3,80 den çoğu fon satmak için bekledi ama adamlar çok uyanık ve çok kurnaz 2 krş feda edip sattı doları anlamak ve çözmek çok zor
Printable View
3,80 den çoğu fon satmak için bekledi ama adamlar çok uyanık ve çok kurnaz 2 krş feda edip sattı doları anlamak ve çözmek çok zor
3.5 altına düşmesini hiç beklemiyorum ama Türkiye'de işler çok karışmazsa bu yıl mevduata yenik düşebilir.
3.53 - 3.99 aralığı gibi mesela...
Bloomberg reports that during his first appearance at next week's G-20 meeting in Baden-Baden, Germany, Treasury Secretary Steven Mnuchin plans to drive home the message that the U.S. wont tolerate countries that engage in currency devaluation to gain an edge in trade, a statement which would clearly refute Mnuchin's recent praise for a stronger dollar, and provides further evidence that the Trump administration's preliminary focus will be on getting the dollar weaker, not stronger, which may in turn impact the Fed's decision-making, especially if indeed Yellen hopes to hike rates three (or more) times in 2017.
eski mb.bşk başcı dolar yine 2 lira hatta altını görecek dediğinde , uyanık yatırımcılar trenden atladılar..
hala 2 liranın altına gelmesini bekliyorlar.
ibo nun sabuha şarkısını söyleyerek..
Bırakıp gitme dedim
Beni terk etme dedim
Sabuha çok bekledim
Haber bile etmedin
Vicdansız sabuha
Sabuha sabuha
Beni öldüreceksin
İsmini söylemekten
Tükendi son nefesim
Vicdansız sabuha
Sabuha sabuha.
''Avrasya Araştırma Şirketi seçim anketi
Siyaset 2 Mayıs 2015 16:40
Anket sonuçlarına göre tüm partiler oyunu arttırıyor, AKP'nin oyu düşüyor, AKP 238 milletvekili çıkarabiliyor.''
Geçen seçim çok iyi tutturmuş bu seçimde aynı başarıyı yakalar ))))
Bu kadar bariz yanılan bir şirket hala anket yapabiliyor, utanma sıkılma yüz kızarma yok malesef, insanları aldatmak için çalışan paralı anketörlere güvenmeyin
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.