Adi pala Dow yeşil oldumu hemen uy
Ama kırmızı oldumu uyma
Sinir olmamak elde değil arkadaş
Şimdi dow yeşil olsa gece seansı sapık sapık hareket ederdi çapsız kırmızı oldumu görmezden geliyor
Printable View
Adi pala Dow yeşil oldumu hemen uy
Ama kırmızı oldumu uyma
Sinir olmamak elde değil arkadaş
Şimdi dow yeşil olsa gece seansı sapık sapık hareket ederdi çapsız kırmızı oldumu görmezden geliyor
Mevcut iktidar çok oy kaybedecek şey yaptı
Yani ben netfilixi kullanıyorum memnunum adamların keyfi yüzünden ben neden almak istediğim hizmetten olacağım anlamıyorum
Şahsen hizmet yılını doldurduklarını düşünüyorum ilk seçim de çok kötü oy kaybedeceklerini de düşünüyorum
Belkide oy moy yok yayınından sonra birşeyler değişmiş olabilir
akape istiyor ki herkes survivor veya izdivaç programlarını seyretsin.. veya tarihe binbir takla attırdıkları ve "recep erdoğan ile abdulhamit benzerliğinin" altını çizme propagandası yapan "abdulhamit" gibi dizileri seyretmemizi istiyorlar.. ama halkın tercihlerine saygı göstermeyi öğrenmeliler..
gram altının 396 yı geçmesiyle ( yeni zirve yolculuğu başlıyor) en azından bizim borsada satışın başlamasını bekliyordum..hala da beklentim bu yönde..
günlük RSİ tepe oluşumunu yaptı ve borsa NU ile son tepkiyi yapıyor gözüküyor..
her nekadar zirve yenilense de RSİ buna zirvenin uzatması diyor şimdilik..
https://i.hizliresim.com/Dop48y.jpg
Bu sıra İstanbul da su Ankara da ekmek fiyatına gelen zamdan başka partiden başkanlara yüklenmeye çalışıyorlar
En son bir yılda 2 defa Ankara ekmek zammını anlatıyor du a haber birkaç ta vatandaş bulmuş konuşuyordu
Mevcut iktidarın geçirdikleri vergileri saysam bitmez
Vatandaşın alım gücü denilen kavram kalmadı
Orta direk kavramını bitirdiler
Geçin şartlarından bir haber yöneticiler
Sanırım çevrelerindeki zenginlerden olsa gerek
Toplumdaki kutuplaşmada öyle böyle değil bıktık artık arkadaş kavgadan gürültüden
Corono da maske bedava dediler
Kaç yerden başvurdum 1 maske bile gelmedi
Ama tv de bakıyorsun milyon milyon maskeden bahsediliyor