gıda yüksek çıkacak diyorlar
Printable View
Birçok hisse tavana gidiyo gene , ölene kadar bir daha böyle bir dönem göremicez borsada ,kasanızı fullemeye bakın...
Ayıların yerinde olsam sp fiçir longlardım.
Çok longlayan olursa belki bayrak çalışmaz asdas. :he:
dowda şimdi
27.600 veya yeni zirve.yani 28 gibi.
caho nerede caho.?
Yarın kimler açık kimler kapalı?
Borsa fiçır anlamında.
eski bist gitmiş başka bist gelmiş. şöyle bir günde coşkuyu vermesi lazımken.
Gsd Holdinge bak ya , burda birisinde 0.90 maliyetle yüklü mal vardı , kimbilir neler yapıyodur şimdi...
fırtına öncesi sessizliği. satacaklardı bugün de ama satamadılar gönülsüz alımlar bu belli.ilk yurt dışı düşüş bahane edilebilir yada başka birşey.
İstanbul Ticaret Odası tarafından açıklanan İstanbul enflasyonu haziran ayında aylık bazda yüzde 0.07, yıllık bazda ise yüzde 12.97 artış gösterdi.
İstanbul Ticaret Odası, haziran ayında İstanbul'da perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme indeksinin bir önceki aya göre yüzde 0.07 artarken, toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları indeksi ise yüzde 2.29 oranında azaldığını açıkladı.
İTO'dan yapılan açıklamaya göre aynı ayda yaşanan fiyat değişimlerini gösteren bir önceki yılın aynı ayına göre değişim oranı İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) 1995 bazlı Ücretliler Geçinme İndeksi'nde yüzde 12.97, Toptan Eşya Fiyatları İndeksinde ise yüzde 6.61 olarak gerçekleşti.
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...0g%C3%B6sterdi.
Günün sürprizi krdmd olacak bence, aktif fiyat 3.25...
3.26' yı çizecek bir babayiğit gelirse şortçuları meletirler...
Malum bugünlerde bistin her tarafı babayiğit kaynıyor...
Dow için karar anı olabilir, tamam mı devam mı?
https://i.hizliresim.com/Yd7SYi.jpg
Zaman çabucak geçiyor. Heyecanla başlayıp bir çırpıda bu işe girenleri gördük/görüyoruz. Geldikleri hızla ıskartaya ayrılıyorlar. Her "iş"de, her "meslek"de, her "konu"da olduğu gibi; kökü olmayan, orta/uzun vadeye göre planlaması olmayan ayıklanıyor. Sadece konuya vakıf olmak da yeterli değil, ilgilendiğiniz branşta sosyal çevrenizin de olması lazım. Ölçütler gayet açık ve basit ama uygulaması ve disiplini zor. Herkesin önceliği kendi aklı olunca, üstte saydığım basit yeterlilikler yok hükmünde oluyor ve sonuç da hüsran.
Vadenin boyutu..kişisel yeterlilik..tecrübe..söz sahibi kimselerle iletişim..hedeflenen kazancın büyüklüğü..bu saydıklarımın her birinin belli bir ölçekten fazla ve büyük olması lazım..tutmuyorsa bu ölçütler, boşa kürek ve vakit kaybı.
Fiyatlama sorunsuz, haber akışı önemsiz, majör konu (şu an) yok.
Esen kalın.
çevremde en az 10 kişi demiştir ya biz boşa çalışıyoruz para borsadaymış diye..bunları diyenler de borsaya ilk defa bu sene giren kişiler..gerçekten enteresan işler oluyor..hayır yakında millet işi gücü de bırakacak :)
Yine geri kaliyor bist tum dunya koptu
garan 15 dklık sıkışmaya gidiyor.. bugün olmazsa yarın sabah ya yukarı kırılıp baskıdan çıkar yada öperler.. ytd
https://i.hizliresim.com/zFAU9G.png
Sürüklendiğimiz nokta; varlık fiyatlarının dev, ücretlerin çöp olduğu bir gelecek. Yetersizlikden dolayı mı bu şekildeyiz yoksa istenen mi bu.? herkes kendi cevabını koysun.
Bahsettiğiniz durum sadece borsada oluşmuyor pek çok sektörde ki durum bu şekilde. Servet etkisi ile zenginlik algısı oluşturmak denen tanım, günümüzü çok iyi açıklamakta. Bu tanımın muhataplarının farkında olmadıkları şey ise, kısa vadeli bu durumun sonunda tatsız bir geleceğin varlığı.! Kendileri için değilse bile gelecek kuşaklar için maalesef ki sonuç bu şekilde.
Esen kalın.
TRUMP: BOEİNG, 737 MAX İÇİN UÇUŞ ONAYI ALMA YOLUNDA
Küresel bazda havacılık kağıtlarını yıkmak için haber pompalanıyor sanki...
Her coşkuda alanın elinde kalıyor thy, pegasus...
Ağalar da thy' de mal çıkmaya devam, 12.25 altı uçurum zaten...
Ordan verebildikleri kadar mal vermek istiyorlar millete...
Geçen yazmıştım muhtemelen insanlar artık borç içinde ölecek ve miras vs bırakamayacak. Herifler nasıl olsa kıyamet yakın milleti borçlandıralım diyor olabilirler.
Ben de 12.25 altı kapanışlarda gapı kapatmasını bekliyorum...
Ama 12.25 üzerinde çok mal aldılar, o malın tamamını çıkmadıkça, oyunu bu rakamın etrafında döndürmek isteyebilirler...
Endekste mal çıkmak için çok uygun zaten, herkes endeks uçtu thy gitmedi modunda...
Longcudan 300 puan çaldı.
sp fiçır acaba dedirtti.
dowun acabası olmaz baştan söyliyim. :he:
Onun ki 26600 civarı.
Oranın üztü eski tepeye kadar zorlayabilir.
en azından 27 bindeki gapını kapatır Bence.
EKGYO 2,10 oldu, bir kademe zor aldım ağır hisse diye, birilerinde çok para var indirip kaldırıyorlar. Bir kademe 10 milyon lot vs.
Bazı hisselerde inanılmaz balon oluşmaya başladı , Karsan fk 52 lere gelmiş korkmaya başladım ben , Yigit Bulut ve Yatırım Finansman ekibi sapıtmaya başladı artık...
Ekgyo da acıkcı kıstırmışlar, dün kü hareketten soona spot da işlem yapmama kararı aldık