Uzun zamandır böyle coşkulu bir kutlama görmemiştim, konu komşu tüm mahalleli olarak halen sokakta, neyse ki yarın okullar tatil
Printable View
Uzun zamandır böyle coşkulu bir kutlama görmemiştim, konu komşu tüm mahalleli olarak halen sokakta, neyse ki yarın okullar tatil
https://i.hizliresim.com/9o7e9uh.JPG
Hamas bahanesi ile Filistin,sonrasında Hizbullah bahanesi ile Lübnan...
Terörü sebep yaratıp,doğal kaynakları ele geçirmek sonuç olacak.
100 yılda bir etkinlik yapınca millet tadını çıkarıyor..
:drunk::drunk:
Fransa hikaye anlatıyor da Erdoğan ın dediği savaş suçlusu etiketi önemli. İsrail de çok rahatsız oldu bu durumdan. Malum zamanında kendilerine yapıldığı için 80 yıldır oradan ekmek yediler..... İsrail e devlet olarak bir şey olmaz,belki tazminat verirler ama mevcut siyasiler bence son görevlerini yapıyor..Şöyle de bir haber düştü...
Uluslararası Savaş suçları mahkemesi başsavcısı
Gazze'de yapılan tüm savaş suçları için delil toplamaya başladık.
haci ben olsam hazır temerrüt fayisleri roketlemişken
ele bir borça sokarım ki tl cortlayanları akılları gider borcun fayisini ödeyemezler.. emme dua edin ben dümende değilim. vob da serbest marj açarım artık nerede gapanırlar kim bilir. alanı severim deyin de açıklama girerim siz bilirsiniz sıfıra gaddan gapanamaz.
ahahhahahah
vob yapmayın..
bilenler bilir vob da serbest marj açın dediydim ertesi gün serbest marj açildiydi emmi kaç 7 felan mı görmüştü hatırlamıyorum kaç gördüğünü emme iptal ettiler insafa geldiler.
dayi beni dümene geçirin gransupercycle dolarda nasıl yapilir görssün dünya tarihe geçelim
vob yapmayın deyin kitap çıkartim sizze
ahahhahah
temerrüt fayislerini %10.000 e çektik hayırlı olsun deyin bir açıkalama girerim. ülkemizin bağımsızlığına ve ekonmimise saldıranlara destek olanları ifadeye aliriz dediğimiz anda gapanamazsın dolar longları
ahahahhaha
neyseki dayi ben işin başında değilim gorkma.
emme vob yapma..
https://pbs.twimg.com/media/F9oJH9EX...jpg&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
hemen hızlı bir şekilde teknik analizde uydururum gayet kurallara uygun. sade 5. dalgayı geri aliyrum gransupercylee bilen değil neyy
hahahahahahhaha
https://i.hizliresim.com/1ireeic.png
Gogul amca doları 24 tale gösteriyormuş memedabi sence böyle bir şey olabilir mi
Benim tabelada bist 100 4 hatta 3 binleri gösteriyor okadar düzeltirirmiki pala !!yine bir fırıldaklık peşinde bu pala !!bakalım sallamasyon rakamlarım tutacakmı y.t.d
Onun için viop da işlem yapanlar poz taşıyarak girenler 10 düşünüp karar versinler..... bu gözler ,bu kulaklar batanlara çuval çuval para kazanıp acımanlara şahit oldu.......... Hele ki Nasrrullah AYAN vardı....borsa da tanıdığım en ceval ve korkusuzlardan biri...ne paralar kazandı ....sonrası mı tabiki aldılar o paraları ondan....Tabi yeni nesil borsaya da adapte olmayınca da ömrünün sonlarına doğru fazla kazanmadı...Yakın zamanda rahmetlik oldu.....
Nasrullah AYAN nın yanın da yetişen şimdiler de yorum yapıp seminerler veren Devrim AKYIL var....
Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks, Türk Lirası karşısında doların rekorlar kırmaya devam ettiği bir dönemde dikkat çeken bir tahminde bulundu. Bu tahmini duyanlar "yok artık" demekten kendini alıkoyamadı. Brooks, şu an itibarıyla 28 TL'nin üzerinde seyreden doların değerinin, 7 TL birden düşerek 21 TL seviyesine ineceğini öne sürdü.
Böyle bir tahmin var
https://pbs.twimg.com/media/F9oDfTsW...g&name=900x900
Bak ReCEP.!!!
TÜİK verileri.!!!
İşte 20 yıldır uçan Türkiye.!!
Gıda enflasyonunda.!!!
