umudu kaybetmemek lazım :) tekniği döverler döverler ama baksana çok dövmüşler. bunun daha da dibi olursa kan gövdeyi götürür.
hem endeksin aylık macd bile hala al yönünde..
Printable View
Yarin bist taban olur mu
Alen vardı genç süper trader ortada yok çok aktifti merak ettim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Erdoğan gerilim yaratarak oylari geri kazanacağını saniyor ama kim yonlendiriyorsa yanlis yönlendiriyor
Ayasofya dan %0.5 oy aldiysa dolar 7.4 dan %3 en az gitti
Yarin yunan krizi sert cevaplar asariz keserize %1 kanar belki
Donusteki dolar 8 den yine buyuk oy kaybeder
Milletin tek baktigi kriter ekonomi artik
eğerki borsa"da vasat bir oyuncu olsun, profesyonel olduğunu iddia eden birisi, hiç farketmez. tutup hedef belirleyerek oynuyorsa kesinlikle sanıldığı kadar üstün bir tekniği yoktur. çünkü hedef yerini bulmuş olsa bile bunu direkt yapması mümkün değil. böyle bir oyunda tutacağım diye oynanırmı hiç..satışı görünce gözünün yaşına bakmaz. verir alttan tekrar alır. bunu uygulayan oyuncu sabahtan kazancı cebe koyup pusuya yattı..
Yunan donanmasına ait Limnos fırkateyni, bugün Oruç Reis'e yönelik müdahale girişiminde bulundu. Kahraman denizcilerimiz TCG Kemalreis ile Limnos'un müdahalesine karşı cevap vererek, Limnos'un hasar almasını ve limana çekilmesini sağladı. #mavivatan
Çetiner ÇETİN Haberi
Dogru mu bilmiyorum ama boyle haberler cogunlukta
90 binlik Passat 2011 model 140 bin olmuş.
Aldığımız herşey ikiye katlamış.
Sen kazanan değil parasını koruyan taraftasin...
Şu borsaya koyduğum parayı arsa alsaydim şimdiye 2-3 milyon TL olurdu...
Burası 3. Dünya ülkesi buradan bur şey olmaz.
Aksiyon eksik olmaz. Ortadoğu çünkü.
Sizi uzmeyecek parayla oynayın...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 1 saat topic için 987 ye geçemediğim için yazdım
SavunmaSanayiST.com
@SavunmaSanayiST
·
15d
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Oruç Reis'e saldırmayın, bedeli ağır olur dedik ve bugün ilk cevabını aldılar." ifadelerinde bulundu.
Öte yandan Yunanistan Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi, acil olarak toplanma kararı aldı.
Demek ki oruç reise saldırı olmuş. Vay amk. Curete bak.
dow düşemiyor.. trendi kırar mı dersiniz... adamlar uçarken bizi manyak ettiler :)
https://i.hizliresim.com/znSqdw.png
https://i.hizliresim.com/gTKh25.jpg
Siyasetin geldiği nokta bu kanal lara ve konuşmacılara bakın :drunk:
Fed faizi 0 lamis
Fed bilançosu görülmemiş seviyelere gelmiş
Bircok kagitta aciga satis yasagi var
Ayilairn eli kolu baglanmis
Ve hala shortcu para kazanıyor
Bu borsa les degil les oglu les
alamanya da trend kırmış macd al vermiş. biz palanın oyuncağı olmuşuz...
https://i.hizliresim.com/KMTilT.png
Son 3 senede çok iyi para kazandım evet terse düştüğüm zamanlar oldu ama toparlayabildim ama bu bayramdan sonra ki borsa başka bir borsa hiç hoş şeyler olmuyor para kazandırmıyor bir türlü eli kolu bağlıyor resmen stop oluyorum alttan alıyorum yine stop oluyorum gapli aşağı gidiyorum anliycaniz bu işin sonu nereye varır bilmiyorum endeks 1100 ama çoğu hisse neredeyse 98 deki fiyatlara yaklaştı demekki yeni taktik bu
Göster amcana pipini evladım😂😂
THYAO öküzü nün 2. Çeyrek zararı icin aracı kurumların medyan beklentisi 1.3 milyardi. Bu kurumların analistleri bi s.kimden anlamıyor bence.
