gübreyi 143,70 den flatttt.....
Printable View
12462...............Şortttttttttttttttttttt....yap tık.....
büyük balığı kaçırdık......tüh......haber göremedim.....adamlar iyi oynuyor bu hissede.....
dün açtığım kısa kademelerden bazılarını kapattım. yukarı 12600-700'e kadar bir aksiyon olabilir. Oralardan da kısa açmak gerekebilir.
Elde yeterince kısa var ama
Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 – 11 Temmuz’da ABD’ye gidecek ve NATO Zirvesi’ne katılacak
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
mühendisyen
@muhendisyenn
Gurbetçiler'e şok!
Yurtdışında yaşayanlara "Vatana destek* vergisi gelebilir!
İddiaya göre; yıllık 2000 Euro vatana destek vergisi gelebilir. Bu vergi yurtdışında yaşayan ve Türk kimliği olup oy verenlerden yılda 1 seferlik alınacak.
Vatana destek vergisi gelsin mi?
Şimşek bey çıkar şu vergiyide 1000 euroda anlaşırsınız:)
Turhan Bozkurt
@TurhanBozkurTV
·
11s
AKP’nin kurucu üyelerinden Bülent Arınç: “Cumhurbaşkanımız, 'Bundan sonra hukuka göre karar verin' dese yargı zaten buna hazır.â€
ne demek istemiş:)
Yavaş.. bundan 13 yıl önce asteğmenlik yaptım, 92 kişilik bölükten 11 tanesi bitiminden sonra yurtdışına gitti ki sonra bizler de.. Oy falan da kullanan yoktur, acil birşey olunca ambulans veya polisi aramak bedava ama vergisi yurtdışı ödesin, eğer böyle bir karar çıkarsa saniye düşünmeden vatandaşlıktan çıkarım, çifte vatandaş olmayanlar bile Türkiye bize zulüm yapıyor diye yaşadıkları ülkeden vatandaşlık alır, bu kadar saçma sapan bir karar çıkar mı, çıkar.. çünkü orası Türkiye..
Şimşeğin eline verilen listede bu konu varsa çıkarır RTE den sonra en yetkili kişi şuanda bak ara ara ters salvolar atıyor kimse sesini çıkarmıyor.Turizmden 60 milyar dolar beklenti ile 2024 planlaması yapıldı .Bu tutmazsa bu açık bir yerden çıkacak valla buradaki halk yanlış yönetimin bedelini ağır ödüyor vatan millet denilip sıra size gelir en son borç verdiğimiz ımf kalır
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin Astana'da bir araya geldi. Erdoğan, görüşme öncesi yaptığı açıklamada, Akkuyu Nükleer Santrali'ni bir an önce devreye almak istediklerini söyledi. Putin de dünyadaki tüm zorluklara rağmen Rusya-Türkiye ilişkilerinin adım adım ilerlediğini söyledi. İkili görüşmede, Ukrayna-Rusya savaşındaki son durum, İsrail’in Filistin topraklarındaki saldırıları, Suriye’deki gerilimde çözüm arayışları ve terörle mücadele konuları ele alındı
yargı hakkındaki tartışmaların tamamı sinan ateş davası ile ilgilidir. bakalım okkanın altına kimler gidecek. kimlerin ayranları dökülecek.
yoksa hukuk devleti, adalet, yargı bağımsızlığı falan bunların en son isteyeceği şeydir.
Dünya Merih Demiral'ın golden sonra yaptığı 'bozkurt' sevincini konuşmaya devam ediyor. Alman Bakan Faeser'in konuyla ilgili açıklamasına Türkiye'den tepki yağmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı da Avrupa'daki seçim sonuçlarını hatırlattı, "Ulan bakan! Sen dön kendi memleketinde olan bitene bak" sözleriyle sert çıktı.
LÜKSE HİTAP EDEN ŞİRKETLER yani zenginlere hitap eden şirketler krizde etkilenmez ...........satışları devam eder....dolayısıyla sert düşüşlerden çok etkilenmez.....
[QUOTE=pit;6846489]yurt dışı oylar akp nin oy deposu, böyle birşey çıkmaz.[/QUOTE
16 milyon emekliyi elinin tersi ile kenara atmış dışarda çalışanlarımı düşüncek burayı kazanmadan oranın bir hükmü yok buradan iyi para toplanıcağı hesabı yapılsın affetmezler gerekçemide arkada belirttim.
Beklediğim gibi yukarı hareketlenme başladı.
12566 dan bir kademe daha kısa aldım. 600 üstüne yayıldım.
TCMB verileri yayınlandı.
yabancı 227 milyon $ daha satmış.
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Dr. Barış Esen
@barisesen
Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği Başkanı Kaya Demirer:
-Fiyat yükseltirken moralimiz bozuluyor. Artık fiyatları yükseltecek yerimiz, halimiz, moralimiz de kalmadı.
-Sattığım ürünü yarın tekrar yerine koyacağım maliyeti bilmiyorum, hesap yapamıyorum.
-Sadece yeme içme sektörü değil hangi sektörde fiyatlar sabit kalabiliyor?
gerçekler bunlar tuikte kalem oynama ile sadece birilerinin hakkını yersiniz.
Rusya lideri Putin, Rusya'nın Ukrayna ile ilgili ateşkes teklifinin kabul edilmesinin, çatışmaların durdurulmasını ve müzakerelerin başlatılmasını sağlayacağını söyledi.
zalımın oğlu yine affetmedi
https://i.hizliresim.com/s6knpp3.jpg
mavi yi geçtikten sonra, kırmızıya götürmediğini daha tarih yazmamış
argüman sorgulamaya ihtiyacımız yokmuş... (o buluyor zaten biryerlerden birşeyler )
mavi geçince al-yat
[QUOTE=sindoma53;6846515]şuan için mantığın doğru olsa da bence başta o çıkan haber asparagas ve muhtelemen yalanlama gelir.
ortada ekonomik program falan yok zaten tüm düğmelere basar gibi bir durumları var. yapısal reformların adı bile geçmiyor varsa yoksa endirekt vergiler koyarak para alma. Ve koydukları vergilerin de daha çok kendilerine oy vermeyen kesime yansıması üzerine öncelikleri var. bu uzun yıllardır böyle.
bu dediğin konuda da benim gerekçelerim bu yönde. Ekonomiyi bir şekilde toparlarlarsa seçim popülizmine başlarlar zaten.
https://imgbb.host/images/0407.png
benim kritik gördüğüm yere geldi.
Son dakika Ayşe Ateş mahkemeye 4 MHP'linin ismini verdi........ Anne Saniye Ateş sözünü bitiremeden yine hastaneye kaldırıldı.......