Son genel kurul 8. maddeyi inceler misiniz? Neden beklenti içine girdiğimi anlarsınız. Geriye doğru gittim gözümden kaçmadıysa kimse genel kurul kararlarıyla ilgili konuşmamış.
Printable View
Son genel kurul 8. maddeyi inceler misiniz? Neden beklenti içine girdiğimi anlarsınız. Geriye doğru gittim gözümden kaçmadıysa kimse genel kurul kararlarıyla ilgili konuşmamış.
Yok kardeş, herkes gördü, biliyor da, (işletme sermayesi muhabbeti) bu hırsızlara güven yok.Ha o bedelsizi bu yıl bende bekliyorum, o ayrı...Verdiklerimin bir kısmını geri aldım. Az daha aşağı gelirse verdiklerimin tamamını geri koyacağım...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
piyasada yeni bir hikaye başlayacak gibi çoğu kurum vadelide long spotta satıcı bu saçmalığın bir iki nedeni var tabi ama düşüşün kontrollü olduğu çok açık yan tahtalarda defter değerinin altında bir kaç şirketin hisselerini almaya başladım bunun yanında bir iki beklentili kağıt da ekleyeceğim bu arada spk gerçekten ciddi bir kurum mu bunu dün ve bugün ki işlemlere vereceği tepkiyle göreceğiz kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
fonların hisse senedi ipotekleyerek kredi kullandırdığı hisseleri takastan anlamak mümkün mü eğer mümkünse ve böyle bir olay gerçekleşmişse bu hisseye nasıl yansır...
öncelikle ülkemizdeki oyuncular bu şekilde bir iş yapacakları zaman kapısını ilk çaldıkları fon citidir önceleri citi hem faiz bakımından uygun aynı zamanda güvenilir olduğu için tercih edilirdi şimdilerde bazı yerli fon yöneten şirketler ile de çalışılıyorlar ismini burada zikretmem doğru olmaz fakat takasta ki bir fark kafanızı kurcaladığında bunun ne tür bir virman olduğunu ve ne niyetle oluşturulduğunu düşünmenize yardımcı olabilir diye yazıyorum öncelikle fondan kredi kullanılarak tahtaya hareket getirmek amaçlanır fakat aynı zamanda oyuncu blok satış yemeyeceğine dair garantide de hissetmeli kendini bu da içerden çıkacak sağlam bir haber ile mümkün akabinde elindeki nakitle tahtayı rahat şekillendirebilir birde bu tarz kredilerle işin sonunda malı komple fona devreden oyuncularda var fakat borsamızda bu rakamlardan mal devredecek oyuncu olacağını sanmam alcar ucuzdur pahalıdır o konu başka bir olay bu virman takas fon gibi bahsettiğim olaylar kesin böyledir diye bir kural da yok önceleri citinin takasındaki mal bu işi doğrular nitelikteydi fakat şimdilerde bu iş net böyledir diyemem gerisini yorumlamak size kalmış kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Acaba TOBO ya mı gidecek
eğer giderse tahmini ağırlığım gideceği yönünde
350 ardından 470
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Bu kağıtlarda sabretmek zordur. Yakın geçmişte bu fiyatlardan 600-700 lü fiyatlara gittiler. Sonrasında bedelsiz gelince de 2500 e uçtu fiyatlar. Tobo falan değil de sermaye artırımına gitsek olmaz mı üstadım :)