rokfeller ailesinin ve sorosun yerini tek başına aldı.
:yes:
Printable View
elementte sağlam küsküleme var..
Bu Sasa bende vardı, Sabancılardayken bir kısım yabancılar ile iş birliği yaptılar sonra ayırdılar vs. Çok büyük atılım yapmadı. Orada çalışan mühendislerin önerilerini dinlemiyorlar vs bir yerde yazıyordu. Alan kişi halıcı olunca bundan bir şey olmaz artık deyip ilgimi sonladırdım.
Demek adam oradaki kişilerin önerisini dinlendi fabrikayı ve prosesleri iyileştirdi. Bu grup kim derken iş işden geçti, sonra daha büyük yatırım hamleleri başlattı.
Hayatta bir trend var, bir kişi veya grubu kader destekliyor ise devam ediyor. Kader dur demiş ise üst akıl vs herkes yanında olsa da ilerleyemiyor.
Dün Golyat diye bir şey aklıma geldi, gece baktım tarihi bir varlık, Hz.Davut gelmiş gözünü çıkarmış, galiba Kuran'da da geçiyor olmalı. Yani kaderi yenen bir kişilik olarak kenara yazdım.
<<<<<<<<<
Golyat saldırıya geçmeden önce Davud hızlı bir şekilde görünmeden saklanarak sapanıyla bir taş fırlatır ve Golyat'ı alnından yaralayarak yere düşürür. Ardından sersemlettiği Golyat'ın kafasını keser, düelloyu kazanır. En büyük savaşçıları Golyat'ın öldürülmesiyle Filistinliler dağılır, savaşı kaybeder
Bu hisselerde kuruşu 3 hane yapacağız dediler yapmadılar, ama artık bedelsizleri zorlaştırdılar 10 TL altında ciddi hisse kalmadı.
Eskiden1 liralık hisseleri almak ve satmak anlamsızdı ve kimse alıp satmayınca oralarda tıkanıyordu.
10 lira altına bedelsiz vermemeleri lazım. Şimdilik kural 2 lira altına izin vermiyorlar gibi.
1800 altı olmaz sankim, Rahmetli Caho 1900 altı yok dediydi gerçi [emoji3]
Verdikçe vermişler.[emoji26]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f882c90040.jpg
Sarı gacıdan ettiğimiz zararı
Pazartesi develasyon ile kurtarırız diye bekliyorum.
Anadolu irfanı nın altınlarını kimse değersiz yapamaz...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konu komşu tüm mahalleli olarak haftaya ons alımlarına başlıycaz, eccük sıkın dişinizi :drunk:
Betkime dönmesin bu da [emoji3]
Biliyonuz ben herkesin göynü hoş olsun isterim, ayafosfos abi bu pazar kızının düğünü olucak dedi diye şeyttürdük onzu
Rafineriden hisse vs alacakdı, sonra ertelendi. Rafineri işi daha karlı olabilir. Star Rafineri ISO500 de 2. sırada.
Bu saatten sonra orada beklemek lazım, bu gitmiyor diye satılınca gider bence.
Oyuncu uygun zaman bekliyor GAP'li kaldırıp götürecek diye tahmin ediyorum, millet de GAP dolmadı deyip satacak.
Benim tahminim bir hisseyi bir haber vs ile vatandaş gapli kaldırmış ise o gap doluyor, oyuncu kendi kaldırmış ise pek kapanmıyor.
Ariston abi bunlar beklemeyi bilmiyor, hemen zengün olalım istiyor :)
Paragöz abi hatırlar zamanında 2bucuk taleden Gubfr leri kaptırdıydım, gidiş o gidiş
Dostum Salı günü açıklanır, bir yerde daha yazmışsın hatırlatayım istedim.
Her ayın 2. iş günü.
Neden bu kadar taktığını da ayrıca anlamadım.
Muhtemelen daha düşük bir rakam gelir geçen aydan.
Son çeyrek daha kötü belki.
Yıl sonu bilanço ve temettü beklentisi belki bir şeyler yaratır. Yoksa seneye oluşacak baz etkisi üretici olmayanlar için pek hoş olmayacak.
