Gpg is degil...t arti 2 si beni deli ediyor
T arti 1 olsa 50k atardim
Printable View
Sanırım Onun da temkinliliği bana güven veriyor sanırım. Ayrıca twitter daki şeffaflıklarıda oldukça iyi. Cds lerimizin 420 lerde olduğu şu ortamda temkinlilikten zarar gelmez diye düşünüyorum.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocalarım herkes bir şey diyor TCD OBP OKT GPG.
Biri de sevap işlese hangisine gireceğimizi söylese? :) Ortaya karışık mı yapayım çözemedim :wu:
OBP Portföy Durumu......
AKBNK, GARAN, THYAO ağırlıklı olduğu için bugün güzel getirmiş. Son 1 ay GUSGR'den de iyi para yaptılar.
Portföyünüzün % kaçını değişken fonlarda tutuyorsunuz? :wu: Değişkenlerin getirisi çok iyi ama borçlanma araçları fonları gibi değil giderse Allah korusun sağlam gider.
Bir de neden HTT değil de OKT? HTT borçlanma araçlarında en çok kazandıran fon %46 ile.
Yanlış anlamayın lütfen sorgulamıyorum, öğrenmeye çalışıyorum çünkü hiç bilmediğim ama çok ilginç bir konu. Gerçekten getiriler çok iyi.
Değişken fonlar Eylül ve Ekim ayında iyi getirecek gibi gözüküyor ama riski sevmeyen ppf alsın. TCD 4 gün için eksi getirdi mesela. Kaybetmeye tahammülü olmayan, az olsun ama öz olsun diyen ppf almalı.
Yfv resmen cikmamizi beklemis getirisi gunluk binde 1.816. kira sertifikalari ortalamasinin cok ustunde..
Yfv mk 70...
TCD %125 Mk
gpg mk %117,44
yfv mk %70,18
okt mk %21,48
ist mk %21,06
tcd mk %380