KPSS Sorularının Çalındığı İddialarına ÖSYM'den Yalanlama: ''Zaten iş mülakatta bitiyor. Soruları kim ne yapsın?''
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=406937
Printable View
KPSS Sorularının Çalındığı İddialarına ÖSYM'den Yalanlama: ''Zaten iş mülakatta bitiyor. Soruları kim ne yapsın?''
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=406937
Yamukları koruyup kollama devri..
Bakın bunu anlatamıyorum. Sosyolojik problemler başka siyasi parti seçmek gibi palyatif müdahaleler ile düzelmez. Gelen de yemeye ve yedirmeye gelecekse önce toplumun değişmesi düzelmesi ahlak sahibi olması gerekiyor, ama baştaki ekip sıkıntılı iken ahlak nasıl düzelecek?
Benim malesef bulabildiğim tek çözüm öyle bir şey olacak ki bütün siyaset kadrosu değişecek başka çıkış yok.
Bizdeki gelenek "yumurta kapıya dayanınca "
-misal en önemli sınavlara son anda hazırlanan öğrenciler
- misal son gün yatırılan faturalar
-misal vatan elden gitti gidene dek her dönemde yapılan kısır çekişmeler içsavaşlar,birbirini yıkmalar (Türk Tarihi boyunca)
y.t.d.
Namuslular namussuzlar kadar cesur olmadığı için oluyor bunlar hep.
Kaç defa verdim daha önce aynı örneği...
Ünide pkk sempatizanı tipler öğrenci kulüplerinde, derneklerde, kendi sınıflarında başkan olup çevre yaparlarken not ortalaması yüksek tipler pısıp sadece ders çalışıyorlardı.
Sonra bu aynı tipler oturdukları apartmanın yöneticisini tanımazlar.
TCMB'nin brüt rezervlerinde 6 aydır görülmeyen sıçrama
https://www.bloomberght.com/tcmb-nin...icrama-2312302
Gördüğünüz gibi artık sıçrıyor.
Dövizi olanlar dikkat, sonra bilmiyordum demeyin.:)
https://pbs.twimg.com/media/FMoLIFBXEAg882J.jpg
:whistling:
Eve en yakın kazıkçı manava baktım Çanakkale domates 38.90 .
Hemen olay mahalllinden uzaklaştım
şu yuvarlak çekirdekleri olan anavatanı amerika kıtası olan bitki değil mi o?
hani melemen mi menemen mi deyu kavgası olan ?
o fiyatlar ne öyle.Zabıtaya filan değil direk polise git şikayete soyuyorlar bizi diye.
10 kilo marketden alıp 300-400 vereceğinize Adana ya gelin bekleriz .Kebabın yanında ezme domates ,söğüş domates,kızarmış közde domates zaten 1 kg domates var yaw :)
y.t.d.
Şefim biliyorum istanbul u maalesef .Şu an tarla domatesi var ama bizde tarla bitince bizimde istanbul farkımız kalmıyor.Tek fark üşenmeyipde konserve yaparsak işde.
zaten ülkede iyi olan kaliteli olan ne varsa yurtdışına gidiyor.Doktoru mühendisi giderde domatesi kirazı durur mu oda gidiyor.yoksa üretimin kalitelisi varda bize düşmüyor muhtemelen.Ereğli de yetişen beyaz kirazı manavlarda pazaralarda görebilen var mı misal ?
y.t.d
"Hamili kart yakinimdir " hiç değişmez bu meynekette , bu sefer ki kpss tam da seçime 5 kala ve kör dötüne , pardon gözüne parmak misali olduğundan ilginç bi de adam profesör olmuş incelemeden , inceledik yok öyle bi şey diyor yaw ne profesör müş arkadaş bi koltuktan kalk ta bak ne oluyor diye.Nasıl bi baskansin.
