SURİYE'DE SON DURUM Türkmenler, Tel Rıfat’a mehter marşlarıyla girdiler! SMO'dan PKK/YPG'ye karşı Özgürlük Şafağı Operasyonu
Printable View
SURİYE'DE SON DURUM Türkmenler, Tel Rıfat’a mehter marşlarıyla girdiler! SMO'dan PKK/YPG'ye karşı Özgürlük Şafağı Operasyonu
Pala haftasonu odunu suya yatırmış:oleyo:
VİOP günlük ve toplam
TEB long artırmış
BofA İş ve Garanti short artırmış
Diğer long 96 bin olmuş
https://i.hizliresim.com/mi2ylp2.jpeg
EndeksS topiğinde her sabah paylaşım yapılmaktadır!
şama giderken eldeki LONGlar gitmese..:)
V Milor terkedecekmiş ülkeyi,laaan ğitme vallahi ağlarım:(
herif Rallicilerin lastiklerini patlatacak gibi
Yeni kademeler güzel olmuş. İnsanın kafası daha az karışıyor. :)
Vedat hocanın da esas branşı ekonomidir.
Onun bir tezi vardı dünya çapında bilinen. Devletin geri gelmesi miydi öyle bir şey.
Bence azarı basmakla iyi etmiş.:oleyo:
4*0,25 KADEME birleşti 1 ,00 oldu kademesi viop30 için
ama lotlar birleşmedi herhalde ne bu ya 5-10 bilemedin en fazla 100 lot yazılı kademelerde
yazık çok yazık.
eskiden olduğu gibi 2000 lotluk emirleri görmek istiyoruz,
hatta ve hatta kendimizde o 2000 lik lotlardan yazabilmek/alabilmek/satabilmek istiyozzzzzz :kahkah:
çok mu şey istiyoz.:cool:
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, "Meclis 7 Mayıs 2028 tarihinde yapılacak genel seçimlerden önce, örneğin 2027'nin ikinci yarısında, 360 milletvekili ile seçimlerin yenilenmesi kararı alırsa Cumhurbaşkanı Erdoğan bir defa daha, yani son kez aday olabilir" dedi.
TR'ye 5 numara büyük gelir..
PAriste oku.ABD'de doktora, stanford Ünv. eşin prof. olsun..
TR barındırmaz,sevmez..avam nefret eder..hele hele şarap kültürü falan adamı sultanahmet meydanında asar:)
Hobi için yemek mevzuuna takılıyor.. Konuda üstad birisi..
Dediğimgibi nefret edilecek ve kovulacak biri,Ülkeden..
kalan sağlar da burada.. ŞAM'a gitme hayalinde...
(Yeni Düzen Yeni Kurallar/Vedat Milor'un yeni kitabı... kim okur acaba??)
Güne hızlı başladım 2 milyon hacmi geçtim emekli yevmiyesini de kaptım. Az izleyelim piyasayı
yeşertmişiniz endeksleri :).. xelk de hareketlilik var enerjilerle ilgili haber falan mı var .. ? ytd
Bizim insanımız okumuş, kültürlü halk tabiriyle janti adam sevmez..
Altta bol yeşil pantalon, üstte ucuz renkli gömlek giyeceksin, arka arkaya 2 cümle kuramayacaksın ki bu bizden diyerek bağırlarına bassınlar...
Vedat bey bir kaç level fazla gelir...
Tiktok da video yapan yeni nesil gurmeleri izlesinler
Çimentoların satış yemesine bakınca yarın açıklanacak enflasyon verisi ve Aralık faiz indirimi hakkında biraz tereddüt var sanırım..
İTO rakamı yüksek gelmişti..
T24 Haber Merkezi
İstanbul başsavcılığı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ı protesto eden dokuz kişiyi tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti
Borsadan nefret etmeye başladım. Ne zaman başlar bu boğa sezonu 1 yıl 2 yıl?
Ayn Rand,...Atlas Vazgeçti kitabında der ki;
..Para,bir toplumdaki erdemin barometresidir.
Takas'ın rızayla değil,zorla yapıldığını gördüğünde;
Bir şey üretmek için hiç bir şey üretmeyen adamlardan izin alman gerektiğini gördüğünde;
Paranın malla değil sözle iş yapan adamlara aktığını gördüğünde;
Adamların çalışmayla değil sadece rüşvetle zengin olduğunu gördüğünde;
Kanunların seni değil,onları koruduğunu gördüğünde;
Yozlaşmanın ödüllendirildiği ve dürüstlüğün kendinden vermek haline geldiğini gördüğünde;
işte o zaman toplumun sçtığını bilirsin....
Türkiyenin dış ticaret açığı Kasım ayında 7.363 milyar dolar,yılın ilk 11 ayında 73.216 milyar dolar,yıllık ise 79.316 milyar dolar oldu.
Tüketim malları ithalatı Kasım ayında da %15.6 arttı.
aziz sancar gibi bir değer ülkesine gelmek istemiyor bu yalamalar yüzünden
adamı köpek ghötüne soktular resmen..
https://anlatilaninotesi.com.tr/2018...034897970.html
saatluik u-100 deki yapı hala renk vermedi..flama olasılığı öldü... dikdörtgen olasılığı belirdi.. aşağıda gap boşluğunu doldurarak önceki tepeyi testetmek isteyebilir.. arkaya bakmadan yukarı sürüp olası dikdörtgen hedefine yönelebilir.... bende bullish taraf öncelik (vadeli hisse spot hisse) açıkçası endekslede o kadar ilgim yok... vadeli pozlarım için stop seviyem belli... tabiki piyasa bu ne yapacağı hiç belli olmaz... kimsede geleceği bilemez.. ytd.. kısmet..
https://i.hizliresim.com/8nctsdv.jpg
https://anlatilaninotesi.com.tr/2024...091037248.html
tanıyan var mı bu arkadaşı
3 YEĞENİ VE OĞLU hekim veya hekim adayı olarak konuşuyorum.Bu milletin imkanlarıyla okuyacaksın...Yüzbinlerce dolar maliyet tutan TIP fak. ücretsiz tahsil edeceksin...sonra da ''ben bu memlekettteki 4.000 dolar begenmem ''diyerek atar yapacaksın...3.000 dolara ALMANYAda yaşamak isteyeceksin...
''güle güle git'' demek lazım ama önce bu ülkeye borcunu ödemek için zorunlu bölgelerde 10 yıl çalışması lazım.Yoksa diplomayı bile vermemek lazım.
Bu ülkede aydın dediğinizin çoğu ; vatandaşına toprak kokulu olarak bakan ve değerlerini küçümsemekten zevk alan...Batıya hayran, özgüven problemi olan kimselerdir.
İçinden çıktığı topluma tepeden bakan ve onun ortalama değerlerine düşman,onun gibi düşünmeyen ,toplumu ileri götürmek için çabalamayıp..sömürge devletlerin yücelmesi için kaçışı bir çare olarak gören kimseye zerre miskal saygı duymam..