Dakikalıklarda bile bir önceki dibin altına gelmiyor ..nassı bi trende ters geldik yau :notr:
Printable View
Dakikalıklarda bile bir önceki dibin altına gelmiyor ..nassı bi trende ters geldik yau :notr:
Ben de hemen hemen her vobcu gibi şort eğilimliyim ..uzun zamandan sonra eylül ayında long oldum iyi de kazandım ..kazancın üstüne oturmak varken -flat oldum yetmedi bi de şort oldum ..kendimi hiç affetmiyeceğim ..
Fdax da kırmızı ,her yer kırmızı biz yeşil mi yeşil ..
Son şortum 207700 ..ordan 207300 e geldi şimdi gene 207700 ..zerre vermiceem diyor :kahkah:
Ciddi ciddi reverse olmaya düşünüyorum bi de ordan girsin biraz :dvr:
Ooo 207000 :yahoo:
Bugün ilk yazdığımda Fspx +%0.35 idi şimdi -%0.61
Bizim endeks dipdiri ..:)
2070.75(uzlaşma 2072.75) Kapattı.
03 Aralık 2021 cuma
Türk borsası bir bütün olarak TL bazlı tarihin en yükseğini gördü en yüksek günlük ve haftalık kapanışını yaptı.
Yakışır :)
USDTRY bugün yani 03.12.2021 tarihin en yükseğini gördü..13.9231
Şimdi 13.7078
Ula ,her sene hemen hemen tüm vadelerde kazanıyorum gelip son vade olan aralık vadede kaybediyorum ..üstelik aralık vadenin yeşil olduğunu herkes gibi ben de biliyorum ..bile bile ..1 değil 2 değil ..kaçıncı yaa ..her defasında bu defa olmaz ya diyorum ,oluyor işte :he: böyle borsacılığın da böyle vobçuluğun da :seyt::dvr:
Son kalan paracıklarımla bi sofra yapayım ..hepisini palacan yedi ..kalan azıcığı da kendim yiyim yauv :yahoo:
Rakı ,roka ..ızgara kalamar ..ooh enfes ve hatta nefis :)
Fspx -%1.17
206600 ..işte buuu :rules: bir kere daha pozisyon açtığımda mahçup olmadım takipçilerime ..:) ama şaka bi yana bu vadedeki hareketlerim affedilecek gibi değil ..benim gibi üst düzey :kahkah: bir viobcuya hiç yakışmadı hem de hiç :oleyo:
2063.75 -2070.00 gördü şimdi 2068.00
Fspx ..şimdi 4518.50 ..4460.00 altı kapatırsa ..olay değişebliir ..
Sibel Can ..bir şarkıcı olarak ,Türkiye tarihinin en büyük anlaşmasına imza attı ..
Geçmiş gönderilerime bakın ..tek bir kişinin show unu paylaştım ..kim abaca?:p:rules:
Aşk mantık intikam ..güzel bir dizi ..
https://www.youtube.com/watch?v=mUSxXsVMUno
Özet :rules:
https://youtu.be/K21HfHCRq60
Bu kadar irriasyonel bir piyasada kaybedeni göremiyorum bi türlü :kahkah: 150 den şort olan yooh efem dolardan kazandım diyor ..170 den şort olan yoohh efem tofaş longtan kazandım diyoo ..çok uzatmayım da yoh efem hedge eden mi istersin falan da filan ..en son babamdan kalan arsadan çok kazandım gördüm ya :rules:xu030vadelisinde bi tek real time online kaybeden benim anlaşılan:one::notr:.herkeşler kazançta ..yakışır :):yes:
Hepsinin yazıları var da neyse...
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 13 kişi okumaktadır. (2 üye ve 11 ziyaretçi)
mert45, lutfu001+
Genelde ..hafta sonu bu kadar kalaba olmazdı buraa :notr::kahkah:
Vobyvade gece seansında ..
2070.25-2063.75 gördü şimdi 2067.50
Nihayet palaciğimden mesaj geldi ..
Oooh ..mertcim ..aynen ilk buluşmamız gibi ..burda bekliyor olacağım ..Kral dairesinde ..ikimiz de deniz'e bakarken ..
HAMZAKOY BLUE PARK BOUTİQUE HOTEL
...
Abovvv :)
İbiza yı da hatırlatmayım şimdi ..dedi
:notr:
Ooo ..
4497.25 ..Daha önce real time online bi tek bu mekanda yazıldı mı ..yazıldı ..rakam net mi net :cool:
206500 Kapattı ..uzlaşmanın altında ..
Fspx 4498.00