Ne yazık ki herkeste var. Doğarken ve ölürken maksimum derecede salgılanıyor. Onun dışında ise belirli süreçler ile. :whistling:
Printable View
3 boyut gözlük daha iyi gider
bundaki etki
dslr Foto makinede cok uzun süre ve genis aciklikta acik tut diyaframi ve makineyi gunese cevir
yakarsin perde yi
Bunda da arkada mercegi yakarsin, gözde
suni"sini de sonra ameliyatla verirler . göz hastanesinde
epifiz vs ne etkiycek ya
Nasihat neyimi de, seylerine takmiyor bunnar yahu!:oleyo:
epifizi illa açmak istiyosan üzerklik tohumu , ayahuasca falan bunlara hiç gerek yok... vücut ısını 40 derecenin üstüne çıkar , dik kafaya bir şişe güzel marmarayı , bak nasıl margarinleniyor bir anda dünyaya bakışın. o gördüklerin hep gerçek
asgari ücretle ay sonunu getirebilen bir çekirdek ailenin epifiz bezi hepten zaten açık ki ?
İngilizce literatür için: Epifiz bezi : The pineal Gland , tetikleyen kimyasal: dimethyltryptamin
Gece 11 sabah 5 uyursak en iyi şekilde mi salgılanıyor ?
Benim yogacı (yogi) bir arkadaşım bu meseleye iyice kafayı takmıştı. Neredeyse bulup tetikletip ne olduğunu deneyimlemeyeceğim dedi. Epey bir para istemişler. Bak dolandırmasınlar seni dedim. Gitti isviçrede bir klinikten bozma korsan bir yerlerde bir haltlar yedi.
Dedim ne oldu?. Vallahi ilk 2-3 dakika hiç birşey olmadı dedi. Daha sonra zınk diye bir vurmuş. Vücudumdan dışarı çıkıp dışarıda dolaştım diyor.
Allah seni dedim nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Herkese iyi uykular mutlu epifiz salgıları.
İyi geceler.
https://www.youtube.com/watch?v=1Ylb3Xahjnw
Adagio Animation Art 2000
İyi geceler.
Epifiz
erkekte sadece olurken yani vefat esnasinda
Kadinda bir dogururken ve birde olurken vefatta devreye
Girer
Asiri aci esnasinda tarifi olmayan huzurla mutluluk hissi veren bez
Ama tabi bi de hisse.net te :-)
aynı sneaker rafaello' da 4321 fertig... 6950 nire 4321 nire ... 2629 tl ile yunan adasında 3 gün sirtaki oynar dönerim yahu ...
https://www.raffaello-network.com/tu...%C4%B1lar.html
Bez salgilayicilari zibardi, ben zaten sabah 5'te uyudugumdan bez mez bana viz gelir, tiris gider!:bravo:
Hakkari Çukurca'da henüz teyit edilmemiş bir saldırı haberi sosyal medyada geziniyor.. Üs bölgemize sızma yapıldığı şehit ve yaralılarımızın olduğu belirtiliyor ..
:notr: :notr:
bir ara dalaylama dallamasının özel ricası ile rahipleri trader olarak yetiştirmek için tibet''e gitmiştim. hazıra mal dayanmıyor hamza , manastırların masrafları da ağır oluyor , maksat rahiplerin çorbası kaynasın fazlasında gözümüz yok , düzenli bir gelirleri olsun diye ricada bulunmuştu.... tabii bunlar bütün gün böyle ummmmm ımmmm çeke çeke hep bi huşu içinde tuhaf tuhaf dolanıyorlar etrafta... olaya da yabancı değilim bazı rahiplerin uzun seneler aralıksız yaptıkları meditasyon yolu ile , kendi kontrollerinde olan , kendilerine ait gözle görülmeyen bir varlığı yaratıp onu yanlarında taşıdıklarını , o varlığı istediklerini yaptırdıklarını o varlığı istedikleri diyarlarda seyahate gönderdiklerini , bazı deneyimleri onlar vasıtası ile algıladıklarını falan filan biliyorum... onlar zaten hepten çift alemde yaşayan rahipler oldukları için onlarla anca gönül sohbeti yapıyordum onlar trading eğitimine gelmezler... neyse bu dediğim rahiplerin epifizleri rexona deodorant gibi 7x 24 hepten açık.... ben bunu niye anlattım ya .... bi yere bağlayacaktım konuyu , nereye unutttum ...
Tehlike geçti mi ?,içebiliyos mu ?
Ortama sinek ilacı mı sıktık,bu ne la..:kahkah:
(3 üye ve 17 ziyaretçi)
C.ÜNLÜ, reha kaya
bu ne laaa, berat gecesi muhabbet
size berat yok...
bakıyorum, ne haltlar yemişsiniz.. :kahkah:
birisi gayanın peşinde, zırt yazınca, pırt diye siliyor..
bırakın adamı yazsın, gece atarım hepsini kodese..:yahoo:
giriş, gelişme, sonuç..
giriş kafadan kapatılınca...
ne gelişme var, ne de sonuç..:vk:
camiye de gitmemiş.. :kahkah:
Akapeli Açılım yıllarında "Yalaka basın" "Şerefsiz basın" "Keleş'e şarjör olmayın."diye yeri göğü inleten bağrımıza bastığımız bol bol alıntıladığımız o Yılmaz Özdil gitmiş Cehepeli Açılım yıllarında V.Saçılık ,C.Kaftancıoğlu, S.Kozağaçlı gibi KürtAçılımcılarını kahraman yapan Yılmaz Özdil gelmiş..
Yılmaz, şimdi sana soralım madem ki "Nutuk"la ters düşecektin neden Atatürk kitabı yazdın! Neden Allah'la aldatan Açılımcıların yanına Atatürk'le aldatan Açılımcı olarak katıldın! Yıllarca Atatürk'den ekmek yiyip direniş zamanı gelince TC.Türk/Atatürk düşmanlarıyla işbirliği yapan Toktamış Ateş'e mi özendin?
Günaydın kafe
İbb nin yandaşlara aktardığı para kesilecek ancak devletin kurumları hala ellerinde....
Bi tabii belediyeden kesilenleri ilçeye düşürcekler, thy, ziraat, halk, vakıf, kardemir, telekom ohh hepsi sponsor hepsi destekçi...
4 şehidimiz var
zillet diyeceksin , tü kaka diyeceksin... sandık sonrası , gel kucaklaşalım diyosun... ne oluyo abi , bizi stalin'in tavuğu mu sandın , hayırdır ?
hani erken inerdi karanlık
hani yağmur yağardı inceden
hani okuldan işten dönerken
ışıklar yanardı evlerde
hani ay herkeşe gülümserken
mevsimler kimseyi dinlemezken
hani çocuklar gibi
zaman nedir bilmezken
hani herkeş arkadaş
hani oyunlar sürerken
hani çerçeveler boş
körkütük sarhoş gençliğimizden
hani şarkılar bizi
henüz bu kadar incitmezken
eskidendi eskidendi çok eskiden
şimdi ay usul , yıldızlar eski
hatıralar gökyüzü gibi ...
http://www.tasteofcinema.com/wp-cont...Casablanca.jpg
ama sen beni unutamazsın
anımsarsın aniden
bir adam bir akşam
misal bana benzeyen
tutar geçer tam önünden
ne yapsan sen beni unutamazsın
bir yağmur yağsın da bir şarkı çalsın
sen beni ölsen unutamazsın
sonraki hayatında bir sen varmışsın diyeceksin
Bursa'da alkollü olduğu iddia edilen Güngör A. (41) bulaşıkları yıkamadığı gerekçesiye tartıştığı eşi Emine A.'yı (36) bacağından bıçakladıktan sonra, koltukta uyudu. Eve gelen polis, kocayı uyandırıp, gözaltına aldı