[/QUOTE]
Yok kardeş veremeyiz 36 krş çok ucuz zararına veremeyiz.bizim paramız kiymetlidir,her krş unda alın teri var.cocuklarımızın umudları var.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
[/QUOTE]
Yok kardeş veremeyiz 36 krş çok ucuz zararına veremeyiz.bizim paramız kiymetlidir,her krş unda alın teri var.cocuklarımızın umudları var.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
adamın taktiği belli, küçük yatırımcı aldıkça aşağı veriyor, yükselterek değil düşürterek kazanıyor. yükseltecek babayiğit olmadığından olamayacağından bu sistemle istediğini aşağıdan alıyor sonra istediği kademeye yükseltip yine veriyor. Bu hissede teknik meknik hikaye, Risk of risk in kuğusuda cemresi de bana inandırıcı gelmiyor. sadece temelsiz umut pompalıyor. Ancak patron bedelliye karar verirse yükselir. şirket bedelliden aldığı parayla arsaya yatırım yapsa 10 kat dolara yatırım yapsa şirket 3-4 kat büyümüştü. Bunlara hesap soran da yok %80 halkın parasını ne işe yatırıyorsunuz da her sene 0 sıfır çekiyorsunuz. Denetim kurumları bunun hesabını sormaz mı.
Sizin vesilenizle ÇOK ÖNEMLİ uyarımı tekrar tekrar bıkmadan usanmadan yeniden hatırlatmış olayım;
Bu grupta uzuncu değilseniz BUHAR olursunuz. Hem de bir daha hiç YOĞUŞMAMACASINA...!!!
Tüm çalışmalarımda samimiyetle bu uyarıları yapıyorum lakin bu uyarıları herhalde siz ve sizin gibi düşünen okuyucular sadece kanuni bir zorunluluktan dolayı yaptığımı filan sanıyorlar galiba...!!! :28:
Sakın sakınnn! Çok yanılırsınız, çok canınız yanar. Bu uyarılar samimiyetle/vicdanla gönülden yapılan çok ciddi uyarılardır...!
Uzuncularda ana düşünce şudur;
Ben ve benim gibi uzun zamandır iheva taşıdığını bildiğim forumdaşlar vardır. Bizler yıllar önce yakalandık. VE yıllardır da önümüzde hep 2 seçenek vardı. Ya bu deveyi güdecektik ya da bu diyardan gidecektik. Malumunuz bu diyardan gitmedik/gidemedik. Ama kendi adıma inancım tam ve sarsılmaz. Bu diyardan hedeflerime ulaşmadan gitmeyeceğim...
Çok samimi bir NOT: Umut pompaladığını düşündüğünüz her kim yada kimler varsa derhal filtreleyin, inanın psikolojinize zarar verir...!
Sağlıkla, dikkat edin kendinize...
NOT2: Bu platformu ve de twitter 'ı kullanmadaki ana gayem Tahtacıbaşı'na direkt mesaj aktarmaktır. Bu vesile ile yine mesajımı vermiş olayım zat- muhtereme.
Hedeflerime ulaşıncaya kadar BURADAYIM, sevgiyle kal... :yes:
Yoklama yapılırsa eğer Hala burdayım!
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 yıllık devlet tahvili gibi aldım seni iheva.İler tutar yanın yok ya gidecen ya gidecen sıkıntı yok takıl kafana göre. Hedeflerime geldiğinde pörtföyü artıradabiliriz.ama böyle tuzak fiyatlardan değil. Benden sana tavsiye kefenin cebini biraz daha derinleştir.Öbür tarafta ısınmak için çok fazla ateşe ihtiyacın olacak.