[QUOTE=demir61;5632026]Evet ya... Gereksiz sert bir tepki olmuş. Sonuçta bir yatırımcı olarak USD'nin düşmesini öngörebilir, normaldir ama çoluğa çocuğa beddua veya küfürleşme aşırı.
Printable View
Çok ağır bir beddua olmuş, öfkeli anınızda kalabalığa girmeyin, mümkünse sakin boş bir yerlere gidin mesela kırlara ormanlara gidin avazınız çıktığı kadar bağırmak biraz sakinleştirir bünyeyi.
Aksi halde bazan öfke anında yapılan beddualar ters tepip kendinize zarar verebilir.
bankaların tabanlaması gerekir...
çöp ülkenin çöp kağıt fiyatlaması başlayacak
Vermeye başladılar.Bugün kapanış kıpkırmızı olur artık.
şeye vurdum levyeyi kafasına 12,30 altına düştü
bir ülke nasıl ikilir bunu izliyoruz...çokkkk yazık...yapanlarada yazıklar olsun
JAS abinin dediği gibi, dollar kuru büüüle yükselirken bisttin fazla düşeceğini artık bende düşünmüyorum
2001 şubatı yaşıyoruz..
noldu pala dayı dolar bazında ucuzduk alıyordun ......alsana bedava allll....bu ülkede alıncak tek şeyin dolar olduğunu herkese bir anlat
ilk defa dolar kontratlarının tavan olduğunu gördüm
viopta dolar kontratları tavan oldu demin, satış yoktu.
alternatif olarak, şahhabın halayı da iyi gidiyo:
https://www.youtube.com/watch?v=zxK2s0hVyDg
Hala EREGL ile tutmaya çalışıyo..
Tekrar 1875 gelirse bu kez tutmayabilir.
işte şimdi güzel oldu...
yarım seansta 10.000 puan dalgalanma...akıllara ziyan işler oluyor...
ne bi açıklama ne bi sorumluluk var. abi çok iyi ya
o ette bitti...
grafik tamamlandı...
sembolik bir para bıraktım hesabımda vioptaki parayıda çekiyorum...
bir ev anlamıştım onu alıcam...adam vazgecmeden gideyim...
mesele güven meselesi...bir sabah uyandıgınızda herşeyinizi kaybetmiş olmayın...
canınızı yakacak şeyler devletin ulaşamayacağı yerlerde olsun...
https://i.hizliresim.com/8c6b5d2.jpg
2001 bize ait bankacılık kriziydi...
Ecevit iktidarda olsa yazarkasa atarlardı..:kmk: ah ah..ne desek boş..
Tahvil faizleri de yükseliyor. Welcome to new Turkey
Eger bu doviz rallisi hukumetin kotrollu bir devaluasyon politikasi degilse bir kac gun icinde sermaye piyasalari kontrolleri ile ilgili cok radikal kararlar alinacagini dusunuyorum....
Cunku bundan baska kullanilabilecek bir arac kalmadi....Hukumetin bu sakin tutumuna bundan baska neden gosterebilek bir sey gelmiyor aklima.
endekse bak beşik gibi sallanıyor taban olsa şaşırmam tavan olsa şaşırmam..
Gizem Öztok Altınsaç
@GizemAltinsac
Bugünü, geçtiğimiz kısa dönemdeki kur şokları karıştırmamak lazım. Ekonomiye maliyet maalesef çok çok daha yıkıcı ve uzun süreli olacak.