ING de ki USD ı başka bir bankadan nasıl EFT yapıyorsunuz anlayamadım? SWIFT masrafı?
Printable View
ING de ki USD ı başka bir bankadan nasıl EFT yapıyorsunuz anlayamadım? SWIFT masrafı?
Dalgınlıkla EFT yazmışım, SWIFT olacaktı tabii....
TL için EFT masrafı almıyorlarmış ama SWIFT işin içine girince masraf çıkar muhakkak...
"ING şubede alıyor" ne demek anlayamadım.
Açıklayabilir misiniz...
e-turuncu hesapta şube para kabul etmiyor..
Finansbank 83 günlük bono yüzde 15 mevduat karşılığı. 1 milyon üzeri imiş ..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş Bankası, 12-13-14 Mart 2018 tarihlerinde;
- 300 milyon TL nominal değerli,* 01.04.2019 vadeli (382 gün), benzer vadeli Devlet İç Borçlanma Senetleri üzerine %0,35 ek getiri sağlayan iskontolu tahvilin ve
- 600 milyon TL nominal değerli,* 08.10.2018 vadeli (207 gün), benzer vadeli Devlet İç Borçlanma Senetleri üzerine %0,30 ek getiri sağlayan finansman bonosunun halka arzını gerçekleştiriyor.
- Asgari katılım 1.000 TL olup isbank.com.tr İnternet Şubesi,
0850 724 0 724 numaralı Telefon Şubesi ve İş Bankası Şubelerinden talepte bulunabilirsiniz.
Vergi avantajını da dahil edince mevdut karşılığı 14'ün üstüne çıkıyor. İşbank dışında mevduatını tutmayan tanıdıklar için daha düşük oranla mevduat yapmaktan iyidir.
burgan yeniye 15 eskiye 14.60 veriyor....aysonu belki 15 verir temdite...
Hsbc yeni para 15 miş. Telefonla bildirdiler miktar ve gün sormadım yoldaidim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.businessht.com.tr/guncel/...5-kisi-eklendi
1000k üstü mudi sayısını belirten bu haberdeki toplam milyoner hesabı yapılırken sanırım gerçek + tüzel kişi toplam hesaplanıyor bilgisi olan varmı ? bu sayının içinde şirket ve kurumların sahip olduğu mevduatta vardır gibime geliyor
Güncel Tl faizi piyasaya yetmiyor açık ve net. Mecbur faiz koridori genişleyecek.
Değerli Müşterimiz,
29.04.2018 tarihi itibarıyla TL olarak fiyatlanan "Şubeden Döviz Havale Gönderimi Ücreti" USD olarak havale tutarı üzerinden binde 5 oranında minimum 35,00 USD, maksimum 200,00 USD olarak değiştirilecektir.
Bankamız ürün/hizmet ücretleri ve ürün kullanımından vazgeçme hakkınız ile ilgili bilgilere yapikredi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
Bundan da para istiyollar.
Syg,
Arkadaşlar CEPTETEB %14,50 diyor... Günlük müdür?
Aman önce okudum bana kızdınız sandım, Sn.PowerPc.. İnanın sizinle ortak noktalarımız olmasına rağmen farklı görüşlerimizde var. Tarzınız birçok kişiye farklı gelebilir ama ben sizin "Dobra ve Mert" duruşunuzu zarar karşısında bile seviyorum. O sebeple bazen size takılıyorum. Ancak bana kızmadığınızı görünce mutlu oldum.
Velhasıl; Allah(c.c) size daha çok versin.. Olmayana da versin.. Benimki si LATİFE, takılma.. Yoksa 20K de gelir, 50K de...
Günlük hayatımızda Stress zaten çok bazen gevşemek gerekiyor diye düşünüyorum..
Bol kazançlar..
Burger 290k USD 32 gün %4.1 oran düşük farkındayım ama vaktim olmadığı için bağladım.
Merhaba , 3 aylık güldüren hesabin son günü bugün burgerde 14,50 😢 bitti.Şimdi günlük nerye gidebilirim.İng 1 yıl bitti bende o nedenle yolu ayirmiştik ing ile. Burger temditte ne verir acaba ?
Genel oranlar güncel var mı ?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba Power Pc,
2022 vadeli eurobondların iç verimi brüt %6 -%6,10 aralığında.
Mevduat yerine eurobond alternatifini düşünmeme gerekçelerini öğrenmek isterim.
Mevduat faizi mi eurobond mu arasında karar verme durumundayım.
Arkadaşlar, konu ile ilgili sizin düşünceleriniz nelerdir?
% 2 daha fazla faiz için eurobond almak mantıklımıdır?
Sayın Diproyal,
Cevabınız için teşekkürler,
Evet tutar ailemin emeklilik birikimi olarak bakarsak, senede 2 defa ana paranın faizi kullanacaklar ve vade sonuna kadar tutacaklar. Bu durumda mevduat faizine ek olarak %2 lik bir ek kazanç olacak.
Bu durumda eurobond mantıklı gibi görünüyor, bu duruma tersine çevirecek tek durum global faizlerin artarak mevduat faizlerinin eurobond verimine erişmesi veya geçmesi olur.