iyi ki sen mahkemede hakim değildin yanmıştık valla. zaten senin gibi bazı hakimlerin kafaları aynı olduğundan bu memlekette hukuk kağnı hızında ilerlemektedir. sen hangi hakla benim iddialarımı spk dan izin almadığım gerekçesiyle kabul etmeyeceksin? Varsalım hissem halka açık değil o zaman ne diyeceksin? Git çemişkezek garipler mahalle muhtarından belge mi getir diyeceksin? Hukukta bu çifte standardı hangi akılla burada jkalkmış öngörü olarak ortaya atıyorsun. sen sen ol çekil köşene dip not oku ya da hukuki teorileri araştır yaşın genç bak ben 67 yaşındayım ve 32 yıllık borsacıyım. borsanın ilk yıllarından beri buradayım. Anlamadığın konularda ahkam kesip milletin kafasını bulandırma. en azından git hukuk adamlarından bilgi al.şirketin avukatı değilim diyorsun ama şirket avukatları şirketi savunma anlamında eline su dökemezler. sorduğum soruların hiçbirine cevap vermediğin halde cevap vermişim diyorsun ve okuduğumu anlamamakla suçluyorsun beni. o zaman anlayacağım dile konuş da anlayalım. son çeyrekte elektriğe devlet %40 zam yapmış yani bunlardan aldıkları elektriği %40 daha pahalı almasına rağmen,net kar marjının %70 den fazla olması gerekirken % 5 e inmesinin gerekçesini anlat da dinlesin herkes bay bilen.şirket bu sorularıma cevap vermek adına beni aradı telefondan ama işin içinden o da çıkamadı çünkü saçmaladığını anladı ve konu hakkında daha fazla bilgi alacak ve bana dönecek bakalım ne yumurtlayacak çok merak ediyorum doğrusu.
Bu arada ben spk dan izin almadan sikayet dilekçemi savcılığa verdim. kimse de benden spk izin belgesi istemedi.noktaaaaaaaaaaaa