Dünya 1. si.!!!
Sefil endeksinde.!!!
Afrika liginde.!!!
https://m.youtube.com/watch?v=pzymE4VuiBk
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
dümene beni geçirseler mümkün dayi.
çöp dolarcıları koruyup kollayan bir dümenci var.
milyarlarca dolar götürenler fayislerde roketlemişkin en azından yarısını geri alırım. böyük hönkürmeler gelir. operasyon çekebilirler paraları uçunca. tl çökünce zengin olanlar tl ayağa kalkmaya başlayınca karanlık kaos senaryolarına başvurabilir emme yemez hepsini tespit ederim.
tl ayağa kalkınca ne olur
halkımız nefes alır.
emme dümende ben değlim napalım kader utansın
Dolar 21 lira falan olmaz. Olursa da ekonomi için kötü olur. Ha benim hoşuma gider mi gider. Ama olmaz yani.
O değil de bu hafta tüp haftası olabilir mi acaba? Reis sen bilirsin. Alalim mi?
Nasrullah ağabey iyiydi ama devrimle yaptıkları programlarla altını on katına borsayı da bir dolara da konuşa konuşa bir türlü düşüremediler. Esnek olacaksın her kalıp yeniden olacak diye birşey yok. Her döngü birebir aynısı olmaz. Sinüs eğrisinin eğimi yukarı veya aşağı kayabilir. Demem o ki bu kadar kayit dışı paranın döndüğü bir ülkede rasyonel oranlarla oyunun yapısını değiştirmek gerekir.
Memedabi doğru der şapkadan tavşan çıkmasi her zaman beklenir bu ülkede her zaman
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4 ayda faiz % 9 dan % 35 e.. 4 katına yükseltildi
buna rağmen dolar bir gram bile düşmedi... nasıl olacakmış o 21 ?
merkez bankası kasasında 1 cent bilem bile yokken doların düşmesi mümkünsüz
faizi 100 e 150 ye çekersen olurmu bilmem, ekonomistlere sorun, ben anlamaz o kadar
Lozanın gizli maddesinin süresi doldu ya bu gün.
Dolara ilk darbe geldi.
Borsa ucar faizler duser sanki...Dolara sert inis gelirse...
Doları çakacak ama borsaya ralli yaptıracak tek şey:IMF olayıdır.
Öyle bir şey yok...Daha doğrusu biz böyle biliyoruz.
Gülmekten yazamıyorum.
Bırakın 21’00e düşmeyi, 27,99’a geri gelir mi emin değilim.
Elektrikli otomobil de ortak olanlar iyi kar edecekse onlar olabilir mi. Beş sene garanti satar bu toog
24 ben görmedim ama binancede uzun kırmızi bir bar oluştu ..27 fiyata dogru..
işlem hacmide fena deyildi..
bi takım ustadlar da kamu bankalarından 23 25 fiyat aralıgından yandasa verildi yazıyolar ..
olabilirde 18 iken 11 kadar salıp birilerine ucuz dolqr vermiş yarinda yanlıs oldu demislerdi ..kkm den gelen bi miktar dolar var olabilirde valla..şirketler dolar diye yırtınıyo yok melasef
cumadan beri 3 sefer yazdım sildim.. şimdi yazayım
BORSA demek PAY VADELİLER oldu artık
ekim vade de İŞYATIRIM işc hariç heryerde öyle kalın şortlar vurdu ki, aklınız şaşar
AKKIZ.. 300.000 LOT
THY... 50.000 LOT... yok böyle birşey
boş GARAN tahtasına 50.000 lot şort vurdu
şansı yaver gitti... israil filistin olayı patlak verdi.. fiyatlar % 15 düştü
yoksa 14,50 den 350.000 lot YKBNK şortu yakalayıp sapladıkları gibi saplayıp kalacaklardı
çünkü 8500 endeksten 7500 e düşüşte yabancı takası hiç azalmadı
perşembe ve cumanın takaslarına bir bakın
İŞYATIRIM bulduğu heryerden şort kapatıyor... aralık vadeye taşımıyor... aralık vadeden longluyor birde
İşte Bak.!!!
ReCEP .!!!
Küçük atta.!!!
Civcivlerde yesin.!!!
Hayeller PARİS.!!!
Gerçekler.!!!
Afrika.!!
Hayatı yalan dolan.!!!
Aziz Nesinlik vaka.!!!
Sahibinin sesinden.!!!
2023 vizyonu.!!!!
https://m.youtube.com/watch?v=jcebUyRV7xg