Bol şans.
Arabayı yıkattım
200 lira hesabına yazdım..
Beleş dere suyu buluncaya kadar gezerdim... SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enişte vardı arabayı sattı üstüne kıdem tazminatı alacak parayı borsaya bağlayalım dedi. Ben ne hisse öneririm ne gir derim. Ben birine borsaya gir hisse al diyeyim borsa beş gün taban yapar. Ondan sonra benim başıma ekşir.
siz hepiniz aynı yerde mi oturuyonuz yaw ?
:drunk::drunk:
Elementler ve pariteler sirat koprusundeler
soforler kamyondan atlarsa cok can yakarlar .
Gumuse bu seviyelerden cok kisi abanmistir
22.xx den al 24.xx den sat
normalde gumus bu kadar kolay para kazandirmaz
bunlardan bir toplu tahsilat yapmasi lazim
fizikilerde makas artik eskisi gibi degil nerede ise %7-10
bankalarda sanallarda da makas yuksekti ama sagolsunlar onlarda dusurduler acaba neden :)
Arcelik'de haber vardı bugün arttı. Ortaklık yeterince büyük olmasa detaylı incelemezler bence.
https://www.reuters.com/markets/deal...ol-2023-09-28/
UK watchdog to probe deeper into Arcelik's European deal with Whirlpool
...
Arcelik would own 75% of the company and Whirlpool the remaining 25%.
If the deal were to go ahead, the new entity would be the largest individual supplier of washing machines, tumble dryers, dishwashers and cooking appliances in the UK, where the market is worth over 3.8 billion pounds ($4.61 billion), the CMA said.
Kanun hükmü belgedeki gündemde. Ben fetoculerin hastanede çalıştım orada çalışan çoğu doktor bugün numune hastanelerinde çalışıyor. Ama Atatürkcu bir Dr khk ile fetocu diye atılıyor çok garip. Gezi davası da Yargıtay dan onandı. Bu kararla bundan sonra hükümet değiştirse yada değişmeden kimsenin artık özgürlüğü yok demek. Yarın sap döner aynı fetoculerde olduğu gibi bu kararı verenler içeri tıkılır.
Ceylanpınar'da tarlaya havan mermisi düştü
Uzun vadeli düşünmek lazım, 1 yıldan daha düşüğü kısa vade sayılıyor.
Orada ne olduğu bilinmeyen bir problem var bir şekilde gitmiyor, kar da çok cazip değil.
Dolar grafiği
https://i.hizliresim.com/cliinlf.jpg
Nerde kaldınız
Bu ons niye düşüyor. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yedirirler mi rafine yi abi.
Sürekli bir uzatma durumu vardı.
Sonradan takip etmez oldum. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sp negatiften durağana.
Not artışı yok.
O tip şirketler ile milyar dolara alıştıracaklar bence. Diğerleri ucuz kaldı deyip vatandaş gelecek.
Zamanında BBHT'de ABD'de yaşayan bir konuk vardı, burada en küçük rakam 100 milyon dolar, olmaz, ABD'de bile bu rakamlar yok diyordu.
Bir süre sonra milyar dolar altı işlere iş adamları burun kıvırır. Hepsinin parası yurt dışında.
Kadın ne dedi insan 100-150 milyon dolar ile de yaşar, öyle milyar dolara gerek yok. Sonra Dolar değil TL dedi. 150 milyon TL ile ancak kendi karnını doyurursun.
ağustoz ayından daha düşük olacağını tahmin etmiyorum.
öz sermayesi karlılığı ve fk olarak potansiyeli yüksek.
seneye adet bazında yükseliş olmasa da karlılıkta artış beklerim şahsen.
zaten karında düşüş başlarsa,
geleneğe bağlı olarak fk sını 50 lere çıkartırlar. asdasds. :he:
Piyasa da bunu beklemiş, fiyatlama da yaptı sanırım.
Pznvllkr çok cimri
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti, görünümünü "negatif"ten "durağan"a revize etti