Ben geçenlerde buraya yazdım bu dingilin zararı en az 2.2 milyar tl gelcek diye.
Ki neredeyse nokta atışı oldu.
Bu arada tabi tombik kuş un ilk 6 ay zararı 4 milyar küsür oldu ki vay anam vay...
Akşam pazarı vadeli 1.236 da. Şeytan diyor şuralardan kamyona biraz daha short yükle :)
Olay gündüz olmuş.
https://tr.sputniknews.com/dogu_akde...a-sicak-temas/
11:46 13.08.2020
Doğu Akdeniz’de Türk ve Yunan fırkateynleri arasında ‘sıcak bir temas’ gerçekleştiği iddia edildi.
Greek Armyvoice adlı internet sitesi, Doğu Akdeniz’de seyreden Yunan fırkateyni Limnos ile Türk fırkateyni Kemal Reis’in birbirlerine ‘sürtündüklerini’ ancak ciddi bir çarpışma yaşanmadığını aktardı.
Sitenin aktardığına göre olay, Türkiye’ya ait Oruç Reis gemisinin sismik araştırma yaptığı bölgeye yakın bir noktada gerçekleşti. Yunan donanmasının siteye verdiği bilgiye göre Limnos ile Kemal Reis arasında bir çarpışma yaşanmadı.
Ancak site, genelkurmay başkanlığının olayı yalanladığını da aktardı.
Oruç Reis’in bu hafta arama faaliyetlerine başlaması üzerine Doğu Akdeniz’de tansiyon yeniden yükselmişti. Yunanistan Savunma Konseyi acil kodlu toplanırken, Başbakan Kiriakos Miçotakis de Türkiye'yle yaşanan gerilim nedeniyle acil koduyla ulusa sesleniş konuşması yapmıştı.
>>>>>>>>>>
Burada grafikler var.
https://www.armyvoice.gr/2020/08/%cf...83-kemal-reis/
Gerçek.
alıntıyı silin lütfen.
Yıllık 300 bin dolar kazanmasam borsaya zaman ayırmam. :halay:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post3268954
akdenizde bişiler olmuş ama net kaynak yok,
Yuh ya altı üstü doğal gaz arama nedir bu telaş sanki ulusa sesleniş yapmış yok daha neler Fransa ortalığı karıştırıyor hem Libya da hem Akdeniz de ciddi şekilde bize karşılar bu Suriye ırak Libya Akdeniz falan derken dış politika olarak gerçekten çok zor günlerden geçiyoruz algı yi malgiyi bırakıp adam gibi iş yapmak lazım
Al işte bistti kurutan biri daha
İkigözüm abi piyasada süt kalmadı inekleri sağa sağa kuruttunuz, yakında kendi kendinize oynuycaksınız masada :he:
geçmişe baktım... borsanın kurulduğu yıldan bugüne... son 7-8 senedir rezalet durumdayız... Herşey yalan dolan olduğu için borsada yalan oldu... Rte yerine başka biri olsa yazmışsın... Bu saçmalığın alası... Rte yerine başka birisi olsa bu borsa en az 250.000 di.... AKP gittiği anda bu borsa kısa zamanda 200.000 yapar.... Bu açık ve net...
İlk olarak çıkan yabancılar girer. Ama ülke ekonomisi enkaz halinde olduğu olduğu için düze çıkılması 10 seneyi bulur....
Bugün bademler satıyordu demek sürtüşme vs ne olur ne olmaz deyip boşalttılar.
Bugun de rte yüzünden dusmus simdi öğreniyoruz
Kriz kaos meraki bitmedi saniyor ki hala insanlar bu suni yarattigi krizlere oy verecek
Gecti o kolay oy kazanma devri millet yemiyor artik
Rte akp sonrası bist inanilmaz para kazandıracak ben 50 bin dolar olur diyorum 5 6 ort dolar ile 250 300 bin arasi
Kilitlenme vardır
Kilidi atmisizdir
Dolar 2001 den önceki sabit kur sistemindeki gibi ilerliyor... Sakin sakin, ama emin adımlarla. Sert bir kopuş olacak. Hazırlık yapıyorlar.