kırmakla meşgulüz...abd bizi kıskanıyor :he:
----------------------
ABD Uzay Kuvvetleri ilk roketini fırlattı
ABD'de geçen yıl kurulan Uzay Kuvvetleri, haberleşme uyduları taşıyan ilk roketini uzaya gönderdi.
ABD Uzay Kuvvetlerinin Twitter hesabından, haberleşme uydularını taşıyan roketin, Florida eyaletindeki Cape Canaveral Uzay Üssü'den fırlatıldığı belirtildi.
California'daki Uzay ve Füze Sistemleri Merkezi Şefi General John F. Thompson, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen ABD Uzay Kuvvetlerinin Atlas V roketinin, 6 bin 168 kilogramlık uydularla uzaya gönderildiğini bildirdi.
ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Savunma Yetkilendirme Yasası olarak da bilinen 2020 savunma bütçesini onaylaması ile ABD Uzay Kuvvetleri Komutanlığı geçen yıl aralık ayında resmen kurulmuştu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
bize bulaşamasaydı bu lanet virüz,ben çok farklı düşünüyordum,çin tekmeyi yicekti,,lakin savaş çıkma ihtimali de oldukça yüksek,
özellikle bu sene,,
Akbank eksi, İsct eksi, Ereğli eksi, Halk eksi, Bim eksi...
Garan artı, THY artı, Tüpraş artı..
Bakıyoruz borsa ralli yersen..Tek kağıtla çeviriyorlar hem borsayı hem VOB'u. Dün bütün gün 7,6 seviyelerinde olan Garan 7,94 kapadı sabah 8 açıp kimseye aldırmadan 8,14 oldu. 40 dakikadır burada:)
En çok yüklendikleri THY haliyle kimse 2 gün önce 7,8 olan kağıda atlamaz onlar da sürdükçe sürer. Havayolları iflas noktasına gelmişken.
AK yatırım yine GARAN alıyor. %81 tek alıcı
En pahalıyı alıp diğerlerine de gel gel yapıyor olabilir.
Pala 92 binde kelepir fiyata banka dağıtıyor. Garanı iki günde yüzde 10 alıp diğerlerini arz mı ediyor ne!
Ewet Sercan abey nerede kalmıştık 😊😊
Go Go Go Diyorum
Delikanlı adam short açar bence
Yapıştır gelsin
Pala abey
Dün en yüksek kaçı görmüştü acaba ??
109.5xxx miydi
Bedava peynir kapanda olur derler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tokyo borsasında hisse kodları harf değil sayı şeklinde. Teknik analize göre hareket edenler daha rahat hareket ediyordur.
Bugün Cuma
Hafta sonuna malla girmek istemeyen
2 gün uzun süre ne olur ne olmaz DİE düşünen
Baya yatırımcı vardır pala dayı aptal mı bence değil
Yine adici bir hareket yapacak 😊😊 DİE düşünüyorum
Tabi al sat tut sıkıştır tavsiyesi değildir
YTd
Önümüzdeki dönem hayatı ve/veya ekonomiyi borsadan ibaret sayanlara çok acayip sürprizler yapacak gibi geliyor bana. Yoksa şüphen mi var?
Aha 2 binci de gelmiş
Kadro tamam
CeHaPe zihniyeti camileri kapatti. Evlerde hapsolduk. Hullloooooggggg
evet cocuklari pistten alalim...
@Spot 30 a bak
Vadeliye bak
Makasını yerim anam senin ben
kan ve gozyasi...az sonra...
Go go go
https://i.hizliresim.com/4B4NbT.jpgy