Alacak olsalar 5,30 açardı piyasa... Gel gel yaptılar 5,45 üzeri. Bakalım kimler takıldı.
Bol kazançlar
Printable View
Alacak olsalar 5,30 açardı piyasa... Gel gel yaptılar 5,45 üzeri. Bakalım kimler takıldı.
Bol kazançlar
yarın usd vade dönüşü var ve dolarları satmam gerekıyor, daha önceden vade bozup satmadıgıma pişman ettirdi.
İyi düşüyor
yaptırımlardan muaf tutuluyorsun dolardaki düşüş tın-tın-tın ayıp olmasın der gibi düşüyor.
şuan şelale olmamasının sebebi çok önceden (buraya gelme sebebi) sinyali alanların fiyatlara girdiğinden mi acaba
boru mu yaptırımlardan muafsın.
bir de bunun halkbank versiyonu var. fiyatlandı mı yoksa fiyatlanmadı mı
yataycı ve düşüşçü arkadaşlar kaale alıp alıntılamazsa makbule geçer.
Mesele doların düşmesi değil, faizlerin nasıl eski haline geleceği. Doların düşmesi bir başarıdır elbette, belki de 5 altı da görülecektir. Ama faizlerin düşmesi nasıl sağlanacak ona bakmak lazım. Mevcut piyasada, borsada olan kazanır, dışarıdan dolar getirip, dibs alan, mevduata yatıran duble kazanır. Faizde duran, dolarda duran kaybeder. Görünen o ki bu bi süre daha devam edecek. Ama şunu kesinlikle unutmamak lazım. Asıl kazançlı çıkan yabancıdır, çünkü hep win win strateji ile kazanıyor.
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak yanılsama fiyatlarının tamamlanacağı 4,93/5,17 fiyat aralığına hareket mümkün. Bu seviyelerin altında işlemler gerçekleşmesi durumunda 4,52 beklenecek ve dengelenme fiyatları oluşacaktır.
Bol kazançlar
elinde dolar bulunduranlara,şuraya düşecek buraya düşecek diye saydırıp üstüne birde bol kazançlar demek bayağı zevkli olsa gerek,devranın dönmesi yakındır (belki yarın belki yarındanda yakın) o zamda biz zewkli bişeyler yazdırıveririz
Arjantin den sonra dünyanın en çok faiz veren ulkesiyiz. Arjantin in faizini de büyük ölçüde Messi karşılıyor zaten.
Hal böyle iken hem faiz etkisi hem hem MB nin rezerv eritmesi doları düşürüyor.
Son yapılan o şok faiz artışı daha önce yapılsa ardından devlet artı vatandaş tasarrufa gitse idi dolar 3-4 arası salınıp dururdu dolar.
Faiz artışının etkileri geçmeye başlayınca ne olacak çok merak ediyorum.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doların 5 küsürlere düşmesi başarı değildir. doların 7 küsürlere yükselmesi başarısızlıktır. güven dibe vurduğu için insanlar artık birikimlerini dandik para birimlerinde tutmak yerine dolarda altında tutacaklardır. bunun da ekonomide sonuçları olacaktır. birlikte yaşayıp göreceğiz...
Bırakın tekniği mekniği papazı vermeseydik dolar şu an tahmin bile edemeyeceğiniz fiyatların üzerindeydi. Bundan şunu çıkarmamız gerekiyor. abd an itibariyle Türkiye yi yörüngesine almış vaziyette. Bu gün İran a açıklanan yaptırımların yarısını bize uygulasaydılar dolar ok gibi 10 tl üzerine atar ekonomi darmadağın olurdu. Ha bu arada reyiz alanlarda artık eyyy abd eyyy trump diye konuşmalar yapmıyor. dikkatinizi çektimi. Muhtemelen abd ile birçok konuda anlaştılar. benim asıl korkum Rusya nın abd Türkiye yakınlaşmasından kıllanıp idlip i vurmaya başlaması olacaktır. işte o zaman ayıkla pirincin taşını.....
