Thy teşvik destek falan diyenler arada AAL’e baksın bi...
Bugün 28.50% ekside...
Printable View
Thy teşvik destek falan diyenler arada AAL’e baksın bi...
Bugün 28.50% ekside...
Böyle felaket körükçüleri gene toplanmış
2016 da 15.000 den 2020 de 30.000 olan Tarihi ralli yapan Amerikan borsası yüzde 30 düştü geldi 20.000 Lere
Bizim tepemiz 50.000 idi
Şu an 12.000 e geldik
Dow tarihi zirvesinden yüzde 30
Biz yüzde 75 aşağıdayız
Her fiyattan alıcıyız
Verin ...
Tırları hazırladık ....
3 hafta sonra tedbirleri kaldıracağız dendi. Nisan vade sonu tarihi hesaplaşma olacak bence. Orada kaz*****n tarafında olmak lazım.
Ne varki 2001 de krizinde 1999/11 ayın bari var sonra si zaten fos 2008 daha kallavi kriz bence
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay anasina.
Insan 19500-600 arasinda bir mola verir.
Ben açayım mı çaylak rallisi olsun. Abdestliyim ha
102100 e destek atmış birileri :)
ama cok dustu daha dusmez...
Ralli olursa 100 TL nizi alirim.adam başı
hadi cocuğum ver desteğini
Hiç bir yere odaklanmayin hiç bir krizle karsilastirmayin
Her krizin kendine özgü karakteristiği vardır
üstelik Bunun adı kriz değil bu bir WARRRR
bodur maki makron o noktada dogru söyledi ama kimse inanmıyor
İnansa zaten o da maki makron olmazdı
Bir ara altının çıkarma maliyeti deniyordu, şimdi petrol çıkarma maliyetlerini ülkeler bazında düşükten yükseğe sıralayıp 100 milyon varilde kesip bakmak lazım. Suudların kapasitesi 13 milyon varilmiş kalan 87 nin maliyeti önemli.
Akşam üzeri bahsi geçmişti, az önce baktım. Fonlar içinde tek petrol ile alakalı fon olarak AES gözüküyor ancak fon dağılımına bakılırsa çok petrol ile alakası yok gibi.
Ek 24489
Bizde durum daha da vahim. İsmini vermeyeceğim bir eğitim araştırma Hastanesi'ne dün akşam yurtdışı temaslı nefes almakta güçlük geçen bir hasta geliyor, tanı bile konulamadan sabah ölüyor.
Bakanlık solunum yetmezliğinden ölenlerin sayısını açıklarsa durumun vehameti anlaşılır.
Bizde Corona belası yeni başlıyor.
Bu arada FDow 18000 yolu açıldı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...81645f05ea.jpg
Bu parça 102100 e destek verenler ve sonra dayanamayıp 102125 de kar alanlar için
https://www.youtube.com/watch?v=y035...nUz1gr&index=6
aksam tabani pek guzel olacak...
Katır katır. Katır fazla mesai yapacak heral.
conıler bırbırını ezıooo
Turp konuştu mu
Bu kadar para basmaya, sıfır faize rağmen borsalar fren tutmuyor. Yaşanmamış bir ekonomik durumla karşı karşıyayız. Allah sonumuzu hayretsin demekten başka birşey kalmadı. Avrupa ve abd nin pick yapıp çinde olduğu gibi durulmasını bekleyeceğiz.
tabiki tabanda da kapatmiyoz...malak gibi yatmaya devam ediyoz...
Ben de bana soyleyenleri zor durumda birakmamak adina konuyu uzatmiyirum ama doktorlarin bile soyleme yetkisi yok sayiyi. Maalesef sayi cok fazla. Cok dikkatli olmak iyi korunmak lazim. Sayi saklanmasa daha iyi olup halk daha dikkat edecek. Bizde koskoca tr de 100 kisi var dersen bizim halk 84 milyonda 100 kisi var bize mi bulasacak moduna girer.
HALKB, VAKBN, TAVHL aktif geri alım programında. THYAO açıklama yaptı.
Vadeli ile Spotu nasıl deneleyecek herif.
19100 -19700 gibin döner bence
Dönmeyedebilir tabi :)
her kriz kendine özgü..
şu anda dolar bazlı dip 2008 dibinde..
ama 2008 gibi düşmeden geldik buraya..kademe kademe eridi borsamız..
ve burası da kırıldığında 2001-2002 desteğini konuşabiliriz..
https://i.hizliresim.com/mK5i8d.jpg
ben olsam sayıyı olduğundan fazla söylerdim ki insanlar ciddiye alsın bu işi...ama sayı az olunca oooo koca ülkede 80-90 kişi bana mı bulaşacak moduna giriyor insanlar...
---
italya....
İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 475 kişi artarak 2978'e yükseldi -AA
Geçen krizde bizi teğet geçecek denmişti. Bu sefer millet olarak hep birlikte göğüsleyeceğiz dendi. 2-3 hafta sabırlı olmak gerekiyor.
Dow da ki pala kızılcık zopasi ile dövüyor öyle böyle değil
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2001 krizi fiyatlamalari gibi olur mu
Bence olmaz
O kadar da kuculmedik
Ve istesek de kuculemeyiz
Arada bir yerler olabilir belki
Olmayadabilir :)
Arkadaşlar burada vır vır sürekli yazıyorsunuz. Kaç gündür işlem yapmıyordum. Dün bir kıpraştım. 2 bin tl girdi. Siz işlem yapmıyorsunuz herhalde.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi