Full site versiyonu var forumun en altinda ona tiklainca hem anketler hemde itibar butonu gözüküyor
Printable View
Sn. forumdaşlar uzun bağlayan mevduatçıların çoğunluğu şubat mart gibi ya da en azından seçim öncesine vade dönüşünü denk getirmiş. mevcut faiz oranları mevduatçıyı tatmin etmezken dolarize olma oranı -tabi kısmen altına yönelen de olabilir- kesinlikle artacak. Bu talep dolar fiyatını arttırabilir mi yada dövizin yüksekten alınmasına sebep olabilir mi?
Kapsamlı vergi reformu seçim sonrası gelecek bu da olumsuz bir hava estirir mi? yatırımcı için olumlu olsa seçim öncesi çıkardı diye düşünüyorum.
Bu konuda görüşü olan yardımcı olursa sevinirim.
Saygılarımla.
Görün ülke ne halde...Bi de milletten MİLYONLUK ev, YÜZBİNLİK araba alın diye kampanya yapıyorlar...
Millet ucuza hıyar, domates, biber, patlıcan sırasındayken...ALO, OMO, bakliyatları da ekleyelim...
SN.BATMAN;
Saçma sapan bir büyüme sevdası ile 45 milyonda 55 milyona, oradan 65milyona, ordan 75 derken 82,000,000 olduk.. Bir güruh, bir kalabalık, bir yığıntı.. Sığırcık sürüsü gibi insan kalabalıkları şehirlerde, üst üstte..
Yolda yürümek imkansız.. Hergün bu memlekette bir adet yumurta yesen 82 milyon yumurta yapar, tavuğun yumurtlamaya g.tü dayanmaz.. İnanın bilmiyorum belki memlekette 50 milyon tavuk yok...
Eşime 2014 yılından beri, eğer bu ülkede bir kriz olursa; bu kriz ne 80 ler dekine benzer ne 94 krizine ne de 2001 krizine demiştim..
Eşim onu korkuttuğumu ve böyle şeyler konuşmamamı söylemişti..
Oysa, gerçek budur.. Tanzim satışa bilmem kaç bin ton patlıcan 1 saatte İstanbul'da bitmiş.. Resmen millet yağmalamış.. O da 1 yada 2 TL pazardan ucuz diye..
Bedavada değil, parayla...
Dedim ya özellikle İstanbul...
Eğer ciddi bir açlık yada gıda sıkıntısı yaşanırsa; hani izlerken ne bilim kurgu ama be dediğimiz amerikan "WALKİNG DEAD" dizisi var ya;
İstanbul'da sokaklar alasını çevirir, benden demesi....
Allah bu ülkeyi (özellikle İstanbulu) büyük bir depremden korusun...
Şu damacana sulara da bir tanzim gelse keşke lıkır lıkır kana kana su içsek
Yumurtayi ve içme suyunu unutmuşuz, bebe zicma bezi de cok artmıştı...
Bu şekilde yaza yaza, halkın ihtiyaçlarına en uygun urun gamını arzedecegiz, insaallah...
yarın öğleden sonra sıhhıyeye gideceğim sırf tanzim satış kuyruğunu görmek için
Sayemizde TUIK'e is kalmayacak, maliyenin yuku azalacak, zabıtalar pazarlarda surunmeyecek.:bravo:
bir bakmışız enflasyon 5 e düşmüş faiz 5 olmuş dolar üç buçuk atmaya başlamış olur mu olur belki
Fısıldayın RTE nin kulağına...Zaten işi büyütmeye niyetliler...Zincir market olup özelleştirecekler kendilerini...
Bence RTÜK ten yayın yasağı gelir tanzim kuyrukları görüntüleri için...İddaaya giren var mı ? Akşama kadar :he:
Reyizin savaş açtığı esnaf 16 yıldır büyük bir aşk ile kendine oy veriyordu.
Efsane aşk karakolda bitecek gibi.. Haritalanmamış sularda yolalıyoruz du bakali noolcak.!.
KPSS Türkiye birincisiydi mülakatta elendi. KPSS’de aldığı 88.295 puanla fizik öğretmenliği alanında Türkiye birincisi olan Deniz Eren Demir, mülakatta 54 puan alarak elendi. Demir “Tüm soruları bilmeme rağmen neden elendim, hiç bilmiyorum” dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...lendi-3473558/
Sihhiyeymis burası....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c4ede7d6aa.jpg
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hanım yok hiç...Erkekleri kuyruğa sokmuşlar...Bekleyin len demişler :he:
Şimdi buradan alınan sebze ile yapılan yemek ne lezzetli olur
selka yazıların çok hoş..
Kızacaksın bana ama..
Birşey diyeceğim.
Hiççççç bişi olmaz...
Milletde afadersin ama "...." gibi para var..
Bu lafıma hep kızılır ama bende inadına söylerim yazarım..
O yüzden
Dolar 10 tl de olsa hiçççç bişi olmaz..Hatta daha da zenginleşir millet.
Zaten çoğu dövizde artık..
Dolar 7 leri vurduğunda hiçç umadığım adamlar arayıp ne yapalım dolarlarımızı sen anlarsın dediler..
Bir anda her yerden dolarlar fışkırdı
Şaştım kaldım walla..
O yurtdışı tatiller 2 günlük hafta sonlarında bodrum kaçamakları meğerse..
Maliyet kaç dedim abi 3 tl kar güzel bozalım mı dedi birisi..
Öyle 1000-2000 dolar da değil.
Onlarda o beyin olsa, kuyrukta ne isler var?
Ben yaşadım tup yag cigara yoklugunu, sartlari tartismaya gerek yok.
Yasal yolu yoktu almanin, simdi ise basar parayi istedigin yerden alirsin.
O yıllarda alım gucumuz vardi, tam 10 misli fiyata sigara alındığını bilirim.
Bu enbesiller bu farkın, farkında değiller.
gimadan 2 paket sana yağ alabilmek için sabah 4 te 5 te kuyruğa girerdik babam alamancı idi almakta hiç sıkıntımız olmazdı ama yoktu piyasada şimdi ehr şey bol diyorlar 1 tl ucuza portakal almak için kuyrukta 2-3 saat bekliyorlar tuhaf açıklaması zor bi durum umarım seçimden sonra herkes akıl tutulmasından kurtulur
Venezuela hangi hataları yaptıysa aynısını yapmak zorunda mıyız?
2015 yılı haberinden bir alıntı:
"Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, market sahiplerini gıda fiyat ve stoklarını manipüle etmeye çalışmakla suçluyor."
"Hükümet bu durumdan market zinciri sahiplerini sorumlu tutuyor."
Haberin kaynağı da kendi gazeteleri: https://www.sabah.com.tr/galeri/duny...ziyle-olacak/4
Ah ulen, simdi burada bir tane trol olacak, yatırıp...
Iki yanağından öperdim!:oleyo:
Patlıcanı zeytinyağlı mı yoksa sıvı yağla mı kullanıyorsunuz. zeka açan zeytin yağı onu tercih edin
Reis solcu oldu,yakında köy enstitüleri açar [emoji23][emoji23][emoji23]
İlk defa ben açtım der mi acep ?
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ne yahu,bu viop forumu neymiş böyle,biz dolar topiğinde trol var sanırdık,20 kişi güncel konuları paylaşıyor,adamda zerre utanma yok,o da sebzeyle ilgili makale paylaşıyor,ha bu arada kızgın vatandaşın biride sebze fiyatlarını eleştirenlere yallah amariga ya dedi..:oleyo: