yine konuyu yanlış anlamışsın !
şaho'ya sorsaydın o bile söylerdi nerde hata yaptığını ?
bak şaho diyorum
biraz toparla hocam kendini ya
Printable View
200 milyon lira kar hayal değil bu şirkette
Var bir hayalimiz elbet
Hedefim bu hissede 240 TL...
Ben ulasamazsam çocuklara vasiyeti yam, onlar da torunlarima vasiyet etsin.
https://i.hizliresim.com/gn66wrb.jpg belgesini de yapıştıralım.
üçüne beşine bakmadam satar muradım.
nasılsa 0.25 gibi bir imtiyazlı pay kalsa yeter gülere. %99.75 piyasaya sattık mı ? üstüne bi de bedelli patlatır daha ne olsun[emoji846]
nakit lazım
Azıcık borsa bilgisi olan bile ;
Cebinden hiç yoksa 20/30m TL koyup , ikide ıvır zıvır haberle hisseyi çıkarır 50/60 bandına .
Helekı hisse 18/20/23/25/33 gibi yerleri geçince sorgusuz alacak bir kitle varken , teknige uyuyor uzun vadede çanak tamamlanıyor diye.
Sonra o elindeki malı bir orta hallicenin üstündeki haberle yoldan geçen simitçi bile alır 60 dan 70 den .
Aradaki kazanç kar oranı tam 8 kat fark eder buralardan vermek ile bahsi geçen rakamlarda vermenin .
Öyle 70/80 m TL degıl söz konusu rakamlar ..200/250m lar .
Ne dedik ilk başta azcık borsa bilgisi olan :)
Birde anlamadığım nokta şu !
Bir zaman oluyor deniliyor ki takas muazzam , tahta sahipli mal tek elde .. takas toplu .
Sonra başka bir zaman deniliyor ki tahta sahipsiz mal ortada ne alan var nede satan .
Mal sahipli ise kimde , demekkı baskasında .. patronda olsa neden kap atıp tipe dönüşüm yapsın ki , elinde madem dolaylı yoldan hisse var ise ..
Şayet değil ise savaş var ortada demektir , patronda kılıcını çekmiş olur tipe dönüşen tehditi ile .
Yada mesaj veriyor , bak bak ucuz mal var ayağına Tahtama çökmeyin malı yığarım üstünüze mesajı .
Haydi bir teori daha ..
Yoksa , al bu malı yürüt tahtayı sat komısyon la diyemi bu tipe dönüşüm.
İşimiz gücümüz hayal oldu mk :)