cb virüs açıklaması: tekrar işi sıkı tutmak zorundayız.
bunun anlamı ne?
Printable View
cb virüs açıklaması: tekrar işi sıkı tutmak zorundayız.
bunun anlamı ne?
[QUOTE=bb79;4772895]cb virüs açıklaması: tekrar işi sıkı tutmak zorundayız.
bunun anlamı ne?[/QUOTE
29 Ekim Cumhuriyet bayramında kutlamalar yasaklanacak demek ki
zilah zoruyla mal satıyor,
zilah zoruyla mal alıyor.
haydut gibi bi devlet oldular asdas.
TUPRS da bence potansiyel arz ediyor, bilançodan sonra düşüş olur ise uzun vadeli düşünülebilir. Dolar kuru yükseldikçe aynı malı satıp daha fazla ciro yapabilir. Demiryolu taşımacılığı ile diğer rakiplerine göre avantaj sağlayabilir diye düşünüyorum. Otoyollar hep pahalı diğerlerinin maliyeti ise artabilir.
Gelin para spor hisselerinde oynayın kazanın /kaybedin heyecan burada diyen bir borsa olur mu ?
Bunu da gördük
Çin'in sinir uçlarına dokunuyorlar bu arada, Tayvan'a ziyaret yapmış ABD bakanı.
https://www.dunya.com/dunya/abdnin-t...-haberi-482140
Çin, ABD ve Tayvan arasındaki üst düzey görüşmelerinle iki ülkenin aralarındaki bağları kuvvetlendirmesine karşı olduğunu açıkladı ve bölgede bir askeri tatbikata başladı.
nerde bu dalga yaaf?
amerigan açılışını mı bekliyor?
hadi fiçırlar onu bekliyor, sen ne bekliyon?
disko misko, partizani.
zarto parto mırtizani. :he:
Ben de bu brüt nasıl oluyor diye geçen merak ettim aldım sabah sattım, şimdi artmış. Bana göre değil.
Ama takım tutsam az bir şey olurdu hangi takımı tuttuğum belli olsun diye, yani muhtemelen sinir ediyorlar bir şekilde, biri hareketlenince diğerlerini de etkiliyor muhtemelen. Bitcoin gibi düşünülebilir aslında ismi dışında çok bir şeyleri yok.
123 binin dayanılmaz çekiciliği.
hadi pala daha lönk açıcız, yersen. :he:
zaten edeli çok olmuş
Ceylan İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. Hacizlere karşı koruma talep eden şirketin konkordato davasında mahkeme tarafından koruma kararı çıktı ve üç kişilik komiser heyeti atandı...
Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...
ağa ceylan derken?
Anladığım kadarı ile çok fazla kredili işlemler var ve birden hisselerin grup değiştirmesi bazı kurumların canını sıkmış.
Likidite önlemleri kısa vadede olumsuz etkileyecek gibi.
Yabancılar 1 ekim icin hazirliga başlamış galiba ucuk hisselerde
Bicaklari bileyelim bize de biraksinlar biraz
Yandex Türkiye'deki ofisini kapatma kararı aldı.
Bu arada Cem Uzan temyiz davasını kazanmış. Kazanacağı zaten belliydi.
Maliyeti 2 milyar euro. Pamuk eller cene.
yeni topiğe abd açılışı ile girersek kıyım olur mu?
kuzey kore gibi olacağız da aslında borcumuz var ya o bakımdan olamıyoruz hani baştakilerin çaldığı paralar olmasa bugün sen kimsin lerin sayısını hesaplayamazdık
yabancı yine her zamanki gibi aynı satıyorda satıyor...
https://i.hizliresim.com/Zr0NFz.jpg
Somut gelişme olmadan TCMB faizini yükseltmek de hata olur. Önce güven sağlanması lazım zaten piyasa faizi belli, hiç olmazsa bankalar düşük faiz ile kendilerini fonluyor.
Türkiye'den çıkıp kurtulmak isteyenler hala daha fazla bence.
bende bir anket yapayım herkes gibi gısgandım çüngü
borsamız ne olur
a-) borsa düşmez
b-) borsa çıkar
c-) long olan kazanır
d-) shortlayan batar
e-) gaz bulduk
f-) dolar alanın eli yanar
g-) Bismillahirrahmanirrahim
h-) borsanın düşmesi yok hükmündedir
ı-) eeeeeyyyyyy sen kimsin
j-) borsa düşmez
k-) hepsi
vice ;
ver şu oyaklari , senin yüzünden gitmio bu kağıt..:)
fener tabandan tavan oldu , lkmnkhm tabandan tavana gidiyor, OYAK yüzde 2..
Var bı terslik bu işte..:)
Ben kuşlu sitede takip ediyorum
Pek bişey demiyor
En son geçen hafta "dolar bi dursa xu030 neler yapacak ama" diyordu.
Henüz altın vuruş falan demiyor
Belkide hiç demez
Eski hesabı kapatmış yeni hesabı açar açmaz "dolar diyeni evden alabilirler, ben karışmam diyordu"
euro bazlı grafikleri iyi oluyordu bee