Wednesday October 25 2017 Actual Previous Consensus Forecast
05:00 PM
US
New Home Sales SEP 667K 561K 0.555M 550K
US
New Home Sales MoM SEP 18.9% -3.6% -0.9% -2%
2008 Krizinden sonra son 9 yılın en yüksek verisi.
Printable View
Wednesday October 25 2017 Actual Previous Consensus Forecast
US
New Home Sales SEP 667K 561K 0.555M 550K
US
New Home Sales MoM SEP 18.9% -3.6% -0.9% -2%
2008 Krizinden sonra son 9 yılın en yüksek verisi.
Short olanın allah yardımcısı olsun flat tatil moda devam ytd
133,200 e gelir mi acep? :) Gelirse bir şey deneyeceğim. :)
Yazarken alıvermiş 200 puan.. ben de %25 kısa denemiş oldum..
Dikkat dayı daha sürme ihtimali var ytd Shortcu kardeşlerim dikkatli oynayın ytd
Vob 133 üstü kapanış yaparsa dayı bugun 134 ve üstüne zorlarlar göstermek isteye bilirler ytd
shortlar tanga olduktan sonra ?
Herif garantiye el atmış yine. Tcell de düşmüyor. Bu endeks yeni zirvelere gebe gibi.. kim gebe bıraktıysa artık [emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İllla shortlamak mı istiyorsun reis yaz gelecek almaya demedi deme Bozkurt reis :)
SAHOL e sıra gelebilir.
%40.75 civarı AKBNK doğrudan payı var.
AKBNK 10,45 milyar dolar
SAHOL 5,575 milyar dolar
10,45 *0,4075 = 4,258 milyar
5,575-4,258 = 1,316 milyar AKBNK doğrudan dışı değer.
SAHOLde bugün satıcı Ak Yatırım %54 ve Gedik %43 diğer satıcı 0.
Garantiyi bu sefer seans sonuna doğru alabildiği kadar alacak bence. İki gündür millet alıştı seans sonu basmasına tam tersini yapacak bence
108,500 ü ilk hamle de geçemedi. bugün yarın deneyecektir yine.. az ihlal olursa %10 kısa ilave yapmayı düşünüyorum. 109,500 de Bi %20 ilave yaparım. daha da elleşmem..
Dayı ben log palası olsam 133.500 den aşşağı gün sonu kapanış yaptırmazdım şahsen Nedenmi dayı Yarın dolar tl de gevşerse Direk artı gaple ölümcül vuruşları yaparak sürerdim
Dolar tl yükselirken olumsuz haber geldiğinde tutan 1 bin puan almak için tutmuyordur dayı :))
Tepe işaretlenmesi olmadı daha bana göre 133.500 zorlanacağı nokta olur gelsin değerlendirirz
133.700 -800 günlük tepe olabilir ytd
Bugun 133.700 görürse kısa süreli çıkmış olduğum tatil biter dayı
Emir gönderdim 133.700 e gelirse short girerim geceye yok gelmez ise tatile devam yarın rakam rezerve olur
Borsadaki herifle hökümetin anlaşması ne zaman bitecek acaba. Bugünkü alım başbakanın büyüme rakamlarıyla ilgili sözünden dolayı olabilir. Rakamlar gelincede çakabilirler. Herif yeni partiyi şimdikilere darbe vuracak gibi görürse kar al yapabilir elindekileri verebilir. Herif avradın gözüne bakıyor resmen ne yapsam diye.
aynısı olacak dolar artıyor biraz kar satışı geliyor ytd.
yarın bakalım faiz düşürebilecekler mi?
bir gece ansızın faiz i düşüren bi irade görecek miyiz?
106 yı unutmayalım oraya kadar ters köşe yapma durumu hala var.
y.t.d
sığır kafa ne demiş.
METİNER'DEN İYİ PARTİ YORUMU
Meral Akşener'in başkanlığında kurulan İyi Parti'yi değerlendirmesi istenen Metiner, "Hiç yorum yapmak istemiyorum. Türkiye toplumu buna karar verecektir. Şuradan buradan kopmuş, hiçbir partide kendine gelecek bulamayacağı anlaşılan çer çöplerle siyaset yapılarak başarılı olunmuş olsaydı bundan önce pek çok parti başarılı olurdu. Parti programını okudum, konuşmasını dinlemeye gerek yok, zaman kaybı olur, siyasetle uğraştığımız için parti programını okumak zorunda kaldık." ifadesini kullandı.
Metiner, başka bir soru üzerine, "Kimseyi kastederek 'çer çöp' ifadesini kullanmıyorum. Pesilvanya odaklı siyasetler, Türkiye'yi eski Türkiye'ye döndürmeye çalışan siyasetler milletimiz nezdinde asla kabul görmeyecektir. Türkiye'de siyasetin iki ekseni var; biri milli ve yerli, milletin yönetimini esas alan unsurlar, diğeri de eski Türkiye özlemcileri, eski Türkiye artıkları, gayri milli unsurlar. Amerika'ya 'cici' diyen, terör örgütleriyle kolkola giren, gayri milli mandacı, mankurt zihniyetler bir araya gelecek ve bunun hesaplaşmasını 2019'da sandıkta yapacağız." dedi.
yeni parti için çer çöp şimdiki muhalifler için türkiye artıkları demiş. sizde çanak yalayıcı omurgasız insan müs.....
Endeks kısaları da cüzzi bi karla kapattık. kısmet olmayınca olmuyor diyeceğim ama ben de pek başarılı sayılmam diyeyim önce..
NOT: sinirlendim karanlık odada alıcak sanırım. oradan yine çakıcam kafasına..