Günlük Toplam USDTRY İşlem Miktarı : 2.253.000.000
ilk defa görüyorum bu kadar yüksek rakamı...
Printable View
Günlük Toplam USDTRY İşlem Miktarı : 2.253.000.000
ilk defa görüyorum bu kadar yüksek rakamı...
bir sonraki mb.toplantısı kasım ayında mıydı acaba ordan da bir faiz indirimi gelirse faizden para kazanma dönemi biter.
Dolares napıyorsun canım benim, dur daha faiz indireceğiz [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu hareket boğa tuzağı olmasın sakın
en az 250
en fazla 300
başka yok
ister 200 ister 300 veya 250 , eger bir kez daha betonculari kurtarmak icin hamle yaparlarsa 6 kemik olur..
ben olsam pas gecerdim..
1995-1996 yıllarında değerli bir hocadan ekonomi dersi alıyoruz.
Biz konuyu borsaya getirdik yorumlarını almak için.
Orası bir hane dedi ....
Hane? Hocam ne hanesi? Diye sorduk.
Hane kelimesinin başına ne koyarsanız koyun dedi.
Batak, kumar, ker dedik ilk aklımıza gelenleri saydık.
Hepsini başıyla onaylamıştı.
Sınıf yıkılmıştı.
[emoji23]
Son dakika: Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini 5,90'dan 6,00'a çıkardı, yıl sonu enflasyon tahminini ise yüzde 14,42'den yüzde 13,96'ya düşürdü.
insan arabasını kiraya veriyor evini kiraya veriyor emeğini (işçi memur) kiraya veriyor da birikimini kiraya verince neden sorun oluyor adamın 3 kuruş birikmişi var yasaklı olduğu için ticaret yapamıyor parasını bankacılık sistemi ile ticaret yapana kiraya veriyor bu durumda kiralayan da nakit ihtiyacını giderip para kazanıyor ne yani kira oranı enflasyonun altında mı olacak bu durumda altın alabilir ama onun da gramı 280 olmuş ee geriye ne kalıyor benjamin ama banka hesapları da benjamin fışkırıyor banka ben ne yapayım bu kadar benjamini faiz mi verecem bir de diyor olan bizim gibi küçüklere oldu kaldık mal gibi ortada
https://www.trendsmap.com/twitter/tw...73214253899776
Herkes hükümete yükleniyor.Oysa artık sıradan vatandaş bile zengin sporu sayılan golf oynayabilir duruma geldi.1 golf topu 2.5 TL,sudan ucuz.
*abd hazine bakanı: Abd ekonomisinde bir resesyon görmüyorum
*abd hazine bakanı: Getiri eğrisinin bir resesyona işaret ettiğini görmüyorum, önümüzde pozitif bir yıl olduğunu görüyorum
*abd hazine bakanı: Eğedr iyi bir anlaşmaya ulaşırsak çin ile bir ticaret anlaşmasına gireriz
*abd hazine bakanı: Uygulama gerektiren alanlarda üzerinde çin ile kavramsal bir anlaşmaya vardık
*abd hazine bakanı: Gelecek yıl daha fazla vergi indirimini değerlendireceğiz
abd hazine bakanı: Türkiye'nin rusya'dan s-400 alımı konusunda yaptırımları değerlendiriyoruz, henüz bir karar vermedik
MNUCHIN: ABD TÜRKİYE'YE FÜZE ALIMI İÇİN YAPTIRIMLARI İNCELİYOR
haber mi bekliyormuş yüksek rakam..
https://www.haberturk.com/son-dakika...berler-2520328
Milli sporcu da olsan sporcunun ahlakini alamamissin..
Yazik cok yazik..
Malesef boyle psikopatlarla ayni havayi soluyoruz..
Syg,
09 Eylül Pazartesi 15:25 ABD HAZİNE BAK. MNUCHIN: ABD TÜRKİYE'YE FÜZE ALIMI İÇİN YAPTIRIMLARI İNCELİYOR -BN
Günlük Toplam USDTRY İşlem Miktarı : 2.653.000.000
kura bak gram kımıldamıyor :)