Benim iki yatırım hesabım var, birinde beş yıldır tuttuğum özak hissesi var, diğerinde yaklaşık iki yıldır aldığım özak hissesi var, iki yıllık hesabımdaki kârım arada al sat yaptığım için neredeyse beş yıllık hesabıma yaklaştı..!!
Printable View
Benim iki yatırım hesabım var, birinde beş yıldır tuttuğum özak hissesi var, diğerinde yaklaşık iki yıldır aldığım özak hissesi var, iki yıllık hesabımdaki kârım arada al sat yaptığım için neredeyse beş yıllık hesabıma yaklaştı..!!
Al sat yapanlar ykbnk ta bu hisseyi ne yapsın isteyende al sat yapar kimin umrunda
Bugun cogu tahta eksi kapadi. Bankalar ve demir celik endeksi surukledi. Gyo hisselerine ilgi baslamis gibi gozukuyor. Diger gyo larin hizla yukselmesi bize de yarayacaktir. Bazi gyo lar defter degerlerinin cok uzerinde islem gormeye basladilar. Ozak hem karlilik hem de defter degeri bakimindan cazip gorunuyor. Ben kisa vadede hisseye ilginin artacagini ve defter degerlerine yaklasacagimizi dusunuyorum. Yeniden degerlemeler oncesi hareketli oluruz. Gedik 2 gun aldiktan sonra bugun ortada yoktu. Yanlis gormediysem deutche takasina virmanlandi aldigi mallar. Gedik alirken 8.85 e degdik alimi kapatti yavasca geri geldik 8.40-8.50 bandina oturmus gibiyiz. Arada bikac fon satis yapti. Mal el degistirdi. Bence hareketler cok saglikli basamaklari birer birer cikan bir hisse.
Arkadaşlar bu hafta hiç değilse defter değerine gelse iyi olur
Hisse %5 yarı tavan yapmis her düsüste elestiren sn bawer yok, :wu:
sizi kınıyorum :)
Hem iyi hem kötü günde konuşan biri olarak söz hakkı bendedir sanırım 😉
Alta düştüm diye üzülme
Üste çıktım diye gerinme
Mümkünse koy sepete 😎
komşuda pişer misali bir yükseliş olduğu için tahtacıyı kınıyorum..:28: