yükselmiş gibi gözüken viop aslında nasılda %3 ekside farkındamısnız...
https://i.hizliresim.com/oltk68t.jpg
Printable View
yükselmiş gibi gözüken viop aslında nasılda %3 ekside farkındamısnız...
https://i.hizliresim.com/oltk68t.jpg
Bak efe, buradakilerin çoğu ekonomik ve kariyer olarak bir şeyler başarmış memleket sevdalısı insanlar. Doların artışından akepeye ıy verenler kadar etkilenmezler ki hedge eden çoktur. Onların ve benim derdim vatan elden gidiyor. Evet eskiden de kriz olurdu ama sn Jas'ın da dediği gibi kitlerimiz, fabrikalarımız vs. vardı. Sen dalga geçer gibi yazarsan bu cevaplar az bile...
dolar kontratta tavan 12.59 diyor...
kitleyince açıyorlar mıydı bunu?
spotta 12 üstünde bir daha depara kalkar çunku bu şimdi...
Ya biat ya bu diyor sanırım..
Ne güzel tertemiz kullanılmamış beyin :)
arkadaşım senin ihracatında, yediğin gıda da ağırlıkla ithal. Kışın ortasında (turizm de yokken) bu ithalatları yapacak dövizi nasıl bulacaksın? Ülke göz göre göre ödemeler krizine doğru gidiyor... Bunu göremiyorsan partizanlık gözlerini kör etmiş demektir. Yazık...
Tencere/KapakAlıntı:
*MHP'S BAHCELI SAYS TURKISH GOVT'S POLICY ON ECONOMY IS CORRECT
*ERDOGAN ALLY BAHCELI SAYS CENBANK INDEPENDENCE MUST BE DEBATED
*BAHCELI: INDEPENDENT INSTITUTIONS CAN'T BE ABOVE NATIONAL WILL
önce utanma duygumuzu gaybettik.
sonrası cığ gibi geldi boşkuş.
Dolarda tavan hareketi gelebilir. Yoktur short acan biri ama dikkatli olun.
Bahçeli: "Erken seçim falan yoktur, seçim 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır"
Bundan medet uman kesime gelsin... bahçeli'den gelecek iyilik hiç gelmesin daha iyi ztn...
Ben bu ülkeye zarar verenler listesinde bir numaraya yazarım. rte'nin de üstüne...
Bahçeli: Türkiye, faiz kamburundan kurtulmalıdır; bize göre hükümetin izlediği ekonomi politikası doğrudur
şeyin hala tavana kitlememesi enteresan.. alım fırsatı veriyor hala...
kağıtlar dolara göre %-4...-5..
istediğin kadar al.. yetişemiyon pala
enka çok temiz gidiyor.
Bu kafa yakında "satılık ülke" tabelası açar bir yere
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim gideceğimiz bir yer yok, öncelikli olan vatandır. Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız.
Kış günü turfanda sebzeleri kullanmak zaten sağlığa da çok faydalı değil.
AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ
küfür etmicem küfür etmicem küfür etmicem...
dow jones etkilenir bizden,bugün:)
Şu anda yurtdışından ülkemize gelmiş bir turist hergun farklı bir değerden parasını bozuyor. Çoğunu bozdurmadan geri götürecek. Bedava tatil
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bulgarlar geçen hafta pahalıya mal almışız diye üzülecekler
Tabelayı asmak için gerekli koşulları hazırlıyorlar. Şimdi elimizde son kalanları yok pahasına almak, sahibi olduğumuz ülkede bizi köleleştirmek için 2-3 milyar dolarla küresel soyguncular gelir, döviz 2-3 kuruş düşer, bizim angutlar da yabancı sermaye ülkemize güveniyor, Türkiye küresel güç diye zırvalarlar.
Böyle düşünen veya algı operasyonu çekmeye çalışan tüm şerefs.zlerler. Hepinizin ABV. Sayenizde insanca yaşayabileceğimiz bir ülkemiz de kalmadı.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayın 18 inde hollandalı bi arkadaş birilerinin mesajlarını dinledikten sonra bana sı çtınız diye mesaj atmıştı
halen telefonumda duruyor mesaj elin hollandalısı bildi valla
Şu vaziyette gelmişsin abuk subuk konuşuyorsun..
Yürü gitM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1795 te fibo hedefi var..1800 de direnç var bakalım oralara da dokunacak heralde..
[QUOTE=tele vole;5631735]allah sana ve senin gibilere evlat acısı yaşatsın. bir dilim kuru küflü ekmeğe muhtaç bıraksın. yok mu bize yardım eden diye inim inim inletsin. safi kötülüksünüz, merhametsizliğin vücut bulmuş halisiniz.[/Q
Bu ne biçim beddua. Evlatların suçu ne? Allah kimseyi evlatların acısı ile imtihan etmesin. Bu kadar insafsız olmayalım ya..
13 geliyor. Birde borsayi tabana versinler rahatlayalim.
ve kitledi... dedik ama...
viop borsa para piyasalarında parası olan şu an itibariyle parasını sene başından %70 seviyesinde artıramadıysa zararda demektir...
benim %50 artmış ama kendimi tl enstrumanlarda zararda sayıyorum...
yan tahtalara vuruyorlar. Onların arasından doğru hisse seçmeyenler zarar görecek sonunda
12.50 oldu yazik vallahi de billahide yazik 2 tane armut un aciklamasi yuzunden bu ulkenin vatandasina yazik