alıcaz tabi.. ama içimize. :he:
büyük plan değişmez hocam. :drunk:
Printable View
iyide o faiz inik dönemdede reel sektör dırtlardaydı...
2022 den beri değişen bişey yok...
ışıldak bakanla 2021 de geminin rotasını bir kırdılar hala gemi yolunu bulamadı...
bu gidişle bulamayacakta...halk eline geçeni yüksek enflasyondan dolayı harcıyor...
https://i.hizliresim.com/hfbp806.png
bende çoktan beri onu savunuyorum bu seferde faiz ci oluyoruz:)yönetenlerin sıkıntısı doğru şeyler yapıp daha güzel yaşamlar sağlamak için doğru kararlar almak yerine popülist ve günü kurtarma kararları alarak buralara geldik.Faiz tek başına enflasyonu düşürürmü hayır ama mali disiplin olması gerek oda yok ,eğer mali disiplin ağırlığını koymazsa sonra yine başa dönücez suçlu arıyacaz alttan üsten yine girip işin içinden algı ile çıkıcaz.
hocam orada en büyük risk.. tabilan benzeri yapı kurulmasıydı. şuan bu inşaa ediliyor.
açıkcası şunu sormak lazım.. esad yönetimi mi ? esad gitsin yerine taliban yönetimi mi gelsin.
ben ülkemizin çıkarı için esad derdim.
çünkü neden ( esadı okum kadar sevmem).. ama taliban benzeri yapı gelirse orada mezhep ayrışması başlar .. suriye halkı şeriatı kesinlikle istemez. !! çünkü çok fazla mezhep var orada . şuan cihatçı kesimin kontrolüne geçti. iyice oturursa bu ..
ilk işleri mezhepçileri doğramak olur. esadı mumla aralar.
israil bunu gerçekleştiriyor ama ilk önce orada kürt devleti kuracaklar.
Reel sektör aslında 2012/2013 ten beri tırt.. yuzduruluyor. Problem kamu fütursuzca harcıyor. Yuzdurmeye devam edilmesi için can suyu lazım. Çok para basıldı. Gelir aynı oranda yok...döviz sıkıntısı en önemli problem. Finansman işleri duzelirse olabilir. Umutla yaşanacak.
Şu aktıkça yıkanırsın. 2013 sonrası kurumaya başladı dere.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aralık da faiz indirimi olmazsa çarşı feci karışır yanlız :)
Yaparlar büyük ihtimalle de tersi de enteresan olur
O yapı kurulmaz hayatta... Suriye ile Afganistan aynı değil. Rejim ihraç eden Pakistan öğrencileri yok. İran'ı da engellersen bu yapıda oluşmaz o. İsrail kurulsun diye ugrasacaktir çünkü varlığı ve genişlemesi için düşman lazım . ama zor. Çok umutluyum hamisi biz olursak yemez o işler.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi