Tavan da kaç lot alıcı ile kapadı
Printable View
Tavan da kaç lot alıcı ile kapadı
1.7 m.SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ptesi bakalım ne acilicak
Sevgili tahta yapıcımız yine bilanço öncesi türlü türlü numaralara kalktı. 3 senedir arkadaşın ciğerini bildiğimiz ve zaten alışık olduğumuz için açıkçası şahsım adına çok da önemsemedim bu hareketleri.. Bu hareketlerle ancak malın ederini ve oluşabilecek ederini tahmin edemeyenleri düşürebilir.
Kendi öngörüme göre önümüzdeki süreçte aşağıdaki şekilde bir grafik çizmesi muhtemeldir. Önce 5,50 civarlarına yolculuk sonra tekrar 4-80 seviyeleri sonra 6 seviyeleri ve son bir dökme.. Sonrası ise yolcudur abbas bağlasan durmaz formasyonu. Asıl olay 6 çanağını kırması sonrası başlayacaktır. Tabiki yatırım tavsiyesi değildir herkes istediği noktadan alıp satma hakkına sahiptir. Önümüzdeki aylarda döner inceleriz grafiğimizi ne oranda gerçekleşmiş değerlendiririz.
https://i.resimyukle.xyz/HH68T6.jpg
sunu bilirim
bu hissede kalmasini bilen
çok iyi yerleri görecek , fk, pd kar, potansiyel gelirleri buna çok uygun,
dolar bazindaki grafikteki tarihi zirverler uv hayal degil.
bol kazanç
Obaaa, bu mesajı yeni görüyorum. Sen ne kadar iyi niyetli olsan da, yorumlama kabiliyetin sıfırın altında olduğu için milletle kavga ediyorsun. Bilançonun iyi geleceğini 3-5 haftadır söylüyor millet. O arada da habire yabancı kurumlar üzerinden mal gömülüyor. Bende yazılarımda yabancılar mal veriyor dedim hep fakat bıyıklı olabileceğinden şüphelenerek bir düzeltme yapma ihtiyacı hissettim. Ne hikmetse, sen o 2 haftalık arada ya toz oldun, yada avını bekleyen çakal gibi ortalarda gözükmedin. Ne zaman ortaya çıktın, hisse tavan yaptı, peydahlandın. Paşam, bizde biliyoruz o hareketleri yapacağını, sadece paylaştıklarımızda "bunları görüyoruz, bilginiz olsun" diye paylaşımda bulunuyoruz.
Senin bu yaptığını, 2000 yılında "Borsa Sihirbazı" denen bir meczup' ta yapmıştı bana bu forumda. Ters hareketlerini yakaladığımda forumdan şutlamıştım. Birgün telefondan beni arayıp "bana haksızlık ediyorsun, ben bildiğin gibi biri değilim. Bunu sana ispat ederim, söylediklerimin de arkasındayım. Bak IHEVA hissesini birazdan kaldıracam, sana şimdiden söylüyorum" dediğinde ben kendisine "paşam istersen uzaya götür, benim ne senle, ne de senin dandik hisselerinle işim olmaz" dediğim hala hatırımda. O yüzden, kendi kendine bir paye biçip ortalıkta ahkam kesme.
AKSEN AKSA ENERJİ 2020 İkinci Çeyrek Bilanço Analizini dikkatinize sunarım.
https://youtu.be/2EKUID8S94s
Bize 6sonra 8sonra 10 hareketi lazım spek