Bunlarda , bir damla akıl yok ama olsun Allah da razı olsun..
https://i.postimg.cc/dVW0q76d/R-1074.gif
aynı şeyi dolarda olanlarda yapmıştı şimdi tl de borsa da olanlar yapıyor iki tarafında yaptığı yanlış ! mesela dolar yükselirken burada yorum yapan müdavimler şimdi yazmıyorlar halbuki şimdi gelip görüşlerini yazmalılar ! keza borsa düşerken vay ben bu işe nereden girdim kafayı yiycem diye farklı başlıkta yazanlar dolar düşüp borsa çıkınca finans dersi vermeye geliyor buraya !
dollar düştükce aliyoruz,biz aliyoruz o düşüyor...dibi neresi olur bunun.
yok mu yorumu olan.
o zamanda eyyy rusya eyyyyy putin diye bağırır bizim şakşakçılarda alkışlayıverirler. nasılsa beyaz deyince alkışlıyorlar,ayni şeye siyah deyince daha çok şak şak. güya kendilerini tatmin ediyorlar dolar 7 küsurdan 5 küsüra düşmüşte, ula gafil henüz senesi gelmedi biz doları 3 küsurdan alalı, git o zavallı aklını başka yerde zewklendir
Yerliler alıyor. Geçen hafta 4.5 milyar dolar almışlar. Bugünkü alımlarla birlikte yerlilerin alımı ciddi boyutlara ulaşmış olabilir. Ama yabancıların satışları o denli güçlü ki yerlileri ezip kuru aşağıya baskılamaya neden oluyor. Tam bir bilek güreşi.
Güçlü olan şu an için yabancılar gibi gözüküyor, zira kur onların baskıladığı yöne doğru eğiliyor.
Dip her zamanki gibi yerlilerin bıkıp satışa geçtiği ve yabancıların bu kokuyu aldığı noktalardan belirli bir süre sonra oluşacak. Ama bu nokta o denli dinamik ki her zamanki gibi tam bir tuzak gibi çalışacak.
Haber: Ekim ayında otomotivde iç pazar satışları ilk gelen verilere göre geçen yılın aynı ayına göre %77 daraldı.
Bence 5.3 dibidir. Tabi gâvurlar paniği artırıp daha çok toplamaya çalışırlarsa bilemeyeceğim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolar yükselirken baya yorumum vardı şimdi yazmazsam olmaz:))))))))Elbette 6.85 lerden satsam faize yatırsam bugün gelip dolar alsam çok iyi olurdu.Yapmadım,bu bir hata mı neticesine bakarsanız finansal mantık açısından hata.Aynı günlere dönsem aynı hareketleri yaparmıydım kesinlikle evet :))))))) Şimdi ne yapıyorum,elbet aynı şey yani her seviyeden altın almaya devam ediyorum.Yatırım işi geçmişe dönük keşkelerle yapılacak bir şey değil,ben fiyakalı adıyla trader asıl manasıyla kumarbaz değilim,hiç beceremem o işleri yatırımcı olarak da altına inanıyorum, almaya devam ediyorum edeceğim.5 yıl kadar yolum aynı.Herkese saygılar sevgiler.
Not bu işlerde kazanç kayıp kardeştir ,doğal yani gidişat.
Dostum sağlığımız yerinde olursa yaşayıp göreceğiz. Ben 5,15 üzeri fiyatlamalara inanmadığımı bugün değil, o seviyelerin üzerine ilk çıktığı günlerden itibaren belirttim.
Bu benim öngörümdür..
Teknik olarak benim görüşüm 4,08/4,93 fiyat aralığında geçirilmesi gereken 16 ay civarı bir süredir.
Yanılabilirim ve yanıldım da. Son dalga 5,17 beklerken 7,20 yaptı.
Düşündüğüm aralığa girer ise benim için öngörüm doğru ve oluşum devam eder.
Bol kazançlar
Teknikçi olmak ne güzel.5 diyorsun 7 oluyor sapma var diyorsun olay bitiyor.Çok güzel bir, sanat.Ben allahtan anlamıyorum,yoksa uğraş dur.Yanılmadım demek için mecburen yüzde 40 lık olayı bir mantığa oturt,zor iş ben beceremem kesinlikle.
Fed ci enki gelse de bi fed 10 yillik masali okusa :)
Spot Dolarcilar icin muthis firsatlar bunlar tarihi alim yerleri azar azar koseye atmalik
Asıl morgate krizi abd de patlayacak sonra izlemek lazım bizdeki konut balonunu... tlf ile konuştum arkadaşla abd de konut almış 400k usd ye şu an 1200k oldu fiyatı dedi eee sat o zaman dedim neden satayım hergün artıyor fiyatı dedi... daha da yazmayayım anlayan anlamıştır...