Senin işin zor memedabi, herif endekis mühendisi, bankalarla tutar senin hisseyi gömer, ertesiki gün ereğli alır türkceli satar öbürsüki gün ereğliyi basar türkceli alır, bu işler bele dayu, hisse alma vob yab :)
Adios
Printable View
Tatsız tutsuz bugun bademler şortçu arıyor , meşhur yabancı alımlarıda yok :)
yine maç 16.00 sonraya kaldı.
Akbank konut kredi kampanya başlatmış..
Genele yayılırsa çimentolara yarayabilir.
Bayağa da düşmüşlerdi
Vay arkadaş 3 ay önce 40 dolar olan Ttrak şu an 23 dolar..Daha da gözü aşağı bakıyor.
Şöyle 18-20 dolara gelse de alıp heybeye atsam bol bol..
bu 30'luk bu açı ile 891200 ü geçmemesi lazı m.... 891150 şort
bakalım güç ne kadar ?
bunu simpsons kehaneti gibi algılıcaz...
böyle belgesel varmıs...
https://i.hizliresim.com/1rbh2rz.png
GÜMÜŞ ONSU gümlettiler ....vay siyonisler vay altın ve gümüşü dün verdiydim.....bak vermezsek kar gitmişti.....destek nere çıtak dayuuu gümüş ons ta.....
8.922 longa dönmek üzere şort
düşmeye gönlü yok
çıkmaya gücü yok
katalizör şart
haber bekliyor gibi piyasa...
boşkuş rtalb angen trilc bende de var.
:drunk:
uzun süredir yatayız..
enflasyon baz alındığında son 4 senedir pandemi sonrası diyelim daha doğrusu tüm yatay kısımlar yukarı sert kırıldı
tahminimce bu yatay piyasada yukarı sert kıracak.
Mayıs 2023-Ekim 2023 hareketi ile...
Temmuz 2022-Ocak 2023 hareketini karşılaştır.
Grafiğe haftalık bakarsan daha güzel olur .
Şöyle sade olarak sadece barlara bak...
Ne kadar benzer...
Hareketin arkasından bir soğutma dönemi başlıyor. Şu an da 3 aydır soğumada...
Geçen sene deprem ve seçim vardı. Bu sene böyle bir durum da yok.
Anafikir olarak benzer 1 ralli beklentim var. Ama şimdi mi, şubat-martta mı başlar, daha sonra mı orasını babalar bilir...
Zaten mevcut gelişmeler de buna temel altyapı sağlıyor...
Bu elektrik kesintisi konuları yeni değil. Ama hükümetler tarafından yeni yeni dillendirilmeye başladı..
Tabi bir öngörü..
anladım cevap için saolun
böyle bir açıklamayı nasadan duymadım ülkenin başkanlarının açıklaması bi tuhaf oldu.
ben duymamış olabilirim o başka tabi de... bana işin içinde başka birşey var gibi geldi.
:drunk::drunk:
İsrail, rehineleri geri almak için yeni bir ateşkes yapmayı düşünebilir
Moody's Artan Borçlar Nedeniyle Çin Kredi Görünümünü Negatif'e Düşürdü
Çin büyümeye yardımcı olmak için mali teşvik kullanımını artırdı
Moody's: Böyle bir hamle ülke ekonomisine yönelik aşağı yönlü riskleri artırıyor
Moody's Artan Borçlar Nedeniyle Çin Kredi Görünümünü Düşürdü
Unmute
İZLE: Moody's, Çin devlet tahvillerinin görünümünü durağandan negatife düşürdü. Sofia Horta e Costa bildiriyor. Kaynak: Bloomberg
Muhabirlerimiz için gizli bir ipucunuz mu var? Temasta olmak
Buraya gelmeden önce Bloomberg Terminalinde
DAHA FAZLA BİLGİ EDİN
Yazan: Bloomberg Haberleri
5 Aralık 2023 10:34 GMT+3
Tarihinde güncellendi 5 Aralık 2023 12:27 GMT+3
Moody's Investors Service, Çin devlet tahvillerinin görünümünü negatife indirerek, dünyanın ikinci büyük ekonomisindeki borç seviyesine ilişkin derinleşen küresel endişelerin altını çizdi .
Yapılan açıklamaya göre Moody's, ülkenin devlet tahvillerinin uzun vadeli notunu A1 olarak korurken, görünümünü durağandan negatife düşürdü. Uzman, Çin'in yerel yönetimleri desteklemek için mali teşvik kullanmasının ve giderek artan emlak krizinin ülke ekonomisi için risk oluşturduğunu söyledi.
Putin'den Türkiye açıklaması
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye ile ortaklığın en yüksek düzeyde olduğunu ve uzun yıllar çeşitli alanlarda elde edilen tecrübeye dayandığını belirterek "Her iki taraf da iyi komşuluk, ortaklık ve karşılıklı çıkar ilkelerine dayalı bağları daha da geliştirme konusunda kararlı" dedi.
yavaş ver be heyvan...
iki önceki yaz 46 derece göstermişti araç termometresi.
2024 yaz ege için zulüm olabilir. 55- 60 dereceyi görebiliriz.
güneş patlamasının ne kadar büyük olacağına bağlı birşey kestirmek zor. o nedenle şimdiden kötüye hazırlık yapın denilmiş ne olur ne olmaz. ama en kötüsünü kestirelim dersen havadaki oksijen bile ciddi azabilir veya bizi oksijene boğabilir vs.
atmosfer tabakalarının ne kadar etkileneceği önemli..
hava fazla ısınırsa oksijen azalmaya başlar.. UV ışınları deri kanserleri vs bonus olur.
Benim essek debelenip duru,bankalar çok iyi gitti be yaw,öylece baktık, bademlerden caktirmadN biraz aldım, bakalım napicak.