bu özak çok ucuz kalmadı mı ?Bide son dönemdeki işlem hacmi sizce ne anlam ifade ediyor ?özkgy için bir çalışmanız ve fiyat öngörünüz varmı ?iyi akşamlar...
Printable View
bu özak çok ucuz kalmadı mı ?Bide son dönemdeki işlem hacmi sizce ne anlam ifade ediyor ?özkgy için bir çalışmanız ve fiyat öngörünüz varmı ?iyi akşamlar...
Arkadaşlar ben gördüğümü yazıyorum. Yazdıklarımdan zarar ediyorsam önce ben ediyorum. Siz ince eleyin sık dokuyun sadece değerlendirme amaçlı ben yazıyorum. Gidince teşekkür beklemediğim gibi zarardan da mesul değilim. En iyisini siz bilirsiniz kendi adıma.
Herkese iyi akşamlar...
Çelik hocam Berkosan sessiz sakin yükseliyor.Yorumunuz ne olur?
Bir de Karsan hakkında görüşlerinizi alabilir miyim mümkünse ?
OZGYO 2.24 stop la takip edilebilir. 2.27 üzeri kaldıkça önü açık.
Crdfa düşeni kırdı ve akgrt de takipte bilançosu na göre ucuz kaldı ytd..
IHLGM TİLSON 1.28 üzeri önü açık.
Birde asuzu otolarda primsiz haber vb.gelse sıkıştı ytd..
Yarın için GSD ler ve IHLGM iyi olurmu . Çok beklettiler . Bir kırılma olurmu ...
Enerjilirden PRKME ise uzun zamandır yatıyordu. Yarın iyi olurmu ..
OSTİM Tilson 3.94 Üzeri güzel.
ASUZU 16.95 destekle takip edilebilir.
TEKTU 1.94 destekle takip edilebilir.
Selamün aleyküm arkadaşlar Çelik hocam ve diğer kıymetli arkadaşlarım yorumlarınız için teşekkür ederim .Hakan hocam Krstl, atagy dedin maşallah gittiler ieyho da eminim iyi olacaktır şahsen çok ucuz .
Değerli tecrübeli hocalarımız varken haddime değil lakin nacizane yarın için takip listem İNDES ,iki gündür 16.95 üstü kapattı bakalım yarın ne edecek .Bilgisayar şirketleri arasında şahsen çok primsiz .Şahsi düşüncemdir yatırım tavsiyesi değildir.
KLGYO 2.58 destekle takibimde ama ÇELİK HOCAMDAN bir değerlendirme rica ediyorum.
Cümleten hayırlı geceler.
Arkadaşlar emek verip yaptığınız bu paylaşımlar için teşekkür ederim..borusan gurubunun tavanları ne zaman son bulacaktır.bu hisseninin hikayesini bilen varmıdır ..
Hocam günaydın alka sanki uyandı nedersiniz..
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,58 kırdığı için stop oldum alta 2,50 ana stop seviyem 2,53 lerde kademeli alışa talibim.Bunu bir örnek olsun diye yazıyorum.Ana kaybımız stop olmayı beceremediğimiz için kaybediyoruz.Herkes kendine göre stop seviyesini belirlemeli MB toplantısı 14,00 var .Kötü bir habere dayalı endeks düştüğünde stop seviyen kırılmışsa satmaya elin gitsin ,yok habere dayalı değilse biraz daha sabırla takip edilip ona göre bir karar vermek gerekiyor.Bazen bir iki saat bazende günün kapanışını görmek gerekiyor stop için. Ytd.
200 puanlık faiz artışı. Borsa için hayırlısı olur
Ipeke 13.05 üzerinde kalıcılaşırsa yolu açılır.Asıl yolu uzun olan Kozaldır.
CEMTS 15.30 uzeri kalıcılaşırsa yoluna devam eder.
Esma hanım, ipeke için tebrikler ...
Hangi hisseye geçtiniz
KOZAL a dair bazı hocaların değerlendirmelerini buraya özet geçeyim.
Kozalda kasasındaki nakit piyasa değerinin%40 ı . Borç yok denecek kadar az.satış derdi yok.bürüt kar %60 seviyesinde.Bulunan madenden dolayı eğer Gubfr için 100.tl değerleme yapılıyorsa, kozal 4 tesisinde bu miktar üretimiyapıyor ve 2 yıl içinde % 50 fazla üretim olacak.dava süreci artık bitecekse, hükümet türkiye varlık fonuna dahil eder. Kozal sermaye 150,5 mio tl gubfr sermaye 334 mio tl .
Yukardaki bilgilerden anlıyoruzki kozalın yolu çok uzun .kesinlikle ytd.
Polho ve yayla inatla yürümüyor ne dersiniz ?
RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esma hanım. Tektu 2.01 üstü güzel olur . Ne dersiniz