Kafa karıştıracak bir durum yok. Kafanız karışsın isteniyor. O lotları çok uzun bir zaman sonra unutulur piyasa. Ne zaman unutulmaya yüz tutar, o zaman çıkılır
Printable View
..çakılır!
Kaldı ki RTA nın sahibi şuan kağıt üstünde KY, yâni GLRYH.! 5 milyon Lot satılsa RTA'da satış geliri GLRYH 'in kasasına girer.. Yani o lotlar kimsenin değil, çatı holdinge ait. O zaman şuan satılması da patrona bir fayda sağlamaz.
Ama.. Yok, ben illa buradan bedavaya satacam derlerse; alıcısı belli midir acaba diye de sorarım.!!!
Ytd..
Bilanço müthiş.
Merak ediyordum acaba bilançoyu pasifize etmek için nasıl bir haber yollayacak YK mız.
Hisse satış haberi yolladı. Bilançoyu baskı altına almak için
Tekrar yazayım;
Kendi şirketini karalayan Borsa'da ki tek yk bizde
Tebrik ediyorum kendilerini
:))))
Adam borsada vole vurmaya şirket arz etmiş adam. 20-24 ay aralıklarla hisseyi 2 3x yaptırıp geri basan bir tarih var arkasında.
Bugün de geçiçiyi atmadan 5m lotu kenara cekti herkese gösterdi sonrada gelecek olan karı gösterdi tahminim 180 200m arası bir kar.
Dadanıp hisseyi primlendirmesinler daha zamanı var diye baskıyıda yaptı.
Bilancodan bir beklentim yok artık.
Kaldı a1 arzı..
kasaya para biriksin bakalım ne oalcak.
75 milyon lira vergi dairesi bilançoda
yurt içi satışlardan kar yazılmış
Bunun üzerine hani şu 134 milyon liralık alacagimizdan gelecek olan tahsilat ne kadar ise onuda ekleriz. A1 kapital den gelecek olan 50 milyon lirayı ekleriz ( borc verdiğimiz paranin faizi dahil)
A1 life dan gelecek olan kar da eklenir
Genz den gelen kar eklenir
Yurtdışı satışlardan gelecek olan kar eklenir
122 milyon kar gelse idi, %100 artmış olurdu bir önceki yıla göre. 185 milyon gelirse %300 artmış olacak.
200 milyon lira üzeri gelebilir, hayal değil demiştik... Hisse başı 5 lira kâr yaparsa , anahtarı patronun elinden alırlar diye aramızda beyin fırtınası da yapmıştık
Ya hissenin yükseleceği garanti oldu ki patron icg ve glryh paylarını borsaya sürüyor. Hisse de peşpeşe olumlu haverker gelip de 50 liradan bu mkk da dönüşen payları satabilir. Hazır Corona bitmisjen son kez voleyi vurayım babında
Yahutta şirketin ortalık yapısı değişecek ve devir teslim borsa üzerinden gerçekleşecek.
Çok baskı var tahtada
Baskı kurmak yerine topla kardeşim mali diyecemde, nahh toplar. 2 milyon lot akinca kemiksiz,bu hisse tavan oluyor . 10 milyon lot akışa 5 tavan çeker. Sonra ki her 1 milyon kit akışta tavana kitler. Yani tiolanata baskayan , 75 lirayı gözden çıkaracak ortalama icin
Reel ankamda şirketin mükemmel olduğu aşikar idi. Ve bu mükemmellik tahtaya yansimadin diye gayret sarf eden bir YK var bizde. Ve şizofren bir yatirimci kitlemiz var sürekli husseyi karalayan
Peki şimdi ne olacak ?
A- 3 aylikta 100 milyon lira kar yazar
B- bu şirket satılır
C- yabancı ortak alınır
D- Ümit Fırat RTA hussesi alır biraz glryh den, buraz da ıcg den
E- ümit furat A1 kapital de ki ortaklık payı i artırmak için A1 kaoutal hissesi alır RTA dan. Yada ümit "in anlaştığı bir yabancı yahut yerli laboratuvar
F- 2,5 milyon lira ARGE ile enzim bulmuş olabilir mi bizim hirohito
G- hisse geri alımi patron yaoacak , ıcg ve glryh de ki 4.9 milyon adet RTA hissesisini tek kademeye yazdırtıp hupletecek beleşten.
Ben olsam glryh yatırımcısının yerinde , 24,XX den aldirilan RTA hussesinin daha aşağıdan satılmasına müsade etmezdim, şimdiden şirketi ikaz eder, yatırımcıyı zarara uğramak konulu dava hakkımı saklı tutuyorum der idim .
Arkadaşlar bilqnco ne zaman ? 10 mart mi ?
Benim anlamdigim a1 karı faizden geliyor. Faaliyet karı çok düşük neden ? Terste mi yakalanmış?