Günaydın,
KY'nin akın akın borsaya geldiği geçmişte hangi dönemler oldu. O dönemleri incelemek istiyorum. Kaynak vs önerebilir misiniz?
Printable View
Günaydın,
KY'nin akın akın borsaya geldiği geçmişte hangi dönemler oldu. O dönemleri incelemek istiyorum. Kaynak vs önerebilir misiniz?
508,500 - 510,000 endekkste tepeye etiket taksan ne oluyor dayi. neyin ettiketi belli değil. tl ne olacak belli. değil ne olacak yani bu gözü dönmüşlüğün içerisinde tepeyi mikro bulsan ne olur.
ne olacak 508.500 510.000 tepesini bulsan eline ne geçecek. buradan sonra ne olacak dayi. asla bilemezsin.
tl ne olacak dayi selavat getir. makroda ne olacak dayi ülke 90 lara mı geri döndü ne olacak bilemezsin. aklını alırlar. boşuna vob ile uğraşma bunun sonu yok. asla başaramazsın
VOB YAPMAYIN BOŞU BOŞUNA ÖMRÜNÜZE YAZIK. BU BİR KANDIRMACA
Eskiden teknoloji kısıtlı idi.
Toplum köylü kasabalı idi.
Şimdi herkes şehirli
Teknoloji ellerinde...
Akın akın compela..
Çığ etkisi çok yüksek...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem o gün bu gün mü black friday bu gün mü :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
şuan dayı elimizde sadece sabitleme bir güvence KKm var. kkm yüzünden fışkırtamıyorlar çok borç çıkıyor çinki..
kkm olmasa idi bu gözü dönmüşler neler yapardı düşün dayı selavat getir.
yalandan vob yapma ailenin ve senin hayatını perişan edersin..
borçLu kalırsın.. rezil olursun ölemezsin de anlayamazsın ne olduğunu.
derhal kapatılsın..
bu bir sağLIk sorunudur..
Memedabi? Bu sefer tepeyi bulamadın gibi.
emmi 509 mikroda 3 olabilir 4 indi 509 üzeri yeni tepe mikroda 5. 5 olabillir 5 neyin 5 i 3 mü 5 mi asla bilemezsin güzel kardeşim....509.000 geçilmezzsse 5 ora neyin 5i 509,000 geçerse dün 3 4 indi 5 e çıkıyor 509-3- 500 -4- ve 5. dalga..
emmi annatabildim mi.
https://i.hizliresim.com/gp9sxrh.png
VOB YAPMAYIN dayi.
Gelsinler gelsinler evlerini arabalarını satıp gelsinler... Yavaş yavaş ellerindeki mallarla takas edeceğim. Yok öyle boş beleş imar adlarıyla, rantlarla konut zengini olmak. Bol para var burada. sermaye piyasalarına yıllarca emek verdi buradaki insanlar. Gelsinler biraz da onlar sirtlasin. Bedel odesinler.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başımıza gelenleri kısaca özetlemeye çalışırsak;
Önce pandemi belasıyla insanların normal yaşama dair her türlü bildikleri ters düz edildi.Bu süreçte çalışmayan insanlar kendi keselerinden yemeye başladılar.Şirketlere özellikle havayolu turizm gibi firmlara hisse yatırım sıfırlandı denilebilir
Bu arada her yer beton doluydu 3 sene öncesine kadar .Herkes bende dahil emlaktan kaçıyorduk.Bu arada gelecek planlarını kurmaya hazırlanan hakim güç beton stokladı.
Dövizde hızlı bir yukarı hareket düşük mevduat faizi ve yüksek faiz sarmalı ile bütün ekonomik kuramlar yerle bir edildi yine soyulduk.Hızla parası değer kaybeden orta gelir gurubu gelecek politikayı bilmediğinden ve çıkış yoluda olmadığından KKM ye yöneldi.Oysa hedef zaten buydu.Oraya yönelenleri birde ordan çarptılar.
Bu arada bütün bu değer artışına rağmen hisse senetleri piyasası ilk önceleri stabil kaldı.Ve hisse yatırımcısı zokayı yuttu.Bir kısmı hareketli olan kripto piyasasına yöneldi bir çoğu birde orda çarpıldı.Boşalan hisse senedi piyasasını uçurmaya başladılar.Halk zaten yüksek enflasyonda yatırımdan uzak hisse senetleri yatırımcıları stabil kalan piyasadan çıkmış olunca sürmek kolay oldu.
