Kesilmez aldığınız bankaya göre iade eder yada havuz yapıyor siz başka fon aldığınız zaman stopaj kesmiyor oradan karşılıyor.
Printable View
Bu bistin hareketi bana cumayi hatirlatiyor...cuma da aynen bu degerlerde gitti son 15 dk bosaldi
dolar korkutucu , buna baglı fonlara bakmak lazım kanımca
Ons dolar bist ayni anda cikti
Birini ...ler
Sizce hangisi???
Bankalarla thyo toplarsa arti2 yoksa eksi dahi kapatabilir...
Pangaci anlik resim cekermin
Efendiler...
Ben kus olup ucamam...
Sizlere meyve sebze de iram edemem...
Ama iyi tahminler yaptigimi dusunuyorum
Burada mevcudu yorumlamak...
Atip tutmak kolaydir...
Cuma gununden bugunu tahmin etmek zordur...beni siz var ettiniz...
Mert otede oyna aslanim...bist 99 diyor😀
Simdi sira sizde
Sahneye alalim
Thy asels ve bankalar...
Koyarlarsa arti2 kesin
üstadım, mert kardeşimize lütfen kızmayalım, belki de halil reçberi çok izlemiştir. çünkü o da bu yıl sonu doların 6 buçuk üzeri kapanış yapacağını, faizlerin yılı yüzde 35 civarında kapatacağını, şimdiye kadar 2 yıl ard arda düşmemiş olan bist 100'ün ise bu yıl ilk defa bu kuralı bozup 90 bin altında bir kapanış yapacağını üstüne ve altına basa basa, masaya vura vura söylüyordu ve kendisinden o kadar emin olmalı kı, yani kendi yazdığı halil dalgalanma teorisi, yani hdtr'den yıl sonu görüşürüz diyordu. şimdilerde yorum yapmaya yüzü kalmamış olmalı ki kapalı devreye geçmiş. Ulan açık devre yorumlarından ne hayır gördük ki kapalı devre yorumlarına üstüne para vererek abone olacağız? Yorum yaparken siyasi düşüncelerini bu işe karıştırırsan böyle rezil olursun. Youtube kanalında izlediğimiz adamlara çok dikkat etmeliyiz vesselam
Hic biri albarakanin boku olamadi. 9 yaptilar...endeksi tasiyor resmen
Escomla kfein duzeltse tte de ucacak.ytd
Önceki dönemlerde defansif yapısı ile ben de takip ediyordum. Son dönem türevi çok kötü kullanıp , piyasa hareketlerinde terste kalıyorlar. Portföyündeki hisseleri takip edip ,kazandığını sanıyorsun. Ertesi sabah hüsran ve öfke... Tamam TCD ve diğerleri de düşüyorlar, hem de bazen sağlam düşüyorlar ama neden düştüğünü biliyorsun en azından. Bir fonu alıyorsam karakterini ve risk algısını bilmek isterim. Yoksa yazı tura atmaktan ne farkı kalır yatırımın. Yine de karar sizin tabii. Ben sadece ACC ile ilgili tecrübemi paylaşmak istedim.
Pinarsut icmem...
Dardanel yemem...
Bu ne be dusmek icin bahane aramislar resmen...
Dolar 5.95 oldu
Biste cakacaklar sanirim...ytd