flat. maç 90 dakika.
Printable View
flat. maç 90 dakika.
Pas geçerse ne gülerim. Kk da cıkıp millet için karar verdın aldıgın emiri uygulamadn sözümü dinledn derse ne olur.
. ben ekonomıstm ülkeyi ben yönetiyorm sen kk nın lafını dinliyorsan kovdum seni diyebilir mi??
Ben ekonomıstım lafını yabana atmayn cok onemlı 4 sene iett işçi ve bir arada sucuk satmıs diye biliyorum. Ekonomıstlıgını ülke üzerinde denıyor
Helal olsun sana Borsa İstanbul herkes bugun banka hissesindeydi ve herkese kazandırdılar...
çok enteresan hareketler
genelde sakın olarak karar beklenirdi
Yoncada bofa eksiden artıya geçti ,
ee neler oluyor?
Kılıçdaroğlu:Bugün faizle ilgili karar verecekler. Buradan sesleniyorum. Ekonominin gereği neyse onu yapın.
- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faiz kararlarına ilişkin "Bugün faizle ilgili karar verecekler. Buradan sesleniyorum. Ekonominin gereği neyse onu yapın. Birilerinden talimat almayın, vatandaşı daha perişan ettirecek kararlar almayın, vatandaşı mağdur etmeyin, aklınızla, fikrinizle, bilginizle, birikiminizle ve eğitiminizle karar verin. Birilerinin isteği üzerine karar vermeyin." dedi.
heyyyy yavrum 200
Bildim mi [emoji6][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok artık, dolar 10 olur artık
Bunların hesabını verecekler
Ortalığın mk iyice
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muz Cumhuriyeti Plus
Sövecem. Endex düştü hiseler düşmedi niye ben hiselere vuruyom ah toaso kımıldamadı bile.
2022 erken seçim hayırlı olsun.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beklediğm oranda yaptılar, aslında belki diye düşünmeden de edemiyordum...
Hayırlı olsun..
200 Baz puan ooo çok iyi arabada beş evde onbeş hoşuna giderse bedava....
Levye too tüfek. :) reisss
Bist 100 endeksi 1,4987 cent ile son 12 ayın en düşük seviyesini gördü.
yazık bu ülkeye güvenipte yatırım yapanlara...
Bir beşli çete uğruna yarap ülkeyi ne hale getirdiler
endekste çıkıyor o da iyi..
Kimseye kızmak yok birader.. Tek sorumlu oy verende .. Deveye diken misali .. dikene devam ..
https://twitter.com/BulendEcevit/sta...sDhzJ2cRg&s=19
Dolarada vururuz euroyada vururuz[emoji3]
Beklediğim 2 puan geldi..
Ve yine borsaya etkisi sınırlı oldu..
viop u bastı ama spot da eksi 0.50 falan max şu aşamada..
Dolar da 10 11 tl ler hedeflendiğini yazdım idi..
tuprs petkm vermediği gibi dün bastıkları THY artıya geçecek nerede ise..
Bankalarda çok zorlanırlarsa BIM i oyuna alabilirler..
asıl yükselişi gece görün bence...
Bankada deli mevduatım var tahvile çevirmem gerekte banka kabul etmezki :)
Türkiye de coin işi yapanlar tl ye karşı her türlü kazandı..yardırın viop diye
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.40 nedir abi yaff..
O da birşey mi 9.48 dedi bir ara [emoji1787][emoji1787][emoji1787]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben vermedim. Bu ülkede yaşıyorum diye onların derdini niye çekiyorum? Aynı gemideyiz...Bu kadar basit. Onlarla beraber batıyoruz...
Twitter da filan inanılmaz bir "faiz indirilmez" enerjisi oluşmuştu. Neymiş? Ortam müsait değilmiş. Siyasal islamcı ve her türlü mantıktan uzak, dini dogmalar ve siyasal kaygılar ile ülke yönetmeye çalışan bir güruh altında bağımsızlığını tümüyle kaybetmiş oyuncak bankanın faiz indirmeyeceğini düşünmek ve bunu açıklamak bana çok garip geliyor arkadaş.
20 yıldır bu ülkede yaşıyoruz. Yapmazlar, yapamazlar dediğimiz herşeyi yaptılar. 5 yaşında ki çocuğun bile o bilgi ve zekası ile yapmayacağı şeyleri yaptılar. Hala neye dayanarak faiz indirmezler diyorsunuz?
Ben tümden tahmin yapmayı bıraktım, bir daha ki toplantıda %10 a çekseler şaşırmam. Öle kanser bir yönetim bu...