Dün alım yaptım. Satmadım. Ama hesapta görünen getirisi hesapladığımın %90 nı kadar
Printable View
Dün alım yaptım. Satmadım. Ama hesapta görünen getirisi hesapladığımın %90 nı kadar
GBC zedeler olarak yüzümüz gülecek galiba. FOMC sonrası anlık gümüş +%2, altın +%1. koruyabilecek mi bakalım.
Meşhur söz olaya tam uyuyor. Bir ürün ücretsizse ürün sizsiniz.
Ktm %-0,183
mps %-1,378
mac %-0,604
opb %-0,217
sua %+0,044
Mac -0,604%
nnf -0,522%
oph -0,749%
ıdh -1,079%
ppz’de baya bir gerileme başladı
nkolay’la başabaş giderken son günlerde gerisinde kalıyor artık
Faiz karari tahmin anketimiz
http://www.strawpoll.me/42810676
Evet ppz getirisi dustu mk 18 i bulamiyor.
Bugun tumunu satttim 800 k
Kiraz 18.5 park ettim ay sonuna kadar
Stopaj uzarsa kirazla devam uzamazsa 31.marrta yine ppz ye gecicem kirazda stopajdan -2 duser
Bu arada AHU muz karaborsaya dusmus.alinamiyor istikrarli getirisi var
18 uzeri getiriyor.bugun bi saat denedim.tefas yeterli pay yok diyor.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Stopajdan ses seda yok
Uzatmiycaklar herhalde.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AK PORTFÖY PY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI ÖZEL FONU AZF
bu akbank tan mı sadece alınabiliyor ?
MB ve ekonomi yönetimi için bugün önemli bir gün. Bakalım ne yapacaklar faiz konusunda?
Piyasanın beklentisi 100 baz puanlık artış yönünde
Faiz artışı borsayı olumsuz etkiler. Endeks üçüncü denemesinde de 1550 - 1600 seviyelerin aşamıyor. Ciddi direnç oluştu gibi. Böyle olunca da çıkamayan borsa düşer. Tabi ki fonlar da bu durumdan olumsuz etkilenir. Ama çabuk toparlar diye düşünüyorum.
HSBC hmg fon varmış..MT şiddetle oneriyor.. yıllık %30 getiri hedefi varmış.. serbest fon.. minimum 110.000tl alınabiliyor.. bilgisi olan var mı arkadaşlar..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 bps artırmış. Bence olması gerekeni yaptı 100 bps nin etkisi yarım saat sürerdi. Önden yüklemeli gidiyor. 3-4 ay içinde fiyat istikrarındaki etkileri de görülecektir. Öncelik kur'u stabilize etmek olmalı. Emtia bazlı enflasyon beklenirken içeride risk primi vermesi yabancıyı da çekecek. Sanılan aksine faizin kredi tarafında büyümeye negatif etkisi o kadar net değil. Geçmişte bunun tersini çok yaşadık. Kredi faizleri %90 iken %11-12 büyüdüğümüz yıllar oldu. Enflasyonda gevşemeyi gördükten sonra kontrollü azaltmalı.
Ulusal parayı taşıyana net, stopajsız, tartışmasız makul reel getiri vermek zorunda. Burası emerging market, riskler var, reel faiz vereceksin. Vermediğinde bin tane yerden negatif etkisi çıkıyor.
Siyasi erk tersini söylerken, bu hamle belki de bağımsızlık işareti algılandı. Herşeyin ötesinde, ne karar verirse versin, anbean değişmeyen daha bagımsız mb arzuluyor piyasa. Bunu ucundan bile ima eden herşeye seviniyor kanımca. Asla bağımsız demiyorum ama sonuçta ufak da olsa bu tür işaretleri, kararlı duruşu piyasa seviyor.
ppf bugun daha yuksek getirirmi ?
Bu hamleden sonra 31 Mart'ta sonlanan fonlarda stopaj muafiyetinin ve mevduatta stopaj indiriminin kalıcılaşacağı ile ilgili umudum daha çok arttı.
gunluk mevduattan geceyim full ppf lara ,malum bulunmaz falan
bankalar simdi gunluge 19 mu verecek ,hiç sanmam ,ppf daha önce artar tahminim.ayrıca 31 ine kadar alımda %0 stopaj satana kadar devam degilmi ?
çok mantıklı hareket etmişsiniz üstat
Merkez Kur % - 0,54