Bu arada forumun eskilerinden ikimiz dışında kimse kalmadı.
Moraller bozuk baya.
Printable View
takipteyiz :)
Ben yerinizde olsam o krediyi çeker kararlı fonlarada gömerdim,
Faiz adami rezilde eder vezirde, boylesine faizleri düşürmüş amerikan ekonomisi trump'ın yeni dönem başkanlığını tehlikeye sokar hale gelecek.
Tcmb bu ara sıkışıp faiz mi arttırsak diyecek hamleye gelmişken düşen abd fiyatlarini fed kendi politika faizinede fiyatlamasiyla 4 ayağının üstüne düştü ammmaaa ulkemizin ekonomisinin mevcut yapısal haliyle yeni faiz krizlerine gebe olmayacağını düşünmek enteresan olurdu,
Elbette yasanabilecek yeni kur krizlerinde bankaların eli son donemde fazla dağıtılmış kredilerin fonlama.maliyetleri cok dusuk oldugundan mevduat faizlerini yukseltirken epey nazlanacaklar ama bu sonunda gerekeni yapmak zorunda kalacaklar.
Buralardayız üstad, izliyoruz, hissede yakalandık , 6 ayda aldığımızı bir haftada verdik, piyasa manyak oldu, tüm bilinenler yalan oldu, ppf ile kvb arası günlük değişim ile izlemeye devam, elim gitmiyor hisse fon almaya
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muhabbete bak :))
Benim fonlar yine iyi zarar yazmış, endeks 1 düşse bunlar 3 düşüyor, 3 çıksa bunlar 1 çıkıyor,
aldıkları genelde endeks hisseleri olmayınca volatilitesi yüksek oluyor sanırım,
zamanında iyi çıktılar şimdi de her düşüşte en çok etkilenen bunlar oluyor, biz de en ters zamanda almış olduk.
şimdi dikkatimi çekti de "banka endeksi hisseleri, temettü 25 hisseleri ve bist 30 hisseleri" fonları son bir ayda iyi düşmüş.
acaba bunlara orta vadeli girmenin zamanı mıdır?
Emmi mertin videosuna bak
https://youtu.be/j-CJ_fJ4ucs
😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Mert bu üstad:
https://www.youtube.com/watch?v=LOCnvj6mePg
Bunu anlamak icin uzuuuun sure fon basligini takip edip kisileri taniman lazim...
Yoksa yanlis dusuncelere dalabilirsin...
Kisaca merak ettigini aciklayayim
Arkadasimiz mert
Dolardan cok zarar etti
Sonra fona girdi
Fondan da zarar etti
Zarari nerden cikaracak
Giderden kisarak
Mert bekar bir arkadasimiz
En cok gideri
Su sabundu
Bunu nasil kisar diye dusundu
Ve nofapa basladi