Merrıll gaza basıyor...
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Çöpler patladi diye bist 30 da dusuyor
Sana borsa diyenin
dun tavan hisse sayisi 59 saymistim simdiye kadar taban hissr sayisi 16 civarinda daha patlayan bisi yok patlayanlara yama yaparlar :)
Habire adı geçiyor, tkuru bakayım dedim. Piramit olmuş, :)))
Hisse değişimi icin iyi birgun ver balonlari gunlerce tabana al bist30 u
MERRİLL 2 gündür agresif satıcı.
piyasanın kralı bu.istediği gibi yönlendiriyor.
Investing yan hisse forumlarına bakıyorum. Dayanın satmayın destek olun tavana alış girin diye yırtınanlar ve zarardan dolayı çıkmaya çalışan tabana satış yazan lanet edenler birbirine girmiş.
dün BLOOMBERG de konuk fon yöneticisi dedi: artık, ne kadar zarar varsa; şirket o kadar pirimleniyor,dedi.
işte ! açığa satışın olmamasının gariplikleri.sahipleri istediği kadar yükseltir.eğer açığa satış olsa, AKLI SELİM BİRİ,bu şirket bu kadar etmez,der ve ters poz. alırdı..alıcı satıcı eşit fırsatlara sahipse; doğru fiyat oluşur.
bu iş, saçma sapan bir titan zinciri oldu.yatırım matırım değil.
Global palanın masayı devirip sağa sola ateş etmesi an meselesi sanki. Partiyi dağılın ulen nidaları eşliğinde tarumar edebilir. Burnuma 1 aydır gelen pis bi koku var o nedenle viopta short long yok
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esenboğa var (esen), bunu bana al dedi bı arkadaş çok az sayıda arzda verildi , bı kaç kurumdan işlem de kabul etmediler , bu kağıtta gidecek..ytd
lakin vermediler arzda yeteri kadar..
Savas oyakc nin matriks kodu ne cikmiyor
dow istahsiz kaldirip cakiyirlat bist ayni bunun sebebine trump surekli test yaptiriyor negatif cikiyor arada kacirdigimiz habermi var
aktif ederler alacaklarini aldilarsa duman ederler hemde yillardir yasayip ogrendik..borsada paramizmi var derler duserse dussun derler
Zaten uzun vadeli yatırım yapmıştım derler.
damat bugün bu lafı etti ; "İhracat treninin başına üretim lokomotifini getirerek, istikrar ve verimlilik vagonlarını milli ekonomi raylarına oturtuyoruz"
çok gereksiz uzun, çok gereksiz süslenmeye çalışılmış, çok gereksiz kelimeleri bir araya toparlama çalışması değilmi sizce de?
"en önemli önceliğimiz üretimdir" dese yeterli bence.
boşa kelime ısrafı ve cicili bicici gereksiz beyanatlar...
aç milet aç aç..
fakirleşti millet..
biraz o tarafa yoğunlaşılsa ne güzel olur aslında...
654 : *14. Ağır Ceza Mahkemesi, Berbeoğlu'nun yeniden yargılanması talebini reddetti- NV
Bir kez daha Anayasa mahkemesi kararı yok sayıldı.
Anayasayı tanımamak demek darbe demektir.
Yatırımcıyı ikna etmeyi geçtim artık bu ülkede kimsenin anayasal güvencesi (can, mal, ifade özgürlüğü) kalmadı.
Hacim
x30 6,150
x70 7,929
x100 14,077
XtumY 11,311
XTUM 25,411
Herif milleti discoya götürmüş.
Vay bee... Pala muhteşem trader.
Heryerden kötü haberler yağıyor. ABD, Rusya, Almanya Oruç Reis'in tekrar denize açılmasını protesto ediyor. Alman dışişleri bakanı Türkiye'yi haydutlukla suçluyor.
Merrill tabelada sol tarafta satışı derinleştiriyor.
Gene de tutuyor.
Ama ABD seans açılışıyla nefesi bitmeden önce globale devredebilir düşüşü.
sal pala sal ağaç olduk...
Merril bisti tanrisi sattimi kimse degistiremez çöker