TÜRKİYE GERÇEKLERİ @Mustafaselanik3
Bu akşam, Kılıçdaroğlu'nun darbe sabahı fotoğraflarını CHP içinden sızdıran ismi açıklayacağım. Akşama şenlik var... Kaçırmayın...
Printable View
TÜRKİYE GERÇEKLERİ @Mustafaselanik3
Bu akşam, Kılıçdaroğlu'nun darbe sabahı fotoğraflarını CHP içinden sızdıran ismi açıklayacağım. Akşama şenlik var... Kaçırmayın...
Abdullah Gül: Düşünce, din ve siyaset anlayışım açısından hayatımın hiçbir döneminde yakınlık duymadığım bu örgüt lideri ile görüşmem olmamıştır
FETÖ lideri Gülen, Reuters ve bir Alman radyosuna verdiği demeçte Abdullah Gül'ün kendisini ziyaret ettiğini söylemişti. Gülen'in açıklamalarına 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den yanıt geldi.
11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi Twitter hesabından yapılan açıklama şöyle:
11. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün bugün bir medya organında hakkında çıkan asılsız haberler ile ilgili açıklamalarıdır:
Düşünce, din ve siyaset anlayışım açısından hayatımın hiçbir döneminde yakınlık duymadığım bu örgüt lideri ile; Başbakanlığım, Dışişleri Bakanlığım ve Cumhurbaşkanlığı görevlerim süresinde kesinlikle bir görüşmem olmamıştır. Kamuoyunun bilgisine.â€
Simdi ben bu baslikta, eski forumu da dahil edersek pek cok yazi yazdim. Kafamda bir dunya modeli var, bende olaylara bu modele gore bakiyorum.
Model degismez degil, % 100 de dogru olamaz. Bu yuzden surekli tadilat yapiyorum.
Bu modele gore; 2001 ikiz kuleler oncesi bu dunyada bir kureselci hakimiyeti vardi. Kureselciler hakim olsa da her ulkede ulusalci gucler vardi ve aralarinda catismalar yasaniyordu. Mesela, Turkiyeyi ilgilendiren, Turkiye uzerinden ciddi bir catisma 28 subat 1997'de yasanmisti. 28 subat oncesi bir olay var:Egede Abd-Turkiye-Yunanistan arasindaki tatbikatta, Abd gemisi Saratoga'dan atilan bir fuze, bizim Muavenet adli gemiyi vurmustu. Ayni donemde Deniz Kuvvetlerinde bir Bati Calisma grubu oldugu ve fislemeler yaptigi basina yansimisti. 2003'de Ergenekon darbe plani ise Donanma Komutani Ozden Ornek'in "Darbe Gunlukleri" ile desifre edilmisti. Sonradan buna kumpas dendi.
28 subat oncesine donersek, Abd, tarihinde gorulmedik bir bicimde Turkiyeden ozur diledi ve tazminat odemeyi kabul etti. Ama Abd icinde, Saratoga gemisi icinden, deniz kuvvetlerine ve Pentagona kadar, bu olayla baglantili kim varsa, hepsi hakkin rahmetine kavusuverdi. Benim analezim su: Abd icindeki Ulusal gucler, bizim deniz kuvvetlerindeki darbe hazirliklarini haber almislar, donemin Refahyol hukumetini desteklemek amaciyla, Saratogadan attirdiklari fuzeyle, bizim Deniz Kuvvetlerindeki darbe hazirligi yapan kureselci ekibe ve yine Tsk'daki tum darbe destekcilerine bir gozdagi vermislerdi.
Fakat Abddeki Kureselciler, Deniz Kuvvetleri ve Pentagondaki bu unsurlari temizleyince, Abd, Turkiyeden ozur dileyip, tazminat odemeyi kabul edince, Turkiyedeki Kureselciler bu sinyali aldilar, 28 subati yaptilar. Refahyol hukumeti yikildi. Ardindan Refah Partisi bolundu, Akp kuruldu. Akp kuresel bir proje olmasina ragmen, parti kurulurken Abd ulusalcilari Akp icine adamlarini sokmayi basardilar.
Turkiye ozelinde bakarsak, bu catisma 2007'ye kadar devam etmistir. Fakat bu tarihe kadar Turkiye, kesinlikle kureselcilerin hakimiyetindedir. 2007'de Aktutun saldirisi sonrasi Turkiye saf degistirdi. 2008 krizi sonrasinda ise Kureselciler katrilyon dolarin uzerinde para kaybettiler, tamamen duman oldular.
Bugun bati ulkelerinin tamaminda ulusal gucler hakimdir. Fakat Ulusalci-Kureselci catismasinin devam ettigi algisi yaratilmaktadir.
Herkesin tum yazdiklarimi okumus olmasi mumkun degil. Dun burada iki cephe var, Kilicdaroglu-Cemaat-Pkk ayni tarafta dedigimde, degerli bir katilimci hakli olarak itiraz etti. Burada bunlari Kureselci tarafa koyuyoruz. Kilicdaroglu icin pkkli yada fetocu demiyoruz yani. Vatan haini falan da hic demiyoruz.
Mesela Happy yukarida bir mesaj yazmis. Sabahki bir haberde Fethullah, Gul-Davutoglu ve 50 Akp milletvekilinin kendisini ziyarete geldigini soyluyordu.
Gul ise aksam saatlerinde bunu inkar ediyor.
Simdi Abdullah Gul fetocu falan degil. Ama Kureselcilerin Turkiyedeki en onemli yetismis adami, resmen Exeter cikisli.
Bunlar Abdullah Gul'u oyuna soktuklarina gore ciddiye alinmasi gereken bir oyun oynayacaklar.
Bakalim Aktroller, fetocu diye Abdullah Gul'e saldiracaklar mi?
nöri bey sen bu troll işlerini fazla kafaya takma. şöyle diyeyim bugün reis çıksa dese ki perinçek beni kandırmış, hoca aslında çok mübarek bir zatmış dese ne olur? ne tepki verirler?
veya dese ki bizim en muhterem hocamız ednandır dese ne olur? hatta bu işi daha çok severler.
reis abdullah gül 2. apodur dese yeterlidir. troller hemen vazife alır.
Ensar Vakfı burs veriyorsa bir araştırın?
Burs tavsiyesi değil. Fikir safiyane