al birini vur ötekine işte :drunk::drunk::he:
Printable View
Sokayım esata burada sorguluyoruz nasıl oldu , israil mutlu, Abd mutlu, biz mutluyuz bir yanlışlık var diyoruz yada İsrail götü vura vura suriyeye giriyor sorguluyoruz hemen yok suriyelileri sevmediniz yok cihat yapıldı yav sorgulamayan toplum olduğumuz için bu zenginliğin içinde bu durumdayız .Yanlış yapılan birşey varsa sorgulayacaksın hayatın her yerinde gerekirse uyarıcaksın gördüğünü söylemeyen dilsiz şeytandır denmiş ne söylemiyorsun .
Ne olur ne olmaz,şunu yazayım da gideyim...ALTINS1/GRAM ALTIN...
1.16 dan 1.03 e indi..ALTINS1 özelinde bir olumsuz gelişme de duymadım...ACABA NEDEN..YOKSA POZ. GEREĞİ KAR SATIŞI MI?
https://i.hizliresim.com/ovdq5f2.PNG
1,16 parite ile aşırı primliydi özellikle endeksin düştüğü zamanlarda altına geçmek isteyenlere yüksekten verdiler. endeks biraz düzelince makas normale dönüyor, bir ara endeks iyiyken zgoldf vs eksi makasa düşmüştü.
Altın ithalatındaki kısıtlamaların da etkisi var tabi.
Bloomberg HT Haberler Citi'den Türkiye analizi: Aralık'ta 250 baz puanlık faiz indirimi masada
Citi'den Türkiye analizi: Aralık'ta 250 baz puanlık faiz indirimi masada
Citi ekonomistleri İlker Domaç ve Gültekin Işıklar, Türkiye ile ilgili sunumlarında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Aralık'ta 250 baz puanlık faiz indiriminin hâlâ masada olduğunu belirtti.
Citi ekonomistleri 2025 sonu itibariyle enflasyonun yaklaşık yüzde 25 seviyesine gerileyeceğini ifade etti
Dün söylediğimiz gibi piyasa tamamen ınsıder reele bakan yok .
sabah bu raporla yukarı aldılar yalnız bankalar çok hızlı çıktığı için oradan sat diğer endeks ağırlığı olan tahtalarla tezgahı açık tutma çabası mevcut.14.30 veriler var 16.00 barı ile oyun yön konusunda daha netlik kazanacağını düşünüyorum .
O faizi indirmek için bütün Ortadoğu yu alırız.. o faiz inecek yoksa reel sektör tirtlarda.. emekçileri enflasyon altında ezdirerek kurtaramadilar, yetmiyor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 ay önce RTE nin benim faiz düşüncem belli söylemi ile metin mühendisliği ile buralara geldik ozaman piyasa oyuncularının çoğu 250 baz indirim şimdi son gelen verilerle 150 baz ve pas geçme olayını dillendirenlerde artmış durumda.
ama ınsıder bunu biliyor buna göre merkez bankası günü takip edilmeli.