Ösym bu ülkenin son 20 yila kadar en güvenilir kurumu olduydu , hatta bir okul puanlaması yaptıydı seni hocaların
osuruktan 100 le mezun etseler , sistem okulu ülke içinde değerlendirip öyle bir orta öğretim basari puanı veriyordu ki ister hocalarin notu kit olsun ister bol en adaletli yerleştirmeyi yapıyordu , boylece ülkenin en iyi liseleri vb. son yıllarında boşalmıyordu sınav saçmalığı için ,simdi ne oldu bunu beyenmeyen sayın milli eğitim ve hokumet düz toplama bölme yaptı , dayısı olan , isi çözdü .
Bu isleri yetişmiş adamlara değil bağcılar esenler belediye başkanlarının uygun gördüğü kişilere yaptiracaksin ki adalet olsun yoksam adaletsiz olur.Ben izliyorum esenler evropada bir başkent zannettim bir ara.
Desidero üstadım her şeyi sanki başkan tek başına yapmış gibi bir izlenim var ama bu bir ekip işi olmalı çünkü ülkemizde demokrasi var, ayrıca son zamanlarda bir yerde sıkıntı çıksa en görünür affediliyor gerisi devam zaten sultandan af yazısını alırsan kadı da yargılayamazdı değil mi osmanlı da
ba ba ba olaya gel olaya
https://twitter.com/taybetib/status/...YuU0MdeFKE6M9w
Millet de üniversitede derece kassın tıp okusun, uzman olsun, doğuda görev yapsın 35 yaşında 15-20bin tl'yi anca denkleştirsin. :oleyo:
Bak adam turizm işletme mezunu gitmiş abd'de uzaktan da olsa dohtura yapmış sonra hoop oldu mu sana C E O? (sioo) Oldu mu sana rektör neyin? Nasıl kaptılar dolarları?
:kahkah:
Kur Korumalı Mevduatın (KKM) da neticede bir yabancı para enstrümanı olduğu düşünülürse, bankacılık sektörü mevduatının yaklaşık %71'i (rekor) döviz ya da dövize endeksli (KKM). Bu oran KKTC'de (KKM olmadan) %80! Öte yandan, kamu sektörünün borç stokunda yabancı para payı %68 seviyesine dayandı (2010'da %28). Hem varlıklar hem de yükümlülükler ağırlıklı olarak döviz! Kur neden mi yükseliyor? (Emre Değirmencioğlu)
Bu başlığı şu anda 22 kişi okumaktadır. (6 üye ve 16 ziyaretçi)
Batman, aslanbey, Baron, iskender, realities, turali
başlığı Kurtlar vadisi basmış
Ülkenin geldiği duruma bakın yahu...
Yeni hastane açılmadan icra geldi, jeneratörü götürdüler
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapımına 2017 yılında başlanan ve bir türlü bitirilemeyen yeni devlet hastanesi açılmadan icra ve haciz geldi. Yapımcı müteahhitten alacağını tahsil edemeyen şirket 348 bin TL'lik alacağı için icra dairesi aracılığı ile jeneratöre haciz koydurup yediemine teslim ettirdi.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...sag_textmanset
Batman Forever arkadaşım , geçen Dücanenin videosunda Osmanlıda Süleymaniye nin hemen yakınında bir tiryakiler çarşısı olduğunu öğrendim, bu çarşıda her konuda yalancı şahit bulunuyor muş ,mesela şu arazi benim desen ,diyelim 10 akçe karşılığında yemin billah arazi onun ben alırken , pazarlık yaparken oradaydım , diyen adamlarla dolu, ayrıca kadı da bu adamları tanıyor muş yani gelen şahitler hep ayni adamlar, bütün sistem leş .
Elbette ekip çalışıyor zaten 1 kişi kendi başına ne bilir , ne kadar denetler ekip yazıyı yazıyor geriye inançla yazıyı okumak kalıyor. İnançlı konuşursan önce kendini sonra başkasını ikna edersin.
Adaletin olduğu bir ülkenin yıkılması çok zordur , tarihte bütün yıkılan devletler de adaleti çürümüş devletler burada bile bir ortak anlayış üretemedik.
Biri arabasının arkasına Abdülhamit resurrection posteri yapmış mezardan çıkıp adam bunlara yardim edecek.