işlem hacmi şu anda 97 milyon tl civarındadır ve gün sonunda 120 milyon tl lere çıkma ihtimali vardır...bu miktar da çok yüksek görünüyor dostlar...
Printable View
işlem hacmi şu anda 97 milyon tl civarındadır ve gün sonunda 120 milyon tl lere çıkma ihtimali vardır...bu miktar da çok yüksek görünüyor dostlar...
Trendi zayıfladı tavuğun. 24"ü bile göstermedi. Yazık
Endeksin düşüşe ile çıkış hareketi çok paraleldi biraz da bant sıkışmasından bir tarafa fırladı, alım fırsatı tekrar verebilir, açıkçası benim beklediğimden erken oldu çıkış hareketi.
Beklerken bezdiriyor ama çıkışta bir anda yüzde 15 veriyor bugünkü gibi.
haydi bakalım tornistan.. 22,34
dostum işte genel olarak tüm ky dostlarımızdan ayrıldığımız nokta budur..bir çok dostumuz yükselen işlem hacmini sever...ben ise sevmem...hisse ağırlıklı ortalaması veya altına sarkabilir demiştim...şu anda öyle olmuş....gün sonu alışları daha çok beğenirim dostlar...
mesela şu an 21,88 e kadar geldi. bu hızla 21 in de aşağısına düşüp yeniden 20,xx lere kadar gelebilir,ki o zaman da yeni bi alım fırsatı olabilir? değil mi ?
düzeltme : 21,80
yani 23,20 leri görüp birden 21,80 olması..
ayrıca diyelim düştü yeniden iyi güzel aldık atladık hemen, ne zaman yükselir? ya da gaza gelip aldık elimizde patlar mı ?