Originally Posted by
KaraKemal
boş lafı bırakıp piyasaya bakalım- geçen hafta renk vermedi, 1600- 1630 gibi bi alsat bandı sözkonusu, bu limitler aşağı yada yukarı kırılırsa o yönde bi trend oluşabilir.. ben yukarı olacağını zannediyorum, temel olarak absürd derecede ucuz hisse fiyatları zira..
ağustosta yabancı takasına ciddi miktar mal alındı, ve ürkütmeden almaya, mümkün olan en ucuzdan almaya özen gösterdiler.. ürkütmeden" stili biraz daha devam edecek gibime geliyor, yani belirgin bi trend oluşmadan mal toplama çabaları.. ne de olsa fiyatlar- gerçek olamayacak kadar ucuz
hisselerden tuprs ve thyao favorim.. akdeniz rafineri marjları hayatının en yüksek seviyesine ulaşmış durumda, tuprs 200 lira olsa yine borsanın en ucuz hisselerinden diyecektim.. sürpriz ecilc için bi kaç haber bekleniyo gayrimenkul projeleriyle alakalı, çevik biraderler tahtada, hareketin eli kulağında- çok beklemiş- çok ucuz.. plase dohol, hikayesini anlatmaya mezun değilim, ama vadeli tahtasının spot tahtasını belirlediği nadir bi hisse, göz önünde tutmak gereken bi tahta