Hepsi faizli bankacılık.
Bazısı açıktan bazısı kandıraraktan :)
Printable View
Direkt banka şubesinden aradılar. Beylikdüzü şubesi. Bir kaç ay kullanmıştık kampanyalı faizi , sürem dolunca hanım üzerine açtık bir süre de onun adına kullandık. Hanımın süresi de dolunca tam parayı çekecek iken çocuğunuz üzerine de açıp devam edebilirsiniz demişlerdi , bunu topiktede de yazmıştım. Okey dedik , oğlum adına hesabı açtık , parayı virman ederken müdür yardımcısı müdahil oldu , oğlum 14 yaşında olduğundan, reşit olmadığı için olmuyormuş. Diyeceğim Nisan ayları zamanı idi , hiç bir şekilde süreyi uzatmamışlardı , küçük bir meblağ da değil ama hiç burunlarından kıl aldırmamışlardı. Bizde rodeoya yatırdık , hala orada. İlginç olan , benim bildiğim bir kere faydalandığında hiç bir şekilde esneklik yapmayan banka , 5 ay sonra gel kardeşim , hoşgeldin faizinden yararlandıralım demeleri ve ısrarcı olmaları. Yüzlerine söyledim , rodeodan 4 alıyorum çık üstüne hemen değiştireyim dedim. Gerçi rodeo da 4000 dolarına faiz işlemiyor ama o kadarcık minik bir fark için değiştirmeye değmez. Ama Allah için ing bankın döviz alım satım işlemi çok iyidiğerlerine göre , spread normal , 20 saniye fiyatı fixleyebiliyorlar karar alırken.
Bir de sn.Ahme sormuş cuma para çekeceğiz bir sorun sezdin mi diye , zannetmem. Ben 1 gün önceden haber vermiştim 11 de gel al demişlerdi , 12 de geldi kurye o kadarcık sorun oldu.
Topik ile alakası olmamasına rağmen Kıbrıs muhabbetlerini okudum. Sağdan trafik , denizi falan .. Eski günler geldi aklıma.
1991 de Magosa ya çok yakın bir yerde yedek subay askerlik yaptım. Ercan havaalanına indiğim ilk gün , birliğime gideceğim , taksilerin hepsi mercedes , bagajımı arabanın arkasına koydum hızlıca arabanın sağ ön kapısını açtım oturmak için , aaa o da ne direksiyon duruyor orada , şöför başladı gülmeye , Kıbrıs'a hoş geldin. :hi:
Ben yasak bölge olan Maraş bölgesinde , Magosa ordu evinde kaldım. Denize sıfır , balkondan aşağısı uzun uzadıya kumsal , denizi süper ötesi idi , ama inanılmaz derecede tuzlu. Dibe dal, kapat gözlerini , yine de gözler cayır cayır yanar. Ne günlerdi , denize sıfır 5 yıldızlı konfora sahip orduevinde kal , orduevinin yanı ünüversite kız öğrenci yurdu :halay: Akşam yemekleri cıvıl cıvıl kızlar , gece kumsalda yürüyüşler , 23 yaşındayım , ne günlerdi be. Başıma bir sürü şey geldi ama resmen cennet gibi bir 12 ay dı.
Odea bugün yeni giriş 1.000 K 32-60 14.50
60-91 14.00
TL piyasada az ise (şarta bağlı)
bu hafta 15,60-16,0 haftaya 17-18 i rahat verir bu bankalar, fazla dert etmeyin :bravo: