Bu borsa düşmez. Düşmesini gerektirecek bir sebepte yok zaten de bir akşam ansızın Rusya yaptırımlarına bypass aracılığımız ya da Suriye harekatı (olursa tabii) bahanesiyle ABD tarafından birşey gelirse ne olur orası meçhul.
Printable View
Bu borsa düşmez. Düşmesini gerektirecek bir sebepte yok zaten de bir akşam ansızın Rusya yaptırımlarına bypass aracılığımız ya da Suriye harekatı (olursa tabii) bahanesiyle ABD tarafından birşey gelirse ne olur orası meçhul.
Boğaziçi Üni. yakınlarında oturan arkadaş var mı?
ufak bir ricam olacaktı.
bana Nick'in altında ICQ işaretindeki no dan ulaşabilir.
Madem öyle dolar grafiğimizi atalım. Dolar bazlı bu yükseliş longcuları kesmez.
Bugünkü hareket long taşıyanlara ekstra güven vermiştir diye düşünüyorum. Soluksuz gapli hızlı gidişlerin dönüşleri de çok sert oluyor ama döke döke seans içinde düzeltmesini yapa yapa gidişler daha sağlıklı oluyor.
Yarınki veri çok önemli. Çok zor ihtimal ama yine 9 üzeri gelirse çarşı pazar karışır başka bir senaryo konuşuruz.
https://i.ibb.co/j4K81g8/xu100-usd-grafik-09-082022.jpg
Tüpraş iyi duruyor. 315 TL ye kadar da gidebilir.
https://i.hizliresim.com/95nrzsg.png
THYAO Çarşamba bekleniyordu bilanço Perşembeye almışlar sanırım. ABD verisinden dolayı gümbürtüye gitmesin istemiş olabilirler.
https://twitter.com/BearBull26
ICQ bende kullanmıyorum, onun içine tel nomu yazmıştım
benim kız da orada okuyor,
onun ufak bir isteği için yardım istedim.
yurtlarının deposunu su basmıış
1 aylığına 3-4 kutu eşyasını bırakacak yer lazım.
olmadı ayın 20 sinde arabayla ben gider alır gelirim.
edit:
işimiz halloldu, Karakemal arkadaşımız yardımcı olacak.
teşekkürler.
Ben de hadi gazınıza geldim saçma sapan karaladım yani buradan da düşer mi düşürürler baba her şey olur baksana kabak gibi pozitif uyumsuzluğa naciyi göndererek cevap vermiş bi milletiz o şok bana çok koymuştu çok zoruma gitti.
https://i.hizliresim.com/8lnjx00.png
Bu tacirler neden dün ve bugün toplamında 30.000 short açtı... Tacirler hep doğru tarafta genelde. Ve bu ralliye adını veren bofa neden 3 günde 6800 long kapadı..
yarın 15.30 önemli.
İşte küçük yatırımcının kaybetme sebebi...buradan gitmesi için sebep yok düşmesine gerekçe yok... bilanço iyi geldi gider bilanço berbat göçer... üç tavan oldu gitmez...abi kaç taban çekti buradan döner artık...hisseler pul oldu uçar artık...50 bin puan gitti gitmedi ilk düşüşte yamulturlar...vs.vs.vs...
Isctr piyasa degerinin 3 te biri kadar kar acikladi 6 aylik bilancoda ertesi gun %6 caktilar. Thynin super bilanco aciklamasi bekleniyor zaten. Bilanco aciklandiktan sonraki gun ona da cakacaklar mi bakalim.
Çin borsasında yüzde -2 civarın da kayıp var
Bir haber mi var
Kemal Kılıçdaroğlu: Bir avuç kişiye, Kur Korumalı Mevduat sahiplerine sesleniyorum... İktidarımızda sadece ve sadece faizinizi alacaksınız, öyle döviz garantisi falan yok. Türkiye sömürge bir ülke değil. Bu ülkenin hakkını, hukukunu kimseye sömürtmeyiz.
hemen verdiler vadeliyi hayırdır
162.52..KOZAL vadeli LONG
Sabah pazarı ucuzluğundan hep tırsmışımdır. Akşam pazarı ucuzluğu her zaman iyidir
gunaydın bugün kafam çok karışık emmiler, düşerse biraz şortum var onları kapayıp pıyasanın gidişine bakmak istiom..zirveye yaklaştık galiba ama nerden döncez kestiremiom sankım bıraz daha yukaru gitmesi gerekıor gibin..
Kozal taban açıcak heralde, vadelisi yüzde 9 eksi
bilanço açıklanan günler şirketlerin kara günleri oldu.
KOZAL okullara yardım ettiği sebebiyle, kârı düşmüş..ve tabana verdiler..
Bizim piyasada bi tuhaf, iyilik yap zopa ye :)
KOZAL taban çözülüyor ama alıcı ayağı çok zayıf ben de bir zar attım
şortları kapadım 2ceton endex 1ceton kozal longum var kozal taban bu arada:vk:
endeks longladım bu sabah ben de 3040 dan, sabah ucuzluğu görünce. 1 ceton.
Yakın stoplu, zarı atmadık demeyelim.
Ben işlemsiz izliyorum, elimde eskiden kalma üc dene şortum duruyo
sabah birini kapatıp fışkırttırınca yerine koysam mı ki diye düşündüm sonra vazcaydım, çok zalım oynuyor zalım
Kozal'a 1 zar da ben attım bakalım.
:he: memedabi rallinin gene içine ettin ..
bozkurt ne yapacaz bunu :yes: adam ayaklı felaket.
kılıçdaroğlunun açıklamaları kkm de parası olanlarda nasıl bir durum yaratır...
döviz farkını vermicem diyor...
kkm den dönenler tekrardan reel döviz talebi yaratır mı?
bekara karı boşamak kolay.. :he:
önce kazansın da..