daha operasyonun başlamadığında ne demişiz ?
daha ky yi çok zükerler.
durmak yok yola devam bist 100 bin ehonomimiz cok gucluy
Printable View
son 6 ayda 25 kağıtta operasyon düzenlediklerine ben şahidim daha bilmediklerimde vardır. başımızdakiler donunuzu alana kadar hizmete devam edecekler. bu pislikleri hırsızlıkları yapanların hepsinin ağzından ALLAH kelimesi MÜSLÜMANLIK kelimesi düşmüyor.
YA ALLAH DEVAM O ZAMAN
Bu soysuzlara çalışan bir tanesi çıkar derki şimdi düzeltme hareketi yapıyor toparlayacak kağıt der. 25 hisse yi düzelttiler bunuda düzeltecekler biiliyoruz...
Fıbo destegıne gore buradan donmesı lazım..Ama Galıp e teknık ıslermı o meçhul...
Sonra kalkıp devlet buyuklerımız kucuk yatırımcıları borsaya bekliyoruz dıyor...Topunuzun Allah belasını versın..Elınde olanlara sabır dılıyorum...
1,4'dan 3'e çıktı...Haliyle korkudan kimse alamadı ve sürdükçe sürdü. Her gün takasta ne görüldü? Global-Metro ikizler(aslında ikisi de aynı:)
3 liradan düştükçe alıcıyı rahat bulmaya başladı takaslar dağılmaya başladı...Maliyeti kaç diye düşündüğümde 1,5 hadi yanılayım 1,6 olsun..Bugün mesela %40 karla satıyor dün ise %50-55 arası sattı. Bence çok iyi kar...:one:
Yarın 1,8-1,9'a getirir oradan tavana yakın bir hareket yapar hacim bakarız 100 M olmuş..İşte altın vuruş orada gelir..Bundan sonra her şey olur ama olmayacak tek şey ky'nın kazanacağıdır:wave:
Bozuk para avatarli bir zati muhterem vardi. Zort zort otuyordu yok hisse 5 tl ye gidecek diye. Anlasilan buhar olmus yorum yazmaz oldu. O zat nerde bileniniz varmi¿
Bugunun takası lütfen arkadaslar satan alan kim
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
06/07/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı
A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 2,02 - 2,07 TL fiyat aralığından 198.698 adet alış
işlemi ve 2,02 - 2,37 TL fiyat aralığından 2.707.562 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu
işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız
06/07/2017 tarihi itibariyle % 1,25 olmuştur. İşlemin detaylarına
ilişkin bilgiler ekteki tabloda verilmektedir.
herkeze geçmiş olsun sıfırlamaya az bişey kalmış kuvvetli birisi daha gelesiye buralarda sürünür gibi.