Sen satarsın diye korkumdan almıyorum.Sen bu hissenin "Uğur"u,sen bu hissenin "Fatihi"sin.Sensiz olmaz.Bu hissede benimle birlikte senin de mahkûmiyetine hükmedildi.Sattırmam ;)
Hocam yazmaya geldi mi esip gurluyorsun yok dilekçeler hazir yok dipnot gelsin gorurler yok istesek onlarin geri alim programindan daha fazla aliriz yok özel yazılım hatırlatıyorum alim satim icin yok euro bonoları bozdurup alim yaparim vb... aĺlah askina şu estigin kadar gürlesen kimse sana tırt diyemez.ama lafın var icraatın yok. O yuzden bence bizlerden bir farkın yok.sen de tırtın önde gidenisin bu saatten sonra..çoğu kişi de aynı şeyleri düşünüyor ama soyleyen ben olduğum için mahaĺlenin kötü çocuğu ben oluyorum.
Hocam kocamuglaliyi ciddiye alıp umarım engin bilgilerinizden burayı mahrum bırakmazsınız. Bence muğlalı çok güzel psikolojik baskı yapıp burada bizleri bezdirmeye çalışıyor. Hatta ciddi ciddi onun ky gibi gözüküp patron veya spege çalıştığını düşünüyorum. Kendisi hisseden ümitvar değilse çekip gitsin burada bir umut yazan kişilerin moralini bozmasın. Hepimiz bir kariyer sahibi işinde gücünde insanlarız normalde kibir ve ukalaligi sevmem ama Kocamuglali zihniyetindeki kişiyi 50 kez cebimden çıkarırım onun seviyesine inmeye değmez...
Bence onun burada yazdığı ne olursa olsun ti ye almayalım onu fazlasıyla haketti...
Faizsiz para bulmak için dandik şirket kurup borsaya açılsak mi ne ?? Bizim gibi sazanlarin parasını bedava kullan Devlet seyrediyor zaten..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ÜMİTCİM BURADA 1 YILDIR YALAN BEKLENTİ VE UMUT DAĞITAN KİŞİ SENSİN...
DOLAYISIYLA BENCE PATRON VEYA SPEK İÇİN ÇALIŞAN BİR KİŞİ VARSA O DA SEN,MURAT VE DİALEKTİKTİR...
HİÇ BOŞA UĞRAŞMAYIN ELİNİZDEKİ SUNİ YÜKSELİŞLE YENİ KÜÇÜK YATIRIMCIYA İTELEYEMEYECEK YENİ MAĞDURİYETLER YAŞATAMAYACAKSINIZ...
MAYMUN GÖZÜNÜ AÇTI ÜMİTCİM...:plc: