pek sevmeme kendilerini ama durum bu şekil. pahalı olduğunu düşündüğüm için sevmiyorum.
https://i.hizliresim.com/qL6fqy.jpg
Printable View
pek sevmeme kendilerini ama durum bu şekil. pahalı olduğunu düşündüğüm için sevmiyorum.
https://i.hizliresim.com/qL6fqy.jpg
Pahalı gördüklerim eregl krdmd thyao
Bu ML sanki sabah alıcı idi şimdi satış tarafına geçmiş gibi.
ÇAVUŞOĞLU: ALMANYA SEYAHAT UYARISI NOTUNU GÖZDEN GEÇİRMELİ
nasıl küçük duruma düşüyoruz ya hergün adamlrın ayağını öpmediğimiz kaldı turist göndersin diye...
14 temmuzdan bir gün sonra 15 temmuz olmamış mıydı? Tesadüflere bak sen, neredesin Koç abi?
Konya'da madem göle kırnızı balık bırakmaya gidiyon, niye taksiyle gidiyon? Bu balıkları bırakırken, demek ki taksi bekliyor, binip geri dönecek. Niye taksicinin video çekmesine izin veriyon?
Bu huberleri kim böyle veriyor acaba? Uyandırmak için mi?
sildim yazıyı, moderatüre yardımcı olalım.
İş adamı önünü göremiyor.
>>>>>>>>>>>
Sesmir/Ökmen:Merkez Bankası'nın iletişim kanallarının kullanım etkinliği artırılmalıdır- Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Merkez Bankası'nın iletişim kanallarının kullanım etkinliği artırılmalıdır: Merkez Bankası'nın iletişim kanallarını kullanım yeterliliğinin düşüklüğü ekonominin bağımlı/bağımsız değişkenlerinin tokuşma ve sürtünme frekansını artırmakta ve yatırımcıların planlama ufkunu kısaltmaktadır.
Kişisel gelir artışları için ekonomik yol haritaları, uzun orta ve kısa vadeli stratejiler oluşturulmalıdır: 2016'dan bu yana düşen kişisel gelire dayalı olarak Türkiye'nin fakirleşmesinin önlenmesi için ekonomik yol haritaları, uzun orta ve kısa vadeli stratejiler oluşturulmalıdır.
Kredi ve borçluluk artışları ile büyüme ilişkisinin optimum seviyelere gelmesi için kredi-mevduat çarpanı arasındaki sızıntıyı önleyecek projelerin kredilendirilmesine öncelik verilmelidir: il KGF kapsamındaki kredilerin artırdığı borçluluk seviyesi, üretim gücünün gelişimine bugüne kadar yeterli katkıyı yapmamış olmasına ilişkin sorun çözülmeden, güncel kredi artışı ve büyüme ilişkisinin optimum seviyeye gelmesi zorlanmaya hep devam edecektir.
Virüs salgınının beklenen ikinci dalga etkileri, piyasaların belirsizlik alanlarını büyütmekle birlikte, artan küresel likidite varlık fiyatlarını yukarı yönlü ittirmeye devam edecektir.
Pandemi sonrası oluşan kayıpların, artan likidite nedeniyle mayıs ayından itibaren V şeklinde düzelmeye başlamış olması, Türkiye ekonomisi için enflasyon ve cari açık risklerini tekrar gündemin ilk sırasına taşımaktadır.
Türkiye ekonomisinin temel sorunlarından olan dış finansman temini ve çevirimini zorlaştıran uygulamalara son verilmesi gerekir. Türkiye'ye kısa vadeli para giriş çıkışını ve MSCI endeksinde kalmasını rahatsız eden ve engelleyen uygulamaların hızlıca ortadan kaldırılması gerekir. Ayrıca, konvertibilite ve kredibilite kaybının telafisi için TL'nin erişilebilirliğine getirilen sınırlamaların kaldırılması oldukça yararlı olacaktır.
134,700 üstü ayrı altı ayrı bana göre benim düşüncem pek üstüne gitmeden 133,xxx li rakamlara gelmesi.
https://www.trthaber.com/haber/turki...di-477744.html
Nazi isminde bir vatandaş hastalığı yenmiş. Mesajlaşıyorlar.Alıntı:
Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesinde yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedavisi gören 101 yaşındaki Nazi Önlük, hastalığı yenerek taburcu edildi.
Endekse hayran olduğumu söylemiş miydim :yes:
Bol kazançlar hepinize:)
Bu arada 135.400 ün hızlı bir şekilde geçilmesini bekliyorum. Akabinde 137 binlerden short yapmaya başlıcam. Bana yine beklemek düştü. Bu viobun yarısı teknik yarısı sabır:)
bugün dowda 26 nın geçilmesini bekliyorum
Kaos kriz sevdalisi rte netflix e engel cikartmis bankalar tutunamıyor yine
Bende cam yok.
Onun için rahat rahat değerlendirme yapabilirim.
Bu camların birleşme işinde, bikaç fiyat vardı.
Değerleme raporlarına göre anadolu cam 7 tl filan gibi bir fiyattaydı.
Eğer spk, değerleme raporuna göre, ve herkeşe ayrılma hakkı verirse, ki o konu net değil,
diğerleri ile birlikte camlar uçabilir.
Gk öncesi fiyatlar o seviyelere çıkarsa, zaten birleşme yönünde karar alınır bence.
Böylece, hem endeks yükselir, hem de şişe hisse geri almamış olur.
Şimdi spk ne karar verecek?
değerleme raporuna göre mi?
ve herkeş faydalanacak mı?
Bu ikisi olumlu olursa, ciddi yükseliş olur ve gk beklenir.
Bi de ne zaman kısmı var.
sanki yakın gibi. hissler hareketli çünküm.
SODA, SISE, ISCTR de karşılıklı üçgen işlemler var TRKCM daha bağımsız gibi.
HSBC SISE satıp SODA alıyor kaç gündür, SISE açığını birleşme olunca kapatmayı da planlıyor olabilir.
Global de ISCTR satıp SISE alıyor sanki.
Ama bu işler hile işi, alanın da satanın da kendine göre oyun planı olabiliyor.
Sn şahit dün ben alışverişimi yaptım aynen dediğiniz türden. Şimdi de en sevdiğimden hobimle ilgileniyorum:)
Algı konusuna katılıyorum buraya sadece pozisyonumu yazmalıyım. Biri benim yüzümden şaşırıpta zarara uğrarsa bu kul hakkına girer. Daha dikkatli olucam. Uyarınız için teşekkür ederim.
Lütfen gözardı edin arkadaşlar. Sevgiler :yes:
tdi bugünmü.
evet bugün 15.30 daymış
Konut kredileri bu hafta da hız kesmemiş
https://i.hizliresim.com/cfXnIw.jpg
bi kazansam pencereden atacam bilgisayarı:p
Dün endeks düşerken ağızları sulananlar vardı nereye kayboldular koyun yiyeceğim derken mal sahibinin kucağına düşen kurdun durumuna düştüler desenize vayyy vayyy vayyy durum vahim kollasınlar ....tü bol kazançlar esen kalın.
Bu camların artışından ISCTR yararlanamadı bugün, orasını mazot olarak kullandılar.
yine satmış yabancı...
Yurtdışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 26 haziran'da : -112,0 milyon usd
Yabancılar geçen hafta 112 milyon dolarlık hisse sattı - BBHT
bu da yabancı takası son hali...2007 yılında %72,5 civarındaymış...bugün %50,96 ile 2004 seviyelerine inmiş...
https://i.hizliresim.com/RvKMSv.png
Yabancının gidecek çok yeri var, yerli ise yurt içi döviz, faiz, borsa, gayrimenkul, repo arasında sıkışmış durumda.
bu gün yabancı takası dip tazeledi ve %50.96 oldu
bu gidişle çok yakında YERLİ BORSAMIZ OLACAK.
https://i.hizliresim.com/QpHOW2.png
Günlük grafiklerde negatif uyumsuzluk oluştu.