Sasa bin kat öbürü 100 kat gitti de kim para kazandı.Öyle olsa bu forum sayfalarında elli yıllık forumdaşlardan başkalarıda olurdu değil mi?Hisse senetleri piyasasında kimse yok hep yalan dolan.Kimsenin parasını katladığıda yok.Bu proje zaten küresel çapta halkları fakirleştirme projesi.İngiltere dünya hükmederken kölelik vardı amerika hükmederken kapitalizm .Şimdi sıra kominizm e adapte olma süreci.Sonrasında yeni dünya nın hakimi Çin gelecek az kaldı.Yardımlarla yürütülen halklar.Kominizm in kucağındaki insanlık.
Ez cümle;
VOB YAPMAYIN
Dayicigim. Adamlar Excel A1 hücresine bir rakam giriyor dünyadaki bütün herşey formülasyon la baglanmis ona göre rakamlar belirleniyor. Sen burada arama virüsün ilk çıkış noktasını. İlluminati nin bilgi işlem bilgisayarını bulmak lazimRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet kesinlikle vob yapılamalı.
dünKü fıŞkırtma artı gap yeterli değildi. yetersiz iktidarsız bir fışkırma oldu diyelim..
peki geri döndü şelale de oLmadı.. oda iktidarsız kaldı o harekette güdük..
kararsıZLığa bak. telefon mu geldi la napıyonuz diye beni rezil mi edeceksiniz diye.
görüyorsun dayı burada bir analiz yok telefon var.:whistling::whistling::whistling:
VOB YAPMAYIN
https://i.hizliresim.com/iwyosi4.png
Hisse senetleri piyasasının ne kadar kontrollü olduğunu anlatmak için dün başıma geleni anlatayım;
7500 lot TEKFEN aldım.Hepi topu 300 bin tl bi para.Ben aldıktan sonra senet sapıttı.Oysa kademelerde 50 bin lotlar falan var.Hisse iki üç saat benim aldığım rakam ve altında dolandı.Sattım hisseyi aldığım fiyata sayılır ben sattıktan 10 saniye sonra 30 kademe birden fırladı.
Piyasada para yok.Hepsi tek hakim güç.Siz bir hisseye çöreklendiyeniz o hisse piyasanon aks yönünde negatif getiride kalıyor çok iyi ihtimalle enflasyon altı getiri ile.Siz sattığınız anda diğerleri ile arasında farkı kapatıyor.
Siz hammal oluyorsunuz.
Modern insan paranın peşindedir..
Varlığı aşıktır...
Bide sürekli inandığı, değiştirdiği hurafeler oldu mu
Gel keyfim gel....
İşte o yüzden tıkanan yavsak kağıdı yüklü iken kalın lotla bir asagiya basiyorum sonra yine kalın lotla alıyorum. Hop robotlar devreye giriyor. Tıkanan boru aciliyor. Burada oyun algoritmayı serseme cevirmek. Kademeye lot yazmayın serbest alın satin. Bilginize Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada 3 mü 5 mi herkes tereddüd içinde. dayı ayrıntılı anlattım. bak bugün izleyin mısırınızı alıp. tam bir kararsızlık var. ne yapacağını bilememe hali.
tam bir tereddüt içerisinde. ne yapsak diye düşünüyor.
teknik analiz diye birşey niye yok izleyin anlayın.
VOB YAPMAYIN
enayileri nasıL yolabilirimin grafiği çizilecek ve teknik analiz gerçekten yokmuş diyeceksin biat edeceksin izle.
Sayın Şahna bu sayfalarda okuduğum en enteresan adamlardan birisiniz.Biraz karnınızdan konuşuyorsunuz ne dediğiniz pek anlaşılmıyor ya neyse.
Şimdi yazınızdaki modern insanın inandığı hurafeler nelermiş onları bir anlatır mısınız mümkünse.Bu modern insan soyulurken her yoldan nasıl gel keyfim gel diyebiliyor onuda bir deyiverseniz süper olur.
Günaydın vob esnafı hayırlı sabahlar bol kazançlar
Vobda dükkanı açtım
https://i.hizliresim.com/tavorbf.jpeg
bekliyor kimi soyalım ne yapalım diye tartışıyorlar. ip gibi grafik. teknik analiz yok. ne yapalım diyor.
Çok basit...
Her şeyin en pahalısını, markalısını aldığında mutlu oluyor....
>zirveyi geçirtsek 8,000 puan almamız lazım
>olm herkes görüyor zirveyi geçirtirsek 5 olur.
>olsun ne güzel işte
>olamaz asla başaramamaları lazım
>telefon
>ne yapıyonuz lan bizi rezil mi edeceksiniz
>efendim kem küm
>telefon kapanır
>napacaz grafik ne diyir.
>ya ne grafiği emanuella
>napalım geçelim mi zirveyi napacaz
>bilmiyorum dayı açılsın bende bilmiyorum
>alım gelirse forse ederiz roketleriz
>gelmezse ne yapacaz gucaklayacaz mı
>bilmiyorum emmoğlu veririz olmadı bilmiyorum
...
Kkm de vatandaş soyulurken
Şirketler vergi mergiden işi götürüyor...
>açıldı napacaz
>pat açıldı bişey yok
>yani bilmiyorum bişey yapmayalım üstümüze kalmasın
>dAyı ne üstümüze kalacak ya
>az dur bakalım akışına bırakalım
>bekliyoruz bilmiyorum
>kızmasınlar
>bişey olmaz
>tamam bakalım ...
>harun kahraman şu kağıdı forse ediyir
>harun abi mi
>evet
>olsun alsın o elleme
>tamam abi
>robotlar aktif ne yapsınlar
>bilmiyorum abi herkes grafiği görüyor üstümüze boşalmasınlar
>bende bilmiyorum vay anasını ya teknik analiz bizi mahvetti.
>aynen
>harun napiyor
>roketlemeye çalişiyor
>az onu izleyelm bari
>abi napacaz 550 binde vob
>dünkü dibe yaklaştık dur bakim kaldıralım olmadı marj güzelleşti 10.000 puan var tepeye
>aynen abi bir saplasak buradan direk zirveyi geçirsek 10.000 de stoplayacak teknikçi
>evet orada stoplayacak mecbur
>o zaman başlayalım.
>abi yolda bişey olursa
>olursa veririz bize ne
Bankalar nasıl öyle bir anda artıya geçti anlayamadım :plc:
7-9 hafta kuralı çalışırsa bu hafta nın yükseliş için son olması gerekiyor..
Bakalım çalışacak mı yoksa soluksuz 5500-6000 mi diyeceğiz..
SASA HEKTS eksilerde açınca hemen bankalarda STANDART dengelemeye girişti..
>kaldırıyoruz abi 550 den robotlar başladı
>baktın çok alan var sevmediğimiz adamlar dibi kır stoplasınlar
>tamam abi
>kimler alıyor bugün
>abi bunlar alıyor.
>bunlarda iyice palazlandı londrada penthouse almış
>evet abi geçen ayda jet almıştı
>yazık gerçekten versek mi
>versek mecbur satacak abi
>bilmiyorum karmaşa içerisindeyim
Bim saldırısını savuştırmak için çoklu atış yapılıyor..
Amerigan başkanı devrede
Vaybe adamlar garantiyi hiç edip kenara attılar. Ne para varmış istediklerini vezir yapıyorlar istemediklerini rezil. İstesinler cemaşi bile endeksin lokomotifi yaparlar.
Kaşınan varsa buyursun dayı
VOB YAPMAYIN
? Bu nedir nasıl bir grup bu? Orgy gibiRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
direk 11.000 puan dayı canLı. roketlerse izle.
550+11 561,000
ama bunu herkes görüyor abi. kimi zengin edecekler izliyoruz org mu çaliyorlar ne çaliyorlar..
dalgayı sonlandırısa direk -40.000 masada...
bunu benim gibi keko görüyorsa haliyle bu işin piri herkes görüyordur dayi.
aKılLarı alacak..
merakLa izliyoruz orgucuları
farkıNdaysan dayı burada bir teknik analiz yok. grafiğe bktığında anlıyorsun.
kİm kimi zengin edecek biliyorsun.
VOB YAPMAYIN
ASLA BAŞARAMAZSINIZ
Bu kozalaklar her gün boyle mi gidecek yahu? Trene de binemedik okuz gibi bakıyoruz.
ne zaman düşecek bu tek lotum yok aralık ayında herşey çok yüksek öyle izliyorum...
>abi bu sasa patronu işimizi bozdu
>evet sorma
>şuan endeks kaç olurdu abi zirveyi yapamıyoruz
>ne alalım
>alacak bişeyde kalmadı sahol iş vs. üzerimize boşalıyor
>boşalsın farketmez akıllarını alırız
>abi 4 milyar dolara sabancı ekside insanlara nasıl 16 milyar dolara sasa iteleyeceğiz
>ver talimatı sosyal medyacılara sasası olanın tasası olmaz diye tag açsınlar hedef 2030 rafineri petrol felan
>tamam abi veriyorum
>harun napıyor
>roketliyor abi çok güzel oradan puan kazanıyoruz
>güzel
>robotları ikinci faza alıyorum abi
>al kardeşim roketle