Desene burada elin gavurun yeri yoktur milli yatırımcıdan başkasının parasını almak helâl politikasıni tutan bir hisse desene
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Desene burada elin gavurun yeri yoktur milli yatırımcıdan başkasının parasını almak helâl politikasıni tutan bir hisse desene
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iki sandalye bir masa şirketi muamelesi ile değer bictiginiz ve olumsuz yönde etkilemeye çalıştığınız koskoca bir Trabzon liman işletmesi. Hem stratejik hemde çok büyük maddi bir varligimizdir. Kağıdı Ucuza almak icin ülke menfaatlerini hiçe saymak doğru bir yaklaşım değildir. Milli menfaatlerin olduğu Aselsan thy tlman gibi stratejik hisseler buraya yazdığımız yazılarla kazanacagimiz üç kuruştan daha önemlidir. Bununlari halka arz eden her türlü alternatifi bizden daha çok düşünüyor. Yorumlarım farkındalık oluşturmak içindir. Yatırım tavsiyesi değildir.
(Alıntıdır) Mantıklı olduğu için paylaştım.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese selam arkadaslar ,hatirlamissinizdir umarim beni ,sizlerle kagit 19 lardayken nacizane tecrubelerimi paylasiyordum ...uzak durun cok can yakicak demistim...cok kufurler yedik ve hakli ciktim....ben burdayim ...semsiyeyi alan ve bize kufur eden arkadaslar neredeler acaba )))
Sozlerimi sessizce ve saygiyla dinleyecekseniz size tekrar tecrubelerimi ve hisseyle ilgili analizlerimi aktarmak isterim
Bloomberg tv de cikto simdi tlman nasil ky batirdigigini anlatiyoo
Milli olunca bana ekmek vermiyo kimse elwktirik faturamida milli odemiyo umurundada degil
Kagidin tavani 16 olur dususler boyle devam ederse ..bir aya kalmaz...milleti guzel oturttular kazigin ustune ..buyuk sozu dinlemeyenlere mustehak ...saygi duymayip kufur edenler hak ettiler..simdide kayboldular ))))
Sirketin defter degeri 4 ))) kagit 5 kat pahali ...analiz etmeden bodoslama bi kagida girilmez...dususler hacimli ...balikci teknelerinin baglandigi bi yeri liman hissesi diye verdiler mi elinize...simdi semsiye nasil cikacak dusundunuz